Musí se teplota držet pořád nad 37 celé těhotenství?
Ahoj holky prosím o radu když ste těhotné musí se teplota držet pořád nad 37 celé těhotenství
@gbp no tak já ještě těhotenství nemám potvrzené MS meska už 7 dní a ta teplota je pořád nad 37 min byla 36.8
@lenickamimi a testem uz je to potvrzene? presne si to pamatuju. clovek jinou kontrolu nema a drzi se kazdeho dne, kdy ta teplota zustane nahore (teda pokud si to tak preje)
@gbp tt byl ještě v pondělí negativní 🙄
@lenickamimi tak mohla byt ovulace pozdeji, nebo se chysta nejaka viroza. ale od pondeli je dlouha doba a jestli MS uz meska, udelala bych test znovu. nekomu ukazuje pozitivne az po delsi dobe. me ukazal tedy uz den po vynechani slabouckou carecku, ale to ma kazdy jinak.
@lenickamimi já jsem dnes 11DPO,od včera na testu duch.Zitra bych měla mít MS a teplota dnes 36,9.
@lenickamimi Teplota nad 37 být v těhotenství nemusí. To záleží, jakou kdo má BT po celý cyklus. Já mám třeba celkově nižší - takže před ovu 36,0-36,4 a po ovu 36,6-36,8. Což v mým případě znamená, že když jsem byla těhotná, měla jsem teplotu těch 36,8. V den meškání ms mi dokonce teplota klesla z 36,8 na 36,7, tak už sem byla zklamaná, že nic a tt pozitivní. A těhotenství naprosto v pořádku 🙂
@ba2te děkuji za informaci 🙏🤗
@tez83 a máš nějaké příznaky píchání v podbřišku nebo nevolnosti
@lenickamimi podbřišek bolí,a někdy od poloviny týdně mě bolí i prsa...myslela jsem si,že to je od cvičení.
Nemusi 🙂 ja jsem 32tt a mam teplotu okolo 36 🙂 a nikdo mi nerikal ze by to melo byt spatne
@lenickamimi no a test dnes?
@lenickamimi udelej si dalsi test, pokud i ten bude negativni po tomto meskani, zasla bych k doktorce na krev, pripadne ti da vyvolavacku, ktera bud prijde a nebo ne.
@sylvusska už jsem dostala Duphaston na přivolání MS tak doufám že brzy dorazí ať se můžeme snažit dal 😔

@lenickamimi ja sem merila pouze zpocatku, nez jsem mela prvni prohlidku. obcas sem si zmerila, obcas udelala test pro svuj klid. a je pravda, ze nad 37 byla. ale jestli musi byt a jestli celou dobu, to nevim 😕