Péče v těhotenství - gynekolog v Praze

cotty
8. črc 2017

Ahoj holky, obracím se v této diskuzi na pražské holky. Vybírám gynekologa a uvažuji dopředu a ráda bych vybrala nějakého, který mo později povede i těhotenství. Mohla bych vás poprosit o předání svých zkušeností? Nezáleží, jestli chlap nebo ženská. Zajímalo by mě zejména:

1) u koho jste měli těhotenství vedené,
2 jak jste byly spokojené s péčí,
3) zda jste platili nějaké poplatky a v jaké výši
4) jaká vyšetření probíhala přímo v ordinaci a na jaká jste museli do nemocnice.

Budu případně ráda za jakékoli další postřehy, tipy, rady 🙂 Děkuji😉

katka22688
8. črc 2017

Doporučujem ti zamerať sa na tú časť Prahy kde bydlíš kvůli dojíždění. Já navštěvujem gynclin Praha 9, vybrala som si mudr. Müllerovu... Cenovo je to tam asi ako všade (zrkadlá myslím 60-80kc,fotka z ultrazvuku asi 120kc). Nie som si úplne istá. Za mne super mám to 5min pešo z domu.. Nemenila by som. Jinak delej tam takmer všetky vyšetrenia (i screeningy no oproti gennetu su v tomto drahý).

sassanca
8. črc 2017

Jsem taky v Gynclinu a dojizdim pěknou dálku. Nicméně bych nemenila. Byla jsem u Klímové, ale přešla jsem ke Slukové. Lidsky mi proste sedla vic. Utz dělají každou poradnu, nejen ty 3, které proplaci pojišťovna. Screening mají pekne mastný, to jsem zjistila až pak, ze je snad nejdražší. 1950Kc, Asponze litr mi proplatila VZP. Sestřičky vždy mile a ochotne, výsledky chodí elektronicky, tak nemusis volat. Asi 50kc na půl roku. A je tam jednorázový vstupní poplatek. Tenkrát jsem dávala 500kc.
A ted jim tam nove přibyl i doktor, pokud preferujes muze.

jullli
8. črc 2017

Take gynclin chodim k mullerove je peclivejsi nez slukova, ke ktere jsem chodila predtim.
Takze urco doporucim gynclin ;)

katka22688
8. črc 2017

@sassanca ja som sa tam registrovala minulý rok nějak cez leto a neplatila som žiadne vstupné poplatky... Aspon si nepamatam (ta moja paměť 🙂 )

sassanca
8. črc 2017

@katka22688 pfff, Ja jsem tam skoro 3 roky, je mozne, ze to uz zrušili

katka22688
8. črc 2017

@sassanca koukám že to už máš za sebou, jak zvladaš tohle vedro? Kam jdeš rodiť Bulovka?

katka22688
8. črc 2017

@sassanca takmer za sebou 🙂

sassanca
8. črc 2017

@katka22688 Budu v Motole, na gyndu dojizdim až od Berouna. Opruz, ale dá se to vydrzet. I když ty vedra me zabijí. Nikdy jsem nechtěla rodit v létě. Když jsem mela poslední utz bylo venku 36 stupnu😝 Další kontrolu uz mi naplánovali na rano, když me viděli 😀

cotty
autor
8. črc 2017

Holky zatím děkuji za tipy😉

katka22688
8. črc 2017

@sassanca to ti verim, Motol je TOP.. Držím palce a už bych taky ráda porodila a mala mimi v náručí 🙂 tento rok sme prišli o mimi v 33tt. No a zadarilo sa nám hned na první pokus, bojim sa... Ale cítim že to bude OK. Tak sa drž a výdrž i horúčavy 🙂

mrskato
8. črc 2017

Obě děti u MUDr. Libora Vojáčka, jednou samovolný potrat. Vynikající doktor, zdá se být morous, ale je vážně super a ještě lepší je, když člověk sebou vezme čokoládu 🙂 Poplatky jen jednou, a to za zrcátko při vyšetření, UTZ má starší, ale kontroluje, když jsem čekala syna, trochu jsem jednou zakrvácela, nechal mě doma měsíc, kontrola + UTZ každých 14 dní. Jinak UTZ nedělá každou kontrolu. Na screening posílá do Modřan (tam se neplatí), cukrovka na Budějárně.

jaja01k
8. črc 2017

http://www.gy-nek.cz/#utm_source=firmy.cz&utm_m...
Chodim k MUDr Rozsypalove a jsem moc spokojena. Je moc mila, vse ochotne a trpelive vysvetli. A vzdy jdu do ordinace bez cekani presne na cas. Za cele tehotenstvi jsem nezaplatila ani korunu. Pani doktorka dela sama vsechna vysetreni vcetne velkych ultrazvuku a NT screeningu (ani za ten jsem nic neplatila), jen na test na tehotenskou cukrovku me poslala na polikliniku.

cotty
autor
8. črc 2017

Díky všem za tipy a ráda se dozvím ještě další zkušenosti 🙂

Ptám se proto, že jsem momentálně vedená u Mudr Kačinské, ale ty poplatky se mi moc nelíbí, i když má nové moderní prostředí, nabízí takové věci jako erecept, což je pro mě osobně super. Platí se zrcadla plus roční poplatek 1000 Kč. Za vedení těhotenství se platí poplatek 1500 Kč, což by ještě vzala, ale dále se platí za screeningy a to za první 1500 Kč, druhý 1000 Kč a třetí dalších 1000 Kč. Ani ty fotky nejsou "v ceně" a doplácí se 100 Kč ještě za každou fotku. Připadá mi to už moc a tak bych ráda změnila působiště a nového doktora si oťukala ještě před tím než bude potřeba řešit těhotenské věci. Proto velké díky a budu opravdu ráda za další zkušenosti.

sassanca
8. črc 2017

@cotty uff, to jsou dobre pálky teda. Nedivím se ti, ze koukas po jiné ordinaci.Mne se protacely panenky při ceně za 1. screening, ale nechapu, proc bys mela platit i za další?!

izzybickerstaff
8. črc 2017

Doporucite mi prosim nekdo pecliveho gynekologa na Praze 5? Vsechny zde zminene mam daleko a musela bych dojizdet se starsim ditkem...

cotty
autor
8. črc 2017

@sassanca Taky nechápu. Má je proplacené od pojišťovny a ještě podruhé od pacientek. Ostatně stejně jako celou péči😔

ploutvicka59
8. črc 2017

Zarubova Lhotka Praha 4.Pan doktor Starý... Vybornej,milej a opatrnej... Sestricka je poklad...

anakolut
8. črc 2017

Tak já se taky přidávám k fanynkám Gynclinu. Chodím přímo k paní doktorce Klímové. Jsem s ní spokojená pro její profesionální i lidský přístup. Platím jen za zrcadla ten poplatek 50 nebo 100 Kč za zasílání zpráv elektronicky. Kolik stál screening si nepamatuji, ale že byl dražší než v Gennetu, to je pravda. Všechna vyšetření krom těhotenského diabetu a nějakého jednoho většího ultrazvuku probíhala v ordinaci. Měla jsem tam vedené své poslední těhotenství a za mě super.

naste
8. črc 2017

@izzybickerstaff MUDr. Tomáš Brtnický v Ženských domovech.

naste
8. črc 2017

@cotty MUDr. Tomáš Brtnický, ordinuje v Ženských domovech. Platí se asi 500 za rok a jsou v ceně i jednorázová zrcadla. Celý ceník mají na svých stránkách. Pana doktora můžu doporučit.

kaja2016
8. črc 2017

@cotty Já mám na Břevnově. Kdybys měla zajme, napiš SZ a písnu detaily. Platí se tam méně než ty a péče kvalitní, pečlivá, nadstandardní. Já bych neměnila.

cotty
autor
8. črc 2017

@kaja2016 Ahoj, budu ráda, pokud mi dáš další tip 😉 Děkuji

naste
8. črc 2017

@cotty MUDr. Brtnický nesplňuje představy? Ještě bych měla : MUDr. Jiří Škultéty, ordinaci má na Letné nebo MUDr. Olga Šebestová . Mají také svoje stránky , tak se podívej. Ne, že bych tolik střídala gynekology, ale všechny je znám a všechny můžu doporučit.

naste
8. črc 2017

@cotty I Halinu Kačinskou znám, ale k té bych zrovna nešla.

astyna
9. črc 2017

Rozhodne Zuzana Novakova z Pankrace 😉 jezdim za ni az z Troji a nelituju. Fotka z uzv 100, zrcadla 60,zadne poplatky pro tehotne navic, prijemna,mila,zajima se o tebe jako o cloveka...

izzybickerstaff
9. črc 2017

@kaja2016 Ahoj, mohla bych taky poprosit o detaily? Brevnov by pro me bylcelkem schudny. Dekuju moc!

cotty
autor
9. črc 2017

@naste A mohla bys mi říct proč? Vybírala jsem podle známéholekaře a má tam moc dobré hodnocení, věčně stopstav.

naste
9. črc 2017

@cotty To je možné, já jí znám ještě z Motola, jako všechny ostatní.

zdenkaell
9. črc 2017

Jenom pro informaci- ta zrcadla za která vybírají 60korum stojí 5,50...

astyna
10. črc 2017

@zdenkaell

Ty z chirurgicke oceli?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru