Platíte za normální fotku z ultrazvuku?
ahoj holky dnes jsem byla na ultrazvuku u pani doktorky rekla jsem si o fotku z ultrazvuku a platila jsem 30kc jak se plati a pak 90kc za snimek ,nikdy driv jsem za to neplatila ,to je naka novinka ted ze se plati i za obyc fotku? diky za odpoved
Já platím stále u svojí Dr roční "sponzorský dar" 300 Kč a pak už neplatím nic, ani poplatky, ani zrcadla, ani fotky a fotku jsem dostala prakticky na každé návštěvě. Ale u Apolináře jsem byla na NT screeningu a platila jsem za fotku 100,- Kč. Byly to fotky na takový ten papír jako z faxu.
za fotku jsem nikdy neplatila, a to mi jednou dal dokonce 3 stejné, bo jsem chtěla pro rodiče, neplatila jsem ani na NT screeningu a to tam bylo napsáno, že se platí 50,- za fotku,,,
já platila vždycky stovku za fotku, jak před dvěma lety s dcerkou tak i te%d, takže u nás se nic nezměnilo...
Já platím za fotku u své Mudr. 50 Kč za kus...
u obvodní gyndr 70 Kč za jednu fotku ( i přes "sponzorský dar" 200,- Kč/ročně ), na Bulovce za fotku z velkého UTZ 150,-/ 1 ks nebo 250,- Kč za jakékoli množství na flashku 🙂
Platím u své dr. 50 kč za fotku
ja neplatila nikdy nic, celkem mam 5 fotek z normalniho ultrazvuku a 3 ze 3d ultrazvuku .... vse bylo zdarma, vcetne toho 3d ultrazvuku(sice nam prcka ukazali v 3d jen chvilku,... ale stacilo)
Nikdy jsem neplatila ani korunu a fotek mám skoro deset...tqakže je to doktor od doktora 😉
Já us vé doktorky 50kč za kus, ve fakultce v Ostravě - 50 kč za dva kusy
to je různé, platila jsem za fotky 100,-/kus a že jich máme a za poradnu 150,-kč, takže každou kontrolu jsem tam nechala 250,-kč. Ale vzhledem k tomu, co jsme vydali v CARech, tohle byl úplný pakatel 🙂
za fotku jsem neplatila nikdy..a že jsem jich měla hoodně...chodila jsem na UTZ na genetiku atam jsme dostali vždy 6 foteček...platila jsme za nahrávku na DVD 3 D a to 1000 kč..jinak za nic nikdy ani Kč....
Tak já nikdy neplatila za fotku ani těch 30,- Kč.
100 kč za 2 fotky.
80 za čb, 200 za barevnou z 3D na fotopapíru.
Drahý jak prase, ale na památku 😉
za fotku nikdy, dostala jsem jednu temer pri kazde kontrole, obcas i dve. Tech 30Kc jsem platila jen pri prvni prohlidce, kdy mi potvrzovala tehotenstvi 🙂
asi záleží na doktorovi, jak to má "nastavené". Já platila za fotku 50Kč a za každou návštěvu taky 50Kč 😕 U jiného doktora, kde jsem byla na NT screeningu, nebo na velkém UTZ jsem za fotky neplatila nic
Platila jsem vždy u svého gynekologa za 2 ks 100,- Kč a v porodnici, kam jsem chodila na velký UTZ 100,- Kč za kus. Jinak jsem během těhotenství neplatila nikde nic. Samozřejmě jsem platila roční sponzorský dar 400,-Kč. Jo a na vyžádání jsme byli na 4 D UTZ, který jsem platila (asi 1500) a dali nám jen DVD.
Dvě fotky z klasického utz 3x za těhu,jsou hrazené pojištovnou.Pokud je po vás chce dr zaplatit,má je placené 2x..nezákonně.jednou od vás a podruhé od ZP.zavolejte si do vaší ZP...
já při první poradně jednorázový poplatek 800,- a v tom je již zahrnuto UTZ při každé poradně a fotečky při dobré vyditelnosti 🙂 jinak foto z 3D 250.-/kus
u své gynekoložky neplatím 😀
to moje doktorka je takový žebrák, že fotky ani nedává, máme pouze dvě a to z 1. a 2. screeningu 😒
Platba za fotku z UTZ je rozhodnutí každého doktora. Můžou si prakticky naúčtovat cokoli, co zároveň neuútují pojišťovně. Já platím 50kč, což si myslím, že není tak strašný. Kamarádka platívala 100kč/fotka. To už je docela dost.
Já jsem platila 60 Kč za fotku.
Ja jsem platila 50kč,a jsem rada za kazdou fotku co mam 🙂 ,az bude mala velka tak aspon uvidi jak vypadala v brisku 😀
ano, 50kč za fotku
Já jsem platila u svého gyndr. 30,- za fotku. Po švagrové u jiného gyndr. chtěli 100,- 😕 A vybírali i za utz mimo ty placené pojišťovnou (ty jsou tuším 3 v průběhu těhu). Ptala jsem se na to sestřičky mého gyndr a řekla mi v podstatě to, že je to na doktorovi. Že to, že dělá utz v podstatě při každé prohlídce... od pojišťovny to prý zaplacené nemá, ale maminy to uklidní a on sám má jistě taky lepší přehled. No a pořízení přístroje se mu musí nějakým způsobem vrátit. Takže pokud je to těch 30,- tak to ráda dám 😉 Víc už bych o tom dost přemýšlela...
Jo a fotky jsem si stáhla do PC a taky nechala udělat jako klasickou fotku. Protože ono to časem vybledne a není tam nic vidět. Ještě horší to je, když je ten papír vystavený vyšší teplotě nebo mastnotě. Tak dopadla fotka utz mého (teď už 12letého) brášky.....
A ještě paradox - u mého gyndr. 30 za fotku. V nemocnici, kde jsem byla ve 20. týdnu na srdíčko chtěli 50,-. Ale protože tam nebylo dobře vidět, poslali mě do větší nemocnice na ještě kvalitnější utz. Tam jsem dostala dvě fotky a zdarma 😀 Tam už měli přístroj asi zaplacený 😀 😀 😀
Každý doktor to má jinak, u mé doktorky se platí za fotku 30 Kč ale nelituju, stojí to za to 🙂
ano, já jsem platila 50,-
Když jsem šla k dr.,aby potvrdila,že jsem těhotná,tak jsem zaplaila 30Kč a pak se neplatilo celé těhotenství,kromě stěru před porodem....a za každou fotku 30Kč....

Můj doktor měl foto za 75, pak si pořídil nový ultrazvuk, tak foto za 200, pak jsem se přehlásila jinam a dostala fotku jen tak, pro radost 😵