icon

Od kdy se objevuje srdíčko na UTZ?

sukynecka01
15. čer 2015

Holky jen se chci zeptat ve zkratce 29.4 poslední ms první den 30.5 test vyšel slabší čárka po té stoupala u doktora na utz nešlo vidět nic 1.6-2.6 ted nevím přesně , tak bral krev z krve vyšlo , že jsem v tom . Kvůli tomu , že jsem měnila doktora kvůli trv.pobytu tak jsem šla ve čtvrtek 4.6 znova , tam už něco vidět šlo po té jsem šla další středu s tím , že jsem trošku zašpinila ale to fakt kapka po té nic , Dal mi léky a dobré dnes jsem byla zase a říkal, že mě pošle do nemocnice na hcg a vyšetření , že ještě nevidí srdíčko . Tam mi brali krev a ve středu jdu zase vím , že tady nic nevyřeším bohužel , ale od kdy se , tak objevuje srdíčko ??
Podle ms sem 6+5 v nemocnici říkal , že 5 TT 😖

lenysek1988
15. čer 2015

Já byla v 6tt a už byla vidět srdeční činnost,ale nebyla jsem si jistá zda to říkala... to mi potom v 8tt potvrdili na ambulanci, tam jsem byla skrz špinění. Myslím že do 9tt to musí být vidět. 😉

luciebx
15. čer 2015

no podle me si sla k dr docela brzy. 3 dny po zjisteni toho ze si tehu fakt na utz videt nebude nic.. a srdicko nekomu trva klidne az v 8 tt... takze nestresuj a nech tomu nejaky cas... ono taky zalezi kdy presne probehla ovu..

sukynecka01
autor
15. čer 2015

To jo no během 14 dnů sem byla u gynekologa 3 krát dnes no po třetí a rovnou mě poslal na testy že sem bez srdeční akce doufám že počkají aspon 2 týdny co a jak. Ale asi ne on říkal , že mi řekne z krve co a jak takže asi čekat nebudou ve středu vezmou krev porovnají s dneškem a říkal , že pak budeme vědět co se děje

clifulka
15. čer 2015

my měli srdíčko v 6+0

sukynecka01
autor
15. čer 2015

@clifulka no někdo má dřív někdo později , jak čtu někdo kolem 8 tt no já to už nezjistím zjistí to oni podle hcg

ronyx
15. čer 2015

To je fakt hodně individuální, fakt nestresuj.Já u prvního těhu měla srdíčko vidět až v 8 tt.Teď u druhého těhu už v 5+6 tt .Ještě máš čas,držím pěstičky aby se brzy ukázalo a krásně bilo 😉

sukynecka01
autor
15. čer 2015

No spis ceksme na hcg na stredu dalsi a pak uviidme ale urcite cchi pockat min tyden nebudu hned jednat tyden proste pockam az se deje co se deje

ronyx
15. čer 2015

@sukynecka01 Koukám,že jsi taky z F-M 🙂 K jakému doktorovi chodíš?

sukynecka01
autor
16. čer 2015

@ronyx ahoj nene uz ne uz sem z karvine chodila sem k janysovi ale uz dva tydny v karvine 🙂

januliina
27. čer 2015

@sukynecka01 ahoj, pri prvnim tehu zjistili,ze plod nevyvyji. Musela jsem na kyretaz. Tam me poslali az v 8tt,kdy nebyla srdecni akce. U tebe muze jit o pozdni ovulaci,takze pludek je mladsi nez by mel byt podle ms. Tomu by i ofpovidalo,ze na 1.utz nebylo vubec nic. To spineni mohlo byt teprve uhnizdeni vajicka. Tak jsem to ted mela ja. U prvniho syna bilo srdicko cca v 7tt a ted v 6+6. Drzim pesti ,at je vse ok a nestresuj se. Kdyby nahodpu precejen doslo k potratu,telo je tak krasne nachystane,ze otehotnis na 1.pokus. Ale bude to dobre,neboj.

