icon

Odpočinkové téma - jméno pro třetí dítě.

kachles
13. srp 2019

Ahoj všem, nejdu si pro radu, spíše pro inspiraci. Čekáme třetí dítě a zatím mám pocit, že jsme ty nejkrásnější jména prostě už dali. Takže: nevíme, jestli holka nebo kluk a starší sourozenci jsou Dorotka a Vávra (Dorota, Vavřinec), tak schválně, co se vám k tomu hodí. Díky 🙂

Strana
z6
zvedavec2
15. srp 2019

@kachles a co Stazinka? Bud Anastazie aneb Staza, myslim ze to existuje. Dorotka, Vavrinec a Stazinka. Uplne mi to ladi. Kluk ten Lojzik, to mi tam pasuje nejvic. Muj oblibeny Florian by taky sel.

kachles
autor
15. srp 2019

@zvedavec2 Stázinka neprošla, muži zní Anastázie tak divně rusky 🙂. Ale mně by se líbila. Lojzík není nějak úplně ono a Florian mě teda nenapadl, na toho se zkusím naladit 🙂. Díky.

berunka81
15. srp 2019

Mám doma Jan a Rudolf (Honzík a Rudík) 🙂

madlis
15. srp 2019

@nekiaxy zvažovali jsme misto Tondy Arnošt nebo Hubert 😁 ale ten Vávra me zaujal 🤔 ted jen ukecat manžela, že 2deti jsou vážně málo 😁 Co by bylo u vas treti?

nekiaxy
15. srp 2019

@madlis možná Josífek, tak aspoň že to je jinak:D Já jsem se rozhodla, že třetí bude, ale to na mě jdou hormony z toho ročního líbezníčka:D

la_amanita
15. srp 2019

@eeevee no je s ním navýsost spokojený 😌

marcicek84
15. srp 2019

Cyril?

marcicek84
15. srp 2019

Přemysl?

marcicek84
15. srp 2019

Valerie?

marcicek84
15. srp 2019

Růžena?

marcicek84
15. srp 2019

Bořivoj? A tim ma predstavivost hasne

ehrdlicka
15. srp 2019

Berta, Albert

baruz
15. srp 2019

K vašim jménům by se mi líbil Vendelín. A pro holčičku Josefínka nebo Malvínka. Mimochodem krásná jména jste vybrali

zvedavec2
15. srp 2019

@kachles Anastazie se mi taky nelibi. Jen ta Stazinka

eeevee
15. srp 2019

@la_amanita děkuji, to moc ráda slyším 😊

zoyee
16. srp 2019

Ještě mě napadla Berta nebo Matylda

kachles
autor
16. srp 2019

@zvedavec2 Stázinka neprošla, muži zní Anastázie tak divně rusky 🙂. Ale mně by se líbila. Lojzík není nějak úplně ono a Florian mě teda nenapadl, na toho se zkusím naladit 🙂. Díky.

omobinrin
1. zář 2019

@kachles Taky jsem chtela napsat Žofii, tu ted cekame my 🙂😍😍😍 (jako treti dceru v poradi). Prvni jsem chtela Dorotu, ale pres manzela neprosla, stejne jako plno dalších krásných jmen. Žofii taky vubec nechce, ale první jmeno bylo kompromis, druhe jsem ho nechala vybrat zcela samostatne, tak ted jsem mu oznamila, ze si konecne vyberu ja (i kdyz podle jeho zakladniho zadani - ze musi byt CESKE). Pekny vyber!

kachles
autor
30. led 2020

Dobrý den všem, tak jsem si to tu projížděla, protože stále tápeme a už je dost načase 🙂 ... Vypadá to ale na Lotu a Vincenta nebo Jindru 🙂

babanci
30. led 2020

@kachles No,super. Vincent se mi líbí léta. Myslela jsem,že by se hodil,kdybychom měli kluka k první Violce. Ale máme druhou babu.🙂

babanci
30. led 2020

@kachles A Lota taky bomba. Koukám,že je jich v ČR 86.

suromana
30. led 2020

My máme Vaška a Alžbětku, měla jsem ve výběru Toníka, Lojzíka, Vítka, z holek Toničku, Emilku, Lidušku.

madlis
8. led 2021

@nekiaxy tak u nás už došlo na výběr třetího jména 😂 tak jsem se opět dostala na tuto diskuzi a hledám inspiraci k Tondovi a Lojzovi 🙂 no je to boj.

hanulkaha
8. led 2021

@madlis krasna ceska jmena ☺️ libil by se mi k nim Miroslav, Vacla nebo i Jan, Josef 😉

nekiaxy
8. led 2021

@madlis u nas taky. Ale se zverejnenim pockame, az se narodi😉 a je to teda fuska, holcicku asi vymyslenou mame, ale kluk, to je boj. Aby to nebylo zatizene rodinou (nebylo to jmeno po nekom) a ani negativnimi asociacemi:D

kachles
autor
10. led 2021

Ahoj a dobrý den, tak nám se tedy už skoro před rokem narodil kluk Jindřich (k Dorotce a Vávrovi) a jsme dost spokojení s miminem i jménem :D .... Ale fakt, Jindra je krásné jméno a k Toníkovi a Lojzovi by myslím dost šlo. Říkáme mu Jindra, Jindřík, Jindrášek nebo Jindřich I. Veliký.

nekiaxy
10. led 2021

@kachles moc hezke🙂 nam se nehodi k prijmeni, mame tvrdou prvni pulku. Uz jsme ho resili s druhym, kdyz jsme chteli Oldu🙂 tak uvidime, co dopadne k T a L tentokrat🙂

madlis
11. led 2021

@kachles jindricha bych chtela strasne moc, ale mám zákaz

cesnecka
11. led 2021

Hodí se mi k nim Amálka, Alžběta, Antonín. Amalku máme doma a jsem spokojená, spousta variant jak oslovovat. Druhá měla být Alžběta, nechala jsem se ukecat na Elišku a to mě mrzí 🤷 ale všichni ostatní spokojeni

jajulin
11. led 2021

@madlis k Tondovi a Lojzovi mi jako kluk automaticky naskočil Vašek 🙂.

Strana
z6