icon

Od kdy jste měly těhu příznaky?

hanulehanousek93
4. led 2018

Zdravim vas, na Silvestra jsem si delala test a byly tam // 🙂 v utery jeste silnejsi. dnes jdu na gyndu. Vychazi mi to ze bych mela byt podle posledni MS 5+6tt ale spatne mi je uz minimalne 4 tydny, mozna uz 5. Je to mozne aby mi bylo zle a boleli me prsa hned po tom co se to stalo? Nebo uz muzu byt i dyl tehotna? Ja jsem tak nedockava, uz aby byla 1 hodina😀

ladyhacek
4. led 2018

U syna asi od 5tydbe. Teď u druhého 6tyden a teď 7 se to pěkně rozjelo

gnusnow19
4. led 2018

Tak podle mě může, každý je jinak citlivý s každé těhotenství je jiné. Já třeba teď začala mít citlivé bradavky už asi 10 dní po styku a je mi zle už asi od 5.týdne. U první dcerky jsem ještě 14 dní po vynechání ms ani netušila, že jsem těhotná (myslela jsem, že mám nějský zdravotní problém)

hanulehanousek93
autor
4. led 2018

Ale myslim si ze to moc resim 😅 je to pro me poprve

lucie_91
4. led 2018

Já cca kolem 10 DPO.

dailik
4. led 2018

@hanulehanousek93 Ahojda,ja jsem ted v 7.tydnu.Byla jsem na ketu,takze presne vim,kdy jsem otehotnela.Hned asi 4-5dni potom me zacaly bolet prsa na dtranach a porad jsem chodila curat.Pak kolem 10.dnu po oplodneni mi zacalo byt spatne.A postupne se ta nevolnost stupnuje.Ted od 7.tydne mi je teda zle temer porad,pokud nejsem najezena.No a citim prsa a porad spim nebo chodim cirat.Taky se dost budim v noci.Tak drzim palce na prohlidku🙂

ivuska1986
4. led 2018

Ahojky, me pet dnu po otehotneni zacalo bolet bricho a trpela jsem nespavosti, ve tri rano jsem koukala a uz jsem neusla. Pak se to stupnovalo, obcas po ranu mi bylo blbe od zaludku, pridala se bolest zad, dokonce mi praktik diagnostikoval zanet S spojeni v bederni pateri, bylo to den pred terminem menstruace, ten samy den jsem byla i na gynde pro bolesti bricha, ze jsem tehotna jsem poznala az pomoci testu o tyden později😇 takze zadny zanet, ale ten nas drobeček se zahnizdoval💕

hanulehanousek93
autor
4. led 2018

@dailik no me je ted taky kazdym dnem hur a hur ale jeste ze "zatim" nezvracim😀 dekuju snad bude vse OK

ivuska1986
4. led 2018

Jinak ještě možná doporučení, na gyndu nechod driv jak v sedmém tydnu, to uz je videt i srdicko, pak jsou to zbytecny stresy, do te doby Ti doktor stejne nic neřekne.

pecinkaandulkova
4. led 2018

@hanulehanousek93 u kazdeho to bude jine,me narostly nehorazne prsa hned na zacatku cca 3/4tt a to jsem si jen myslela ze to bude kvuli MS ktera dokonce dosla normalne i druhx mesic 😀 to ze jsem tehotna jsem se dovedela az za dalsich 5tydnu takze 9tt 😀 a zle od zaludku a dalsi neduhy jsem mela az 24tt 😀 jinak vubec nic..takze kazdy to ma asi jinak preci nemame stejna tela a metabolismus 😀 takze drzim palecky 😉 a dr ti rekne uz od 2/3tt zda se jedna o plod.

lotosek
4. led 2018

Týden před očekávanou MS mne nezačala bolet prsa jako každý měsíc v rámci PMS, takže jsem tušila, že je něco jinak.

bayt
4. led 2018

Já cca 4tt. Bolavá naběhlá prsa, pupínky na tváři, pocity jak před menstruací (zadržení vody apod), která se ale nikdy nerozběhla. Po pozitivním testu jsem volala k doktorovi, ten mě objednal na 6tt a těhotenství potvrdil.

hanulehanousek93
autor
5. led 2018

@pecinkaandulkova ano je tam 🙂 ale mam prijit az za tri tydny :/ :D srdicko tam prej asi bude ale jeste je brzy. A jak jsem prijela domu preatalo mi byt zle a v noci jsem mela bolesti tak snad to bude vse OK.

hanulehanousek93
autor
5. led 2018

@ivuska1986 akorat mi rekla ze tam je. Ale mam prijit az za tri tydny aby videla jestli je tam srdicko

piskle89
5. led 2018

Asi 4dny po ovulaci začala bolet prsa, která už nepřestala. Normálně bolely max.4dny. Po cca týdnu jsem se nafoukla jak balon. A do toho takový zvláštní výtok. Už jsem tušila, že to klaplo 🙂

sarkoc
5. led 2018

U prvni dcerky 5.ty den po otehotneni bylo jasné, ze se povedlo...teď jsem to poznala po dvou dnech (bylo to neplánovaně, tudíž příznaky jsem si nevymyslela )...ale klasika: nevolnosti, houpavy žaludek, bolest prsou, únava, sem tam MS bolesti....na testu v obou případech dve čárky již týden před očekávanou MS...doktorka prohlásila, ze jsem úkaz, ale nemožný to není, ze tak extrémně citlivé ženy jsou...

ivuska1986
5. led 2018

@hanulehanousek93 přesně👍 oni vic říct nemůžou, chtela jsem azwww v osmém tydnu, abych se pak nestrachovala, ale okolnosti me dohnaly dříve, pak jsem cekala tyden a byl to ten nejdelší týden v životě😇 ale věř, že to čekání stojí za to, kdyz mi ukazali srdicko, culila jsem se pri te vzpomínce dva dny v kuse, ulrazvuk v desatym tydnu byl pro me nejkrásnější, to malicka vypadala uz jako miminko, lezela na zadickach a kopala si nozickou💕😇 a ted uz ji mam tri měsíce na světě. Krásně si to uzivej, děsně rychle to letí💕

pecinkaandulkova
6. led 2018

@hanulehanousek93 drzim palecky...

hanulehanousek93
autor
10. led 2018

Děkuju holky 🙂

verunka11221
10. led 2018

U prvniho asi 8.tyden ale pak to bylo brutalni az do 20.tydne. Tet mi bylo divne dva dny pred ocekavanou ms. Takze na zaklade toho jsem delala test ale ty poradne priznaky zacli okolo 9.-10.tydne.