icon

Pomalý nárůst hCG

komorka
5. pro 2015

Zajímal vy mě Váš názor, jsem po KET, 13. den po transferu hcg 77j, 15. den 168j, 16. den 232j. Řekli mi, že se to nevyvíjí tak jak má, že by to mohlo být mimoděložní. Co si myslíte??? díky za názory...

Strana
z4
zofka1
9. pro 2015

@komorka Tak hl.at jsou brzo vysledky,v te pauze to tak akorad vyjde a nejpozdejc unor brezen zase muzete jit bojovat o mimi.Je to dlouha a narocna cesta ale vse za ty mrnousky stoji😉

kejt29
9. pro 2015

@komorka budu moc drzet palce aby se samo vyloucilo. Mi se potrat sice spustil sam, ale embryo neodeslo. Revize nebyla nijak strasna, bolest byla jen lehka jako pri ms a jen ten den, psychika je horsi. Tri mesice jsme pak museli cekat kvuli pojistovne, driv dalsi pokus nepovolili. A to jsme meli jeste jednoho mrazacka. Sliznice se mi z toho ale davala dokupy pul roku, estrofem ani nic podobneho jsem nechtela. Nam hrozne moc pomohla genetika embryi, tam stoupne sance na otehotneni o dost procent a u nas se to potvrdilo. Drz se a at to mas brzo za sebou, pak uz to urcite vyjde 🍀🍀🍀😉

ivetaconti
9. pro 2015

@komorka to už jako víš, že musíš na vyčištění? I kdyby se to stalo, tak se to povede priste. .
Mě bude 40 a zkusila bych to ještě

zofka1
11. pro 2015

@komorka Jak se dari?Doufam ze uz je lip.

komorka
autor
14. pro 2015

@zofka1 ahoj, tak páteční kontrola dopadla následovně, hcg začlo klesat, na UTZ nic vidět, žádné bolesti, tak mě zatím nechali, ať vysadím léky, jestli se spustí krvácení samo, zatím teda nic, ve středu jdu na kontrolu a popř. mi dají nějakou tabletku, která by měla krvácení vyvolat...jinak psychicky lepší, hlavně že už se to vyřešilo...nejhorší je vždycky to čekání

ivetaconti
14. pro 2015

@komorka Jeee to jsem ráda ,že jsi se ozvala a hlavně, že to nemáš mimodeložní ...Takže se těším az sem napíšeš, že se to podařilo. ..Já včera na byla pohotovosti bolelo me bricho a spinim, plod tam byl vidět, ale mam myom který začal růst 4,7×6cm no tak se uvidí zítra v jdu na kontrolu

komorka
autor
15. pro 2015

@ivetaconti a co to přesně znamená? to se samo ztratí nebo ti to musí nějak odstranit?

zofka1
15. pro 2015

@komorka no tak aspoň nějaká relativně dobrá zpráva.Já jsem teprve 15 dní po laparce a na ms si ještě počkám 😒 psychicky už je mě taky líp,ale každý pondělí to na mě padne,všechno je to ještě moc čerstvé😔 Tak po novém roce opět zase do boje,vid 😉
@ivetaconti tak držím palce,ať vše dopadne dobře,hl.že je mimi v děloze 😉

ivetaconti
15. pro 2015

@komorka To znamena, že počkají az do porodu a taky se muže stát, že mi mimi vemou. ..Uvidíme ....Děkuji @zofka a holky nebojte už se to blíží 🙂 Budete tehulky 🙂
@zofka1
@zofka1

komorka
autor
15. pro 2015

@ivetaconti tak přeju, ať to dobře dopadne!!! já mám trochu strach, páč to bylo moje třetí těhotenství a třetí potrat...tak nevím, kde je chyba...☹

zofka1
15. pro 2015

@ivetaconti to dáte s miminkem pěkně do porodu 😉 no,občas na mě padne depka,občas jsem silná,že bych mohla skály lámat,občas mě pláč přepadne u nádobí a občas už sním,jak budu zase těhotná.prostě jak na houpačce.
@komorka a byla jsi na imonologii i genetice?

komorka
autor
15. pro 2015

@zofka1 kdysi na genetice, tam našli mutaci MTHFR, tak jsem teď od 16. dne píchala fraxiparine, na imuno jsme byli teď v květnu, tam nic závratnýho, jen hraniční zvýšení protilátek proti spermiím, ale na to jsem měla prý Prednison...

ivetaconti
15. pro 2015

@zofka1
@komorka holky máte už deti? Mé je 39 a mam 21leteho syna 🙂

komorka
autor
15. pro 2015

@ivetaconti já děti nemám, nahrazuju si to zvířátkama 🙂 je mi 36 a mám trochu strach, aby to vůbec někdy vyšlo...

ivetaconti
15. pro 2015

@komorka Musíš věřit. .
Moje teta nemohla mít deti a potom ve 41 otěhotněla. ..Hlavně musíš být v klidu a byt pozitivní 🙂)

komorka
autor
15. pro 2015

@ivetaconti nj,v klidu,to je těžký...já dala výpověď (pracovala jsem ve škole a už mě to tam hrozně štvalo) a hledám si teď novou práci abych přišla na jiný myšlenky.Ale zatím mi nikdo neporadil,jak nemyslet na to,co člověk hrozně chce...

zofka1
16. pro 2015

@komorka myslim že to ani nejde nemyslet,můžeš dělat 1000věcí a stejně pokud si miminko přeješ na něj myslíš.Důležitý je zvládnout to čekání s pozitivníma myšlenkama,ale pořád věřit.Však oni tam na nás naše miminka čekaj,jen tu cestu k nim máme delší a složitější.Já mám jeden skoro tříletej zázrak doma a tak vim,že to všechno čím si procházíme a co podstupujem za to stojí 😉

ivetaconti
16. pro 2015

@komorka najdi si práci ,ktera tě bude bavit.

