icon

Můžu mít menstruaci ve 4 týdnu?

maruli13
15. únor 2019

Dobrý den, před 2 týdny (v termínu ovulace) jsem měla s přítelem nechráněný sex a udělal se do mě. Posledních pár dní mi otekly prsa a trochu ztmavly bradavky. Obcas jsem měla odpoledne a večer dost nevolnosti. Jenže se mi o den zpozdila menstruace a dnes přišla,tak nevím. Děkuji za radu.

urtica
•
15. únor 2019

Pokud je to, co do síly, normální ms, tak těhotenství dle mě není moc pravděpodobné. Každopádně test by měl být v tuto dobu už průkazný.

malinkaelinka
•
15. únor 2019

Klidně jsi mohla otěhotnět, ale odešlo to s MS. Hoď to za hlavu a po menzes zase hurá na to 🙂

elencze
•
16. únor 2019

Jsou výjimečné případy, kdy ženy menstruují i během těhotenství. Není to moc pravděpodobné, ale pokud máš pochybnosti, udělej si pro jistotu test.

sluckynek
•
16. únor 2019

Já krvecela v době první ms na těhotenství jsem přišla v 6 TT

lachtanice86
•
16. únor 2019

@maruli13 přišla ms a víc bych to neresila

vendelinka08
•
16. únor 2019

To co popisujes je PMS...bradavky tmavnou pozdeji...pokud jsi dostala klasickou menstruaci...tak bych se na tehotenstvi neupinala..jestli chces mit jistotu zkus si test...jinak nevim co jineho poradit.

jajulin
•
17. únor 2019

@maruli13 nějak jsem nepochopila, na základě čeho jsi usoudila, že jsi těhotná, pokud sis neudělala test. Nevolnosti a všechny ostatní příznaky fakt nepřichází hned po početí, nejdřív v 6. týdnu. MS přišla o den později, to je asi všechno.

nita1984
•
17. únor 2019

Jediný rozumný postup je, udělat si TT a v tu chvíli je jasno

nita1984
•
17. únor 2019

@jajulin to, že příznaky přicházejí nejdříve v 6tt není úplně pravda. Já si užívala od 4+3 :-/ A vím to zcela přesně, protože jsem po IVF. Pravda, na začátku jsme čekali dvojčátka, HCG bylo hodně vysoké, takže nejspíš proto i tak brzy příznaky, ale není to nemožné

journals
•
17. únor 2019

Menstruace ve 4 tt jak to nazýváš je normální menstruace, nejde ani o zpozdění. Těhotenstvím bych to snad ani nenazývala.
To, že jsi "těhotná" víš díky testu, nebo díky příznakům? Ty totiž mohou být krásně vsugerované...