icon

My holky těhulky z "Čekání na IVF" 🙂

tulanek
10. bře 2010

Holkyyyyy,tak jsem to fakt založila 😀 pojďte za mnou,at tu Tulanek nejnii sam 🙂

broukb
20. kvě 2010

Holky to jste mě pobavili 😀 šla jsem si taky zkontrolovat nos 😀 😀 Jinak já to mám tak napůl, takže mi to jen potvrzuje ten páreček..jo akorát mi docela rostou chloupky a to všude..dokonce na tvářích a manža se mi směje, že se budu muset holit 😝 ale jsou úplně světlounký, ale zato dlouhý 😀 hlavně na břiše.Jinak sem tam jebák a obrovský prsa 😀 jinak nic
Suzi taky m všichni říkaj, že okna v těhu nesmim prý by se mohla obtočit šňůra kolem krčku u mimíse..teda aspoň tak jsem to slyšela já.Ten pás vypadá výborně, si taky pořídím..já to budu potřebovat určitě 😉

pajka00
20. kvě 2010

No mně se začíná dělat už těhotenská čára tmavá na břiše...co vám? Měla jsem ji i u předchozích těhu a moje ségra ji měla hrozně křivou🙂...Když o tom tak přemýšlím-ona byla hodně exot v těhotenství 😀 Kdyby mě tak slyšela 😅

suzanna
20. kvě 2010

Ja mam tu tmavou caru od pupiku az na pipinu dneska jsem se zrovna holila a rikala jsme si,ze tak jsme ji nemela videt v zadnem tehu jako ted...
broucku ty chloupky mam na obliceji taky ,ale me uz se zacaly delat pri stimulacich 😒 premyslim,ze si to po porodu necham olejzrovat jestli to nezmizi samo.Pas si porid je vybornej a po dvocatech se urco hodi 😉

pajka00
20. kvě 2010

jo přesně...od pupka až dolů...ale zatím je světlá-ale poznat to už jde

suzanna
20. kvě 2010

Copak asi pecicka jestlipak uz ma OPU za sebou ...

pajka00
20. kvě 2010

jo,takyj sem si na ni vzpomněla-snad už ano a doma odpočívá

suzanna
20. kvě 2010

ted nezbyva nez ji drzet vse co mame 😉

pecicka
20. kvě 2010

ahoj holky,
tak jsem nakonec měla 2vajíčka, tak ted čekám do zítra, jestli se oplodní, ale věřím, že ano 🙂

broukb
20. kvě 2010

Ahoj Pecičko...věřím, že to budou pašáci a obě to krásně zvládnou...držím palečky 😉

vysocanka
20. kvě 2010

Pecičko, držím moc palečky.

pajka00
21. kvě 2010

Peci 2 vajíčka úplně stačí....i kdybys jich měla 10, tak ti stejně budou 2 stačit, teď jen, aby se oplodnily, ale věřím, že díky ISCI se to podaří🙂 Já jsem měla 6 vajíček, všechna se oplodnila,což mě překvapilo a 4 máme v mrazáku a vidíš-2 mi bohatě stačily🙂 Jeden mimís se z nich podařil.....tak na tebe budu moc myslet, aby i tobě se zadařilo...snad už je kruci čas,ne? 😉 🙂

suzanna
21. kvě 2010

peci tak drzim palecky 😵 😵 😵 dve opravdu staci...kolikrat ma nekdo 10 vajec a stejne mu z toho zbydou dve, jak pise pajka tak ted uz jen hezky trpelive cekat a my vsichni s tebou 😉

antoaneta
21. kvě 2010

Holky, jen tak narychlo a krátce. Teď jsem si tam volala, JE TO NAPROSTO V POŘÁDKU!!!, doktor mi řekl, že mi výsledky vyšly naprosto v pořádku. Ptala jsem se jestli fakt? a on že ano. A já ještě - už v pláči - jestli jsou to moje výsledky a on, jestli jsem to já, tak že ano!!!!! Jsem ta vůbec nejšťastnější...............bulím jak želva a směju se zároveň. Jsem hrozně moc šťasná. Strašně moc jsem se bála....v noci jsem skoro nespala a ráno jsem se nemohla ani nasnídat, jak mi bylo úzko.

