icon

Prenatal box. Dostává se i druhý?

kami1984
21. led 2011

Ahoj holky,
minulý týden jsem od dr. dostala prenatal box, takový hubený-byly tam 2časopisy, vzorek ubrousku, olejíčku a gelu a 2letáčky. Někde jsem četla, že se dostává i nějaký druhý, kde je více časopisů, lahvička NUK atd. A je to prý před porodem.
Tak neví, jak jste to měly vy??

Strana
z2
tehulka12
19. led 2012

@kami1984 myslím,že to jestli je box plný nebo prázdný záleží na té firmě,co to distribuuje.Já dostala 2 v rozmezí 1 měsíce.1. u gynekologa a nebylo tam skoro nic a pak 2. v nemocnici a tam toho bylo plno.Sestřička říkala,že je to různé.Jednou že jsou pry velké a je toho tam fura a podruhé přivezou takové ty hubené,kde nic není.Takže záleží na štěstí.Asi je nárok jen na jeden,ale myslím,že je jim to celkem jedno,když dostaneš 2.

kami1984
autor
19. led 2012

@tehulka12 ja si hold zase nejaky mesic budu muset pockat🙂 ale zacala mi delat teta na gynde, takze jsewm mela doma ruzne 4boxy🙂))

valonika
22. led 2012

Na poslední prohlídce u Dr. jsem si všimla ženy, co přede mnou odcházela, že měla tento kufřík v ruce, ale je mi trapný si o to říct sama. Spíš počkám, a kdyby nic, za několik týdnů se třeba nějak nenápadně zeptám, uvidíme 😀

mirorad
22. led 2012

holky a platí se za to někde jsem slyšela že za ten pr.box platili kolem 500kč, já dostala jen ten v porodnici když jsem si nesla ten nej box jménem Filípek domů jinak nic a myslím že ho ani moje nedostává

pelenka
22. led 2012

@mirorad Němělo by se určitě platit nic, distribuuje to ta firma Family service, v porodnici jsme museli vrátit vyplněnou kartičku jako registraci pro ně. Nechá se u nich zaregