Pozitivní test 3 měsíce po porodu
Měl to někdo? Nemůže to být zbytkáč HCG po porodu?
Pokud si pamatuju, tak hcg z injekce se vztreba asi do tydne🙂)) Tak asi spis gratulace! Skoc si na krev a budes mit jistotu.
Ja mela tri mesice po porodu uplne dalnice, tri ruzne testy.... hned ambulance, nemocnice, pidezdreni na mimodelozni... nakonec plany poplach 🙂 nejaka cysta co praskla a ta muze nekdy vyloucit s tekutinou co je uvnitr ji hcg 🙂
@1miska no otázka je, proč sis ten test vůbec dělala? Měla si nějaké podezření nebo jen ze zajímavosti? Mě začalo divne píchat v břiše jako v těhu, uplně se mě vrátili vzpomínky a jen sem tak vtipkovala že jsem těhotná. Dnes sem zkusila test pro potvrzení že nejsem! Ale nějak se nemůžu vzpamatovat z toho co vidím.
Pokud proběhl nechráněný sexík tak je to jasné znám i také co zapadli ještě v 6 nedělí. A má příbuzná hned po 6 nedělí 😉 do roka porodila 2 děti
Pokud mate sex a nechranite se...tak je mozne byt tehotna...
@vendelinka08 no spíš mě šlo o to, jestli je vůbec možné mít pozitivní test ještě z HCG z předešleho těhu.
tak to gratuluju. nespíš to bude sourozeneček. mě by mrsklo, upřímně řečeno🙂
myslim, ze nemuze. ja otehotnela ctyri mesice po porodu ;)
To je vtipny... nenapadlo chranit a ted se clovek silene divi....
Moc nechapu
@radulka57 to by me asi nenapadlo...prece jen jsou to 3 mesice..ne 3 tydny. A otehotnet muzes temer hned po porodu...jsi plna hormonu. To je tak kdyz nekdo je neplodny..a po umelem oplodneni a porodu otehotni prirozene...a take je to o tom...ze jste se predevsim nesnazili!!!!! 😆
Urcite jsi v tom,ja to tak mela.
Ty jo, no, snad to byl prirozeny porod a ne císař, to by bylo i o komplikaci navic, takže asi moc gratuluju, též by me mrsklo😂😇
gratuluji 🙂 bude to narocne, ale za dva roky to bude super (az do puberty) 🙂
@ivuska1986 jo měla sem přirozený, ale už čtu šílené scénaře jako že když jsou těhu hned po sobě tak mám větší šanči umřít a takový, asi se z toho zblázním
wow.. gratulace
Nenapadlo tě se chránit a teď se divíš a nechápeš jak můžeš být těhotná? 😀 😵
Jsem s brachou presne o rok a dvacet dni. Nasi se o brachu snazili pres pet let. O mne se mamka dozvedela az skoro ve ctvrtem mesici.

Nejspíš to bude přesně to k čemu je ten test určenej 😉 Takových sourozeneckých dvojic už běhá po světě docela dost. Bude to asi náročné, ale aspoň k sobě budou mít děti blízko. Gratuluju.