antoaneta
21. kvě 2010

jo, promiň Pecičko, samým štěstím jsem ti ani nepogratulovala k těm dvěma silákům!!!! Neboj zvládnou to!

suzanna
21. kvě 2010

antoanet tak moc gratuluju 😵 vedela jsem,ze to bude o.k. 😉 a ted se ale koukej poradne najist a uzivej si hezky tehu 😵

pajka00
21. kvě 2010

Antoanet super🙂vidíš...člověk má šílený strach a nakonec jsou výsledky výborné.)Tak se ti ulevilo,že?🙂 Mně minulý týden taky,když jsem zjistila,že je vše OK🙂

broukb
21. kvě 2010

Ahoj no teda Antoanet to se mi ulevilo i za tebe 😵 jsem moc ráda, že ti to tak pěkně vyšlo..tak teď už hoď všechny špatný myšlenky za hlavu a užívej 😀

pecicka
21. kvě 2010

ahoj holky, tak jsem dneska volala, oplodnili se obě dvě a jestli budou dobré, tak v neděli bude ET, tak věřím 🙂

suzanna
21. kvě 2010

peci tak supeeeer moc na tebe myslim 😵 😵

pecicka
21. kvě 2010

suzzi-děkuji, zítra napíšu, jak pokračujem 🙂

broukb
21. kvě 2010

Peci tak nějak věřím, že se ti to tentokrát povede..to je super, že se obě oplodnily...moc na vás myslim 😉 jsou to bojovníčci už teď 😵

pecicka
22. kvě 2010

ahoj holky, broučku moc děkuji, zítra jedu na ET, embryjka se vyvíjejí jak mají a dneska obě měli 4bunky 🙂 tak se moc těším, až je budu mít u sebe🙂přeji krásný víkend🙂

suzanna
22. kvě 2010

peci taaak super 🙂 zitra dej vedet az je budes mit u sebe v brisku 😉

broukb
23. kvě 2010

Peci je to krásný, myslim na vás a tfuj tfuj tfuj ať se mimineča drží jak klíště 😵

pecicka
23. kvě 2010

ahoj holky 🙂 tak už je mám v bříšku a jdu se snažit 🙂 abych byla brzo těhulka a mohla k vám 🙂

antoaneta
23. kvě 2010

Pecičko, tfuj tfuj, ať se mimuška pořádně zavrtají a najdou si tam to nejlepší místečko, kde určitě vydrží. Moc ti to přeji a moc držím palce! Teď už to musí vyjít!!!! Hezky odpočívej a hlaď bříško!! Miminka tam určitě zůstanou!

vysocanka
23. kvě 2010

Peci pekne se šetři a opatruj 😵

zlucie
23. kvě 2010

Ahojky holky!
Všechny moc zdravím!!! 🙂 🙂 🙂
Antoanet.....to je super, že Vám ty testy dopadly výborně! Moc ti to přeji a teď už žádný starosti a pěkně si těhotenství užívej!! 😉 😉
Všem přeji moc moc moc štěstí a opatrujte se! 🙂
Určitě nám všechno dobře dopadne!

suzanna
23. kvě 2010

peci parada ted to klapne!!!! 😵 hezky hlad brisko a opatruj se i s mimisema 😵 mam radost 😵

pajka00
24. kvě 2010

Dobré ráno....jsem se přes víkend nedostala na pC a Peci super🙂) vyvíjí se to skvěle, tak jen tak dál a doufám, že ti Dr,.našel výborné místo, aby se uhnízdily🙂 Tak držím palce a tfuj tfuj tfuj-ať se uchytí🙂

Strana