Pohlaví miminka z ultrazvuku. Lze rozpoznat?
Ahoj mam dotaz 😁 věděl by někdo jestli holčička nebo chlapeček? 😁

@markeetaaa24 Já bych řekla, že chlapeček 😀
@markeetaaa24 taky se přikláním k chlapeckovi
Holčička
My byli včera na screeningu, úplně stejný obrázek nám dala doktorka a i přes toho malého 'pinďu' nám řekla, že je to na 85% holčička 😃
My byli včera na screeningu, úplně stejný obrázek nám dala doktorka a i přes toho malého 'pinďu' nám řekla, že je to na 85% holčička 😃
@bebyna No on ten hrbolek tam totiž neni pinďour, ale pohlavni hrbolek. Ma to jak chlapecek tak i holcicka. Samotne pohlavi videt v techto tydnech neni. Porovnava se poloha pohlavniho hrbolku s pateri.
Ja jedu v úterý a nemůžu se dočkat 😀 mame doma uz dvě princezny tak by ten chlapeček byl super 😁 doktorka mi řekla, ze jeste nemůže poradne říct, ale ze se přiklání k chlapečkovi, ale uvidíme v úterý 😁 chtěla sem vedet názor ☺️
@bebyna No on ten hrbolek tam totiž neni pinďour, ale pohlavni hrbolek. Ma to jak chlapecek tak i holcicka. Samotne pohlavi videt v techto tydnech neni. Porovnava se poloha pohlavniho hrbolku s pateri.
@klpoiu to je jasný že to není pinďour, ale paní dr. nám dala už nějaká procenta. Třeba to vyjde jinak. Jsem otevřená všemu. Jen to bylo hezký na to myslet. Uvidíme 🙂

Je to jeste dost brzy, ale podle nub teorie bych rekla holcicka.