sukynecka01
autor
28. čer 2015

@januliina no měla sem ZT 23.6 revize -:/ ale byl gest váček bez plodku jen váček rostl hcg stoupalo hodně pomalu po 1500 co 48 hodin takže to bylo jasné ze dne na den krvácení a klesalo hcg 🤐 ale mám cystu na pravo i žluté tělísko zkolabované 🙄 2 dny po revizi sem měla z 5300 na 930

januliina
28. čer 2015

@sukynecka01 jejda,tak to me mrzi. Je to smutne,ale zivot jde dal. Me potkalo to same. ZT a revize. Priznaky zadne. Zarodek rostl,ale nezil. Cistu jsem mela pri predoperacnim vysetreni take v pravem vajecniku. Nijak to neresili. Rekli,,ze po 2.mm muzeme opet otehotnet a take se tak stalo. Pote uz vse v poradku. V mem okoli se to stalo spouste maminek. Hcg mi pri tom ani nikdo nemeril...

sukynecka01
autor
28. čer 2015

@januliina jo ja taky pravy vajecbik ale dnes ze me padaly kusy tmave uvidime co tp bylooo 5dni po rev

januliina
28. čer 2015

@sukynecka01 jako velike kusy?ja krvacela ..malo...asi snad 14 dni a v tom obcas male kousky. Byly to zbytky asi placenty,kterou neseskrabli uplne celou..pro setrnost. Na 1.utz byla videt ,na 2. uz ne a pak preslo i to spineni.

sukynecka01
autor
30. čer 2015

@januliina no já byla 2 dny po revizi na kontrole a dělohy byla čista ale cysta a žlute telisko zkolabované bylo tak možná to ne malinké kousky

jennas
10. říj 2015

Ahoj holky, myslite, ze kdyz jdu k doktorce poprve cca v 7tt ze uz bude videt srdicko a dostanu ultraz.fotecku??chtela bych ji vyuzit na darek pro manzela...;)

palomitacheca
10. říj 2015

@jennas u 2.syna jsem podle doktora byla asi 6+1tt., srdicko uz blikalo a fotku mam takovou https://www.modrykonik.cz/blog/palomitacheca/al... 🙂

jennas
10. říj 2015

@palomitacheca krasna fotecka...;) tak doufam ze taky dostanu..;) jen me trosku desi ze jdu poprve k doktorce az v tom cca 7tt...ted budu dva tydny v nervech jestli je vse v poradku...mohla me vzit driv a alespon tehotenstvi potvrdit a vyloucit mimodelozni...

palomitacheca
10. říj 2015

@jennas na tohle vubec nemysli 🙂 ja byla vzdycky na 1.kontrole az takhle pozdeji a byla jsem rada, kdyz jsem rovnou videla i srdicko. Kdybys tam sla driv a nebylo by nic videt, tak bys taky byla nervozni, jestli je vsechno v poradku... snaz se byt co nejvic v klidu a tes se na 1. UTZ 🙂
Jo a kdyztak si nezapomen o fotku rict. U dcery jsem byla v 7+1tt. a na fotku jsem si vubec nevzpomnela, pak mi to bylo lito. Nastesti si ji doktor ulozil do zpravy z vysetreni a asi pul roku po porodu mi ji dodatecne vytiskl 🙂

jennas
10. říj 2015

@palomitacheca dekuju moc za povzbuzeni...;) jsem tehotna poprve a stasne jsme si to s manzelem prali...a cim ma asi clovek mimco dyl(me uz bude 29) tim se vic boji...🙂jinak mam zacatek moc hezkej, hormonama mi zacal opet rust moudrak tak jsem byla dvakrat rezat dasen a jeste k tomu asi mocak, boli me to pri curani..proste zuzo...tak lezim a doufam ze bude lip ..🙂

palomitacheca
10. říj 2015

@jennas ja mela z hlediska nervu nejklidnejsi 1.tehotenstvi. Dozvedela jsem se o nem az v 16.tydnu, do te doby me ani nenapadlo, ze bych mohla byt tehotna 😀 a na 1.UTZ mi syn zamaval na pozdrav 😀
U 2. a u 3.tehotenstvi uz to bylo horsi. Mela jsem toho dost nacteno, k tomu spousta pribehu treba i tady z konika, navic jsem kazdy zaboleni porovnavala s predchozim tehotenstvim... nejlepsi nic moc nevedet a neresit 🙂