Mohu průduškový čaj ve 27. tt?

milerka30
23. pro 2014

Mate zkusenosti s pitim pruduskoveho caje? Drazdi me na prsou, mam kasel, zatim bez teploty, lecim se s astmatem a nez se dostanu k doktorce, chtela bych si zkusit pomoci prave pruduskovym cajem s medem.

anisek0
23. pro 2014

Ahoj jsem 23tt a mám taky astma... k dr. jdu až v lednu a jsem taky nachlazená... pruduškový čaj mi v lékarně zakázali že tam jsou něké bylinky které nemůžeme... dala mi nějáký bylinkoví čaj pro těhotné, na ženském mi dr. poradila jitroceloví sirup a paralen. Na noc větrat a zvlhčovat vzduch 🙂 Toď moje skušenosti s nachlazením. Přeji brzké uzdravení a příjemné prožití Vánočních svátků 😉

hojda
23. pro 2014

Zkus bramborový obklad. Nastrouhat brambory (nevařené), přidat pár kapek zázvoru, zahustit jakoukoliv moukou a naplácat na hruď, na to dát bavlněnou plínku a zabalit do ručníků, aby to bylo v teple. Nechat 2 až 3 hodiny.

daisyjane
23. pro 2014

Určitě bych mrkla na složení. Pokud je tam šalvěj, tak určitě nepít! Jitrocel by snad vadit neměl a zbytek nevím... Přečetla bych si složení a googlila. Každý čaj může obsahovat něco jiného.

sara84
23. pro 2014

Tatranska pruduskova smes se muze,a jitrocelovy sirup mi ted zabral,jsem 21.tyden,ale doporucuji ten od Theisse,nektere jsou slabe,jak sladka voda...tenhle ucinkuje!

jornada
27. pro 2014

Ahoj,pracuji v lékárně a jedna z možností je značka Dr.Weiss ...průduškový čaj a čaj při nachlazení vše instantní a vhodné pro těhotné i kojící...mají i sirup při kašli nebo viróze také pro těhotné...v každé dobré lékárně vám rádi a ochotně poradí popř.objednají ceny cca okolo 100Kč.

mina_
27. pro 2014

v těhotenství jsem na okašlávání pila lipový čaj a účinkuje velmi dobře

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru