Léky v 1. trimestru, máte zkušenost?

mooncicak
23. čer 2014

Ahoj. CCA týden před otěhotněním jsem začala brát prášky předepsané lékařkou. Bohužel těhotenství jsrm zjistila až po jejich dobrání nějak na začátku 5 tt. Na ULT ještě prý nic určit nemůže. Ještě k tomu jsem kouřila, apod....:( Na internetu jsem nenašla žádný účinky Orlistatu v těhu, jen, že na příbal. Inf. Je upozornění, že se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám. Nemáte některá zkušenosti s lékama v 1. Trimestru?

annielok
22. črc 2014

Ahoj, resim ted podobny problem.. jsem po vytrzeni stolicky a bolest uz bemohu vydrzet a vaham nad praskem, cele telo me uz boli od bolesti a nemuzu ani spat.. lekarnice mi doporucila panadol, ale je znamo ze at jsou prasky setrne k tehu, vsechny mohou mit na mimi vliv.. zkus se poptat v lekarne, jestli by jsi mohla ten lek uzivat a ony ti reknou.. ale myslim ze ted uz je tk zbytecny, mozna by te jen zbytecne vylelaly.. Ja nez jsem zjistila ze nejsem sama jsem taktez kourila, meli jsme firemni akci i oslavu mych a pritelovych narozenin- velka akce.. V praci jsem ve 3 metrech na zebriku zvedala 13kg krabice a na zemi i tezsi a vse je zatim ok.. kazdy ma obavy i ja.. ale ted uz nic nenadelame.. ja se snazim polracovat ve zdrave strave, papam po cem mrnous touzi a doufam, nasich prvnich 6 bezohlednych tydnu na nem nezanecha velke nasledky.. I notorickym alkoholickam a extreme silnym kurackam se rodi zdrave deti, ja nastesti vic nez dve za den nemela, ale i tam.. doufejme v tu nejlepsi vatiantu a delejme vse pro to, aby uz ted meli mimca vse co potrebuji 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru