Líbí se vám jméno Debora?
Jak se vám líby jméno Debora?
@alianan
@rosalindamelinda
Ja vím že ste mi chtěli pomoct. Každá má kus pravdy. Ale možná bych vás poprosila, vymazat správy kde spolu komunikujete? Sem z nich nějak smutná.
@asia1q Z některých názorů si nic nedělej, některé uživatelky jsou takhle "milé" pořád.
Já si občas pouštím tyhle videa
https://www.youtube.com/watch?v=22QHkH1Npp0Pro mě je to nádherný jméno.
Ty jo a me se libi! Nenapadlo by me, ale je krasne, ja naopak mam rada tvrdsi jmena. Da se s nim krasne pracovat na Deborku, Debi, Deb a vsechno co si clovek vymysli, kdyz jmeno pouziva 😅 A nebude na kazdem rohu, ale razoven mi to neprijde jako "nasilna" snaha hlavne se odlisit...
Ja bych ho klidne dala
se jmény je to tak - že se musí hlavně líbit rodičům dítěte,
protože když s tím jménem budete vy v pohodě, bude se vám líbit a budete si ho přát pro své dítě, bude se líbit i vašemu dítěti a pak je jedno, co kdo kde a tak 🙂
a pochopitelně je možné a vysoce pravděpodobné, že se dítě setká s nějakou "zdrobnělinou", která nebude hezká, ale to se může stát u každého jména a když tak k tomu může někdo komolit i příjmení
vynalézavost nezná mezí
ale když bude mít svoje jméno rádo, dovede s s tím poradit.
Debora - jméno hezké, osobně mi evokuje americký seriál, ale přesto, mně se líbí
🙂
Nelíbí.
Líbí se mi, dcera má ve třídě Deborah, to mi přijde taky hezké
Tak dekuji vám holky 🙂
Dcera ma spoluzacku a jak o ni mluvi,tak se mi to jméno začalo celkem líbit.Taky ji říkají Debí 😉.
Nelíbí..🤷 trošku mi to přijde jako Debora- Dorota..🙊 ale taky jsem měla takové " manýry" vymýšlet neobvyklé jména pro syna, ale nakonec jsem dala jméno po manželovi, Tomáš, a mám klid..✌️ a to má příjmení s přehláskou..takže mohla jsem si dovolit víc.😁
Deboru jsem taky zvazovala, učila jsem jednu a rikalo se ji Debie a to se mi libilo. Ale mam rada jmena, kde je vic variant, proto mame nakonec Barboru (Barča, Barunka, Bára, Barborka atd.)
Tohle jmeno se mi uz roky libi 🙂
Je to krásné jméno.