Pijete kávu v těhotenství?
Ahojky všem, měla bych na vás naléhavý dotaz a to ten, zdali jste pily kávu v těhotenství, jaké máte zkušenosti? Vadí to - nevadí? Já jsem teď v prvním trimestru, vše ok, do doby otěhotnění jsem byla kafař...jinak se snažím jíst zdravě, nekouřila jsem nikdy, káva je jediný hřích. Pila jsem tři denně po léta, nyní jednu po ránu a slabou s mlékem, ale mám pocit viny kvůli dítěti...na druhou stranu musím fungovat i v práci, pracuji od sedmi....poradíte?
Ahojky, taky si dám jedno slabé instatní každý den s koblížkem, buchtou, zákuskem, čokoládou atd.. :D
Jen vyjimecne,kdyz mám fakt chuť.ani před těhotenstvím jsem neměla potřebu pít každý drn,takže o to to mám snazsi,nechybí mi to 🙂
Před těhotenstvím jsem pila dvě až tři denně, v 6tt mi najednou začalo smrdět 😀 Takže teď si dám tak jedno za tři dny ;)
Ja jsem nikdy nebyla velky kafar, ale i ted v tehotenstvi si klidne kavu dam, kdyz mam chut. Tak jednu obden. Kdyz se to neprehani, tak nevidim jediny duvod, proc ne.
Jedno ani dvě kafča určitě nevadí ;)
Každé ráno kafíčko celou dobu 🙂 Když jsem dostala chuť přes den tak jsem si ho taky neodpustila 🙂.
V pohodě, mně ji dr. vzhledem k tlaku 90 na 50 dokonce doporučil...po ránu jsem si vařila poctivé presso.

piju tak 3 denně ale bezkofeinovou.