Já mela tak spatne výsledky moje diagnóza :ovarialni selhání, výsledky byli tak spatne a vypadalo to , že brzy budu v přechodu. ..A ještě v den odebrání fulikulu mi jina paní doktorka řekla, že ten jeden fulikul nestojí za odebrání a ze prý už nikdy nebudu mít svoje deti a prý jediny ředění je vajíčka od darkyne a víte co jsem ji řekla? Jdeme do toho zkusíme to! No a koukejte jedni jediny vajíčko 🙂)) Nikdy v životě jsem takhle pozitivní nebyla. ..Moc jsem tomu věřila a verim 🙂)))

komorka
autor
16. pro 2015

holky nemáte zkušenost s detoxikační medicínou Dr. Jonáše? v pátek jdu na konzultaci s pánem, který ji mimo jiné dělá, kamarádka mi ho doporučila...jinak po dnešní kontrole to vypadá, že snad na vyčištění muset nebudu, Dr. říkal, že to vypadá, že si tělo poradí samo, v po. jsem začala krvácet a prý už je skoro všechna sliznice pryč, hcg klesá pěkně, dnes už jen 150 asi

komorka
autor
16. pro 2015

děvčata, tak jdu zítra do nové práce, dnes jsem byla na pohovoru a vzali mě 🙂 mám z toho teda velký strach, ale zároveň se těším, a hlavně! mě bude myšlenkově zaměstnávat úplně něco jinýho... 🙂

ivetaconti
17. pro 2015

@komorka To je dobře, držím pěsti; -) Já těsně před et taky změnila zaměstnání 🙂

ivetaconti
22. pro 2015

Holky je po všem. ..plod nebyl v dutince ☹

zofka1
22. pro 2015

@ivetaconti ach né,to je mě moc líto ☹ byla jsi takový světlo týhle diskuze,že aspoň někdo...no a není ještě brzo?

ivetaconti
22. pro 2015

@zofka1 ne byla jsem 7+2 a plod uz mel mít srdeční činnost a nic ☹

zofka1
22. pro 2015

@ivetaconti a musíš na revizi,nebo se to dá vyřešit nějak jinak?To je tak smutný,když už najdem // a krev je pozitivní,že to vlastně nezaručuje nic 😔 já jsem 3 týdny od toho mimoděložka a pořád je mě občas moc smutno.co dál?Ještě to zkusíte?

ivetaconti
22. pro 2015

@zofka1 Dneska jsem byla na revizi, je to smutný no musíme jít dál, mam hodnyho chlapa a ten mě drží. ..On chce ,aby jsme to zkusili znovu. ..hcg včera 9tis. Zvítězili by jsme až kdyby tam viděla plod. ..Je to všechno divný gestacni Vacek a vše tam bylo jen plod chyběl ☹

zofka1
22. pro 2015

@ivetaconti mít chlapa oporu je moc důležitý,však kdy jindy se to zjistí,než když člověk prochází něčim bolavým... Já měla v den laparky 6+3 hcg taky 9tis...no a já zase naopak měla i to srdíčko,ale nemohla jsem dělat vůbec nic 😔 prostě to tak mělo být,nevzdáme to 😉

komorka
autor
28. pro 2015

@ivetaconti tak to mě moc mrzí!! ☹ ale určitě to zkuste znovu! já nastoupila do nové práce a rázem na všechno skoro zapomněla...no spíš nemám vůbec čas na to myslet, což je dobře, navíc jsem začala užívat kapky Joalis podle Dr. Jonáše, což je na dlouho, než se tělo vyčistí, takže my si teď dáme pauzu, i když Dr. v CARu mi opět připomněl, že v mým věku je každý měsíc zdržení problém...chtěla bych vydržet aspoň půl roku užívání a pak bysme to zkusili

ivetaconti
5. led 2016

@komorka Dnes jsem byla na kontrole i mě MUDr připomněl, že už moc času nemám. ..A byl hodně pozitivní a říkal, že to musíme zkusit znovu, tak mě to nakoplo a půjdeme do toho znovu. ..Holky držím nám všem pěsti. ..

aerokh
15. led 2016

Ahoj holky otěhotněla jsem přirozeně ale jsem po 2 ZT, dle bazální teploty bylo uhnízdění 6. ledna ..ale ovulaci jsem nevychytala neměřila jsem pravidelně. 12.1 jsem měla HCG 64...což bylo dle sestřičky nízké a mělo by být kolem 100...15.1. HCG hodnota 113. prý roste pomalu. Myslíte že je to v normě? nebo roste pomalu a já si zopakuji revizi?
Díky za odpovědi

Strana
z4