Miminka nad 4 000 g, co jste jedly?
Ahoj holky, chtěla bych udělat malou anketu. Vy co jste porodili velké miminko, jaký jste měli jídelníček v těhotenství? Tz: chuť na sladké x slané
A popřípadě jakou váhu měl druhý sourozenec? Ptám se proto, protože by mě zajímalo, zda se to nějak dá ovlivnit nebo ne? Já osobně jsem jedla první i druhý trimestr hodně sladkého, pak jsem se začala omezovat, protože jsem tak nějak pořádně vykynula 🙂 A u porodu se nestačila divit, kolik ta moje holčička váží :D ( 4100g 53 cm a rodila jsem týden před termínem 🙂 )
Já jsem jedla tak nějak stejně, jak před těhu, akorát víc sladkého, nijak jsem se nepřejídala, porodila jsem holčičku 4,36 kg a 56 cm 🙂. Dr. povídal, že při mojí výšce to je normální a je fakt, že měla váhu jako, když jsem se narodila já.
První dvě deti měly skoro 4kg(3,98 a 3,89kg) a třetí dcerka mela 4,70 kg a 56 cm a rozhodne jsem se nijak neprejidala. A ja i manžel jsme po narození meli oba pod 3 kg, tak netuším, kde jsme vzali takový obriky😀
Jedla jsem normálně a baštila vitamíny Ogestan,které jsem měla přes doktorku a jelikož vyhovovali mě i miminu,tak jsme ho brali i v době kojení.
Já jsem teda opak, cele těhotenství jsem jedla vitaminy a obzvlášť ke konci mlaska o 106, přibrala 15kg a malá se narodila o 14dni dřív s vahou 2700gr, takže moje přežívání vliv nemělo 😁

Ahoj muj malej mel 52cm a 4810cm jedla jsem normálně zádný extra chutě pak mi přišli na teh.cukrovku takže dieta a později pichani inzulinu jelikož dieta nezabirala a porod cisarem a bylo to v klidu vůbec jsem nemela strach byla jsem na to psychicky připravena.takze u me to bylo takhle