icon

Nizká hladina Papp

renca1978
19. srp 2017

Ahoj holky.Vcera jswm byla 12+6 a byla jsem v Gennetu na 1.screeningu.UZ i vse ostatni ok.Nosni kustka ukazkova,prosviceni sije v poradku a srdicko taky.Jde o to ze vzhledem k mymu veku (39) a nizke hodnote Papp mi vysel screrning jako pozitivni na Downa 1:85....Geneticka i dr na UZ ale rikali ze mam zdravy miminko ze mi hodne ublizil tem Papp a vek ale at se nebojim....Trd k veci...Placenta na predni stene tak mi amnio nedoporucili a pry at jdu na krev kterou si musim zaplatit 13 tisic a posila se do Ciny..Jistota 99,9%....anebo udelat odber v Cechach kterej hradi pojistovna ale vysledek je 95%.Jde mi o to co si vybrat platit se mi to moc nechce my ted po letech ptehotneli zadarmo doma ...do ty doby jsme nechali na ivf klinikach asi ctvrt milionu a manza uz jim zadny dalsi penize cpat nechce a Ja popravde taky ne.Rikam si ze kdyby bylo neco spatne tak by ten UZ nedopadl dobre....Mam.i ukazkovou hodnotu bHCG coz by u Downa byla 2-3 nasobne vyssi....Fakt nevim jak se rozhodnout.Asi bych sla zatim na to vysetreni krve v Cechach a pokud by to vyslo spatne tak bych zaplatila ty drazsi testy.Co myslite?

Strana
z2
maxik0812
5. zář 2017

Vzdyt to vubec nevadi,nekdo ho nepozna nikdy😉a kolikaty tyden mas.?

renca1978
autor
5. zář 2017

@maxik0812 16tt

maxik0812
5. zář 2017

Tak to uz je hezky,my mame zitra 19 a jsi z Prahy?kde budete rodit?

renca1978
autor
5. zář 2017

@maxik0812 jj jsem..budeme rodit u Apolinare .Ja tam uz rodila a byla jsem spokojena.Sestinedeli nic moc ale tak nevadi ono to utece.Hlavne at to dame ve zdravi 😉

maxik0812
6. zář 2017

My taky,jezdim tam od zacatku do poradny.my jdeme na cisare,tak budeme rodit o neco drive.treba se tam potkame.vlastne se tam potkame v poradne,ten posledni mesic.😉

renca1978
autor
6. zář 2017

@maxik0812 ja chodim soukromne k Mudr.Kouckymu .Ja pujdu taky na sekci .Tak treba se tam vazne potkame😉Kdy mas TP?Ja 25/2 dle MS ale dle uz je malej vetsi.A u prvniho jsem mela tehu cukrovku rodila jsem akutne 38+4 a mela jsem uplne zelenou zakalenou plodovku takze to bylo na prd.Myslim si ze tentokrat to bude radsi drive po ty minuly zkusenosti...

maxik0812
6. zář 2017

Tak to ja driv o mesic.24.1.a sekci snad delaji 39+0,tak okolo 17.me podle UZ posunuli termin porodu o 19 dni,tak uvidis.

Strana
z2