Odpočinkové téma - jméno pro třetí dítě.
Ahoj všem, nejdu si pro radu, spíše pro inspiraci. Čekáme třetí dítě a zatím mám pocit, že jsme ty nejkrásnější jména prostě už dali. Takže: nevíme, jestli holka nebo kluk a starší sourozenci jsou Dorotka a Vávra (Dorota, Vavřinec), tak schválně, co se vám k tomu hodí. Díky 🙂
Mám doma Jan a Rudolf (Honzík a Rudík) 🙂
@eeevee no je s ním navýsost spokojený 😌
Cyril?
Přemysl?
Valerie?
Růžena?
Bořivoj? A tim ma predstavivost hasne
Berta, Albert
K vašim jménům by se mi líbil Vendelín. A pro holčičku Josefínka nebo Malvínka. Mimochodem krásná jména jste vybrali
@la_amanita děkuji, to moc ráda slyším 😊
Ještě mě napadla Berta nebo Matylda
@kachles Taky jsem chtela napsat Žofii, tu ted cekame my 🙂😍😍😍 (jako treti dceru v poradi). Prvni jsem chtela Dorotu, ale pres manzela neprosla, stejne jako plno dalších krásných jmen. Žofii taky vubec nechce, ale první jmeno bylo kompromis, druhe jsem ho nechala vybrat zcela samostatne, tak ted jsem mu oznamila, ze si konecne vyberu ja (i kdyz podle jeho zakladniho zadani - ze musi byt CESKE). Pekny vyber!
Dobrý den všem, tak jsem si to tu projížděla, protože stále tápeme a už je dost načase 🙂 ... Vypadá to ale na Lotu a Vincenta nebo Jindru 🙂
My máme Vaška a Alžbětku, měla jsem ve výběru Toníka, Lojzíka, Vítka, z holek Toničku, Emilku, Lidušku.
Ahoj a dobrý den, tak nám se tedy už skoro před rokem narodil kluk Jindřich (k Dorotce a Vávrovi) a jsme dost spokojení s miminem i jménem :D .... Ale fakt, Jindra je krásné jméno a k Toníkovi a Lojzovi by myslím dost šlo. Říkáme mu Jindra, Jindřík, Jindrášek nebo Jindřich I. Veliký.
Hodí se mi k nim Amálka, Alžběta, Antonín. Amalku máme doma a jsem spokojená, spousta variant jak oslovovat. Druhá měla být Alžběta, nechala jsem se ukecat na Elišku a to mě mrzí 🤷 ale všichni ostatní spokojeni

@kachles a co Stazinka? Bud Anastazie aneb Staza, myslim ze to existuje. Dorotka, Vavrinec a Stazinka. Uplne mi to ladi. Kluk ten Lojzik, to mi tam pasuje nejvic. Muj oblibeny Florian by taky sel.