icon

Komu se povedlo ovlivnit/uhádnout pohlaví miminka?

nonacek
21. únor 2015

Ahojky všem
Ženy zajímalo by mne který z vás se povedlo ovlivnit pohlaví miminka ?
Nebo který z vás se povedlo uhádnout pohlaví miminka již v bříšku ?
A zdali se povedlo vašim blízkým uhodnout pohlaví vašeho miminka ?
Ptam se jen zezajimavosti ,protože muj ginekolog je tajnustkař a pohlavi miminka mi asi rekne až pred porodem 😲
a ja uz sem napnuta jak struna . 😀
Děkuji.💙💖

jajulinkaa
28. únor 2015

Holky verite tomu testu pohlavi? 🙂 nebo myslite ze je to vyhozeni penez?

nonacek
autor
28. únor 2015

@ronyx Ahojky,jo tak to by u nás taky vycházela holka 😀 😀 😀
Jo a ten test Inteligender má na diskuzích špatný renomé,hodně kraj nevyšel ...
Teď už si počkám... A radši budu testovat s těma babskymy radami... a je to zadarmo a možná stejně

pravdive 😀

nonacek
autor
28. únor 2015

@jajulinkaa nevím,ale na diskuzích ho ženský nechvali,,,tak nevím!

jajulinkaa
28. únor 2015

@nonacek aha ☹

nonacek
autor
2. bře 2015

@ronyx
@teenyel
@veraakubik
ahojky holky,jak se vam i miminkam daří ???.

teenyel
2. bře 2015

@nonacek ahoj, super 🙂 zitra kontrola a screening ve 20.tt minuly ctvrtek v poradku 🙂 a jak se dari tobe?

naomi6
2. bře 2015

@nonacek Ahoj, gratuluji k těhotenství. Mně gynekolog určil pohlaví u obou dětí už ve 13. týdnu, ale má dobrý ultrazvuk, takže to bylo vidět fakt brzo. Jinak já věřím na ovulaci - nám se to povedlo přesně tak, jak se to říká - dcerka počatá pár dní před ovu a syn přesně v den ovu, takže bych tomu i věřila. Klučičí spermie jsou rychlé, holčičí zase pomalé, ale zase déle vydrží, takže pokud víš, kdy byla ovulace, můžeš to podle toho zkusit tipnout 😉, ale stoprocentní to určitě není. U prvního těhu jsem si myslela, že to bude kluk. U druhého jsem si byla stoprocentně jistá, že čekám kluka. 😉 Držím palce a ať je mimi hlavně zdravé, na pohlaví až tak nezáleží.

nonacek
autor
2. bře 2015

@naomi6 ahojky,no vím kdy byla ovulace ,ale snažení probíhalo před ovulaci a i během ovulace a i po ovulaci 😀 tak nevím které byli úspěšnější. 😀

nonacek
autor
2. bře 2015

@teenyel u mne zatím taky okej . Ted půjdu na druhý odběr krve ... 10 na gindu tak uvidím....

naomi6
2. bře 2015

@nonacek My jsme to tak u dcery taky praktikovali, takže věřím, že by to ta holčička mohla být. A úplně chápu, že chceš tentokrát mimi do růžova. Páreček by byl moooc krásný, takže držím palce 😉

nonacek
autor
2. bře 2015

@naomi6 moc děkuji,no nevím ale myslím si že mi to teď 10. ginekolog řekne tak uvidím. Za ti babske.... pověry mi vychází na holcicku a i ten test s tou sodou😉😉😉

naomi6
2. bře 2015

@nonacek Tak jsem zvědavá na ultrazvuk, zda to potvrdí 😉

teenyel
2. bře 2015

@nonacek tak nám pak dej vědět 🙂

nonacek
autor
2. bře 2015

@naomi6 to Já taky, sem zvědavá .... tak snad....
a o tom testu z jedlou sodou jsi zkoušela???

naomi6
2. bře 2015

@nonacek ne, to neznám

nonacek
autor
2. bře 2015

@teenyel to je jasný,že dam. Ať tu sodu otestují zda kecá nebo neeee 😀 😀 😀

nonacek
autor
2. bře 2015

@naomi6 hm... škoda ,myslela jsem zda jsi ji neotestovala 😀
Tak ja ji vyzkoušela a teď písnu jak je pravdiva 😀 😀 😀

libara
2. bře 2015

ahoj...tak nic jsem vědomě neovlivňovala, ale pohlaví mého prvnIho a třetího dítěte jdem věděla i bez ultrazvuku 😀 . Prostě jdem si byla jistá až tak, že u 1. těhu jsem měla pouze modré věci....a povedlo se. Sice jsem kolem 8měs. občas zapochybovala 😀 . U třetího mi manžel nevhtěl věřit holčičku...doma jsme měli 2 kluky a ještě ma plodovce si ze mě dělsl legraci...po pár dnech bylo jasno...bude princezna. A ty řeči, že holky berou v těhu krásu....houby. 3 těhotenství...každé jiné a spoustu " dobrých rad" ohledně pohlaví 😅

teenyel
2. bře 2015

@nonacek u nás se "mé metody" prokázaly jako pravdivé 😀 již potvrzeno na 99,9% 🙂

nonacek
autor
2. bře 2015

@teenyel a jake metody? Povidej....... 😉😉😉

ronyx
2. bře 2015

@nonacek Ahojík ahijík 🙂 Tak my se máme dobře.Právě jsme se vrátili z města.Koupila jsem si vééééélkýýý dobroučký nanukáč a chystám se cpát 😀 Co ty? Jak je?

nonacek
autor
2. bře 2015

@ronyx mam se dobře mimi doufám,taky ....
taky se cpu až se bojim postavit na vahu 😲😲😲😲😲

teenyel
2. bře 2015

@nonacek snazeni pred ovu, v dobe ovu a po ni uz ne 🙂 a jinak potom prvni naznaky pohlavi byl rychlejsi rust hcg a na 1.trim screeningu rychlost tepu plodu 150/sec (nad 140 maji vetsinou holcicky).

ronyx
2. bře 2015

@teenyel Mě HCG rostlo rychle a mimčo mělo teď při screeningu srdeční ozvy 162 a dr říkal,že je to akorát.To se mi nechce věřit,že je normální 130 (Jak říkáš,to by měli mít údajně chlapečci) to je extrémně málo na můj vkus

nonacek
autor
2. bře 2015

@teenyel hodnoty hcg nevím,ale tehu test byl uz pozityvni asi po týdnu

ronyx
2. bře 2015

Tady něco o tom co to teda bude https://www.modrykonik.cz/pohlavi-ditete/?utm_s... 😀

ronyx
2. bře 2015

Jinak chlap mi právě oznámil,že mám ten rybářský háček v pravém oku 😀 Musela jsem se smát,takže další + pro holku 😀

nonacek
autor
2. bře 2015

@ronyx a ja nemam žádný háček....😲😲😲😲 včem je tedy háček? 😀 😀 😀

nonacek
autor
2. bře 2015

@ronyx u mě prstýnek ukazuje holku test z sodou holku test dr. Plzaka holku i podle krve vychází holka jen čínský kalendář ukazuje kluka 😀 😀

ronyx
2. bře 2015

@nonacek Test Plzaka?To je zase co? 😀

Strana