icon

Líbí se vám jméno Debora?

asia1q
12. dub 2024

Jak se vám líby jméno Debora?

Strana
z2
asia1q
autor
Autor odpověď smazal
asia1q
autor
12. dub 2024

@alianan
@rosalindamelinda
Ja vím že ste mi chtěli pomoct. Každá má kus pravdy. Ale možná bych vás poprosila, vymazat správy kde spolu komunikujete? Sem z nich nějak smutná.

levandule_k
12. dub 2024

@asia1q Z některých názorů si nic nedělej, některé uživatelky jsou takhle "milé" pořád.

Já si občas pouštím tyhle videa

https://www.youtube.com/watch?v=22QHkH1Npp0
teate
12. dub 2024

@asia1q Mně to příjde dobrý. Debí je hezký. V životě by mě nenapadlo to zkrátit na “debka” nebo “debča” - to napadne jen tu paní “debku” tady vejš. 🫠🫠😅 Vlastně i ta zpěvačka Debbie je Debora Kálová, ne? Nevím, jak se to přesně píše.

drep
12. dub 2024

Pro mě je to nádherný jméno.

tereza0111
12. dub 2024

Ty jo a me se libi! Nenapadlo by me, ale je krasne, ja naopak mam rada tvrdsi jmena. Da se s nim krasne pracovat na Deborku, Debi, Deb a vsechno co si clovek vymysli, kdyz jmeno pouziva 😅 A nebude na kazdem rohu, ale razoven mi to neprijde jako "nasilna" snaha hlavne se odlisit...
Ja bych ho klidne dala

xxx3d
12. dub 2024

se jmény je to tak - že se musí hlavně líbit rodičům dítěte,
protože když s tím jménem budete vy v pohodě, bude se vám líbit a budete si ho přát pro své dítě, bude se líbit i vašemu dítěti a pak je jedno, co kdo kde a tak 🙂
a pochopitelně je možné a vysoce pravděpodobné, že se dítě setká s nějakou "zdrobnělinou", která nebude hezká, ale to se může stát u každého jména a když tak k tomu může někdo komolit i příjmení
vynalézavost nezná mezí
ale když bude mít svoje jméno rádo, dovede s s tím poradit.
Debora - jméno hezké, osobně mi evokuje americký seriál, ale přesto, mně se líbí
🙂

izz76
12. dub 2024

Nelíbí.

kupi
12. dub 2024

Líbí se mi, dcera má ve třídě Deborah, to mi přijde taky hezké

asia1q
autor
12. dub 2024

Tak dekuji vám holky 🙂

berynka
12. dub 2024

Dcera ma spoluzacku a jak o ni mluvi,tak se mi to jméno začalo celkem líbit.Taky ji říkají Debí 😉.

sonaxoxo
12. dub 2024

Nelíbí..🤷 trošku mi to přijde jako Debora- Dorota..🙊 ale taky jsem měla takové " manýry" vymýšlet neobvyklé jména pro syna, ale nakonec jsem dala jméno po manželovi, Tomáš, a mám klid..✌️ a to má příjmení s přehláskou..takže mohla jsem si dovolit víc.😁

dendy88
12. dub 2024

@asia1q mě se nelíbí,svoji dceři bych to nedala. Ale u cizích je mi to jedno, hlavně že se líbí vám 🙂

barulina
12. dub 2024

@asia1q líbí se mi

ada22
13. dub 2024

@asia1q reaguji na původ jména a manželovu zálibu ve vcelareni - pak bych to jméno dala 😄, má to svůj důvod.

g_m
13. dub 2024

Deboru jsem taky zvazovala, učila jsem jednu a rikalo se ji Debie a to se mi libilo. Ale mam rada jmena, kde je vic variant, proto mame nakonec Barboru (Barča, Barunka, Bára, Barborka atd.)

sayast
13. dub 2024

Tohle jmeno se mi uz roky libi 🙂

almara2
13. dub 2024

Je to krásné jméno.

ester_ka
13. dub 2024

@asia1q na každé jméno se zvykne a každé má nějaký půvab, i třeba významem...Jen u Debory mě napadlo složitost psaní, než se holčička naučí D a B a výslovnost R...😉

Strana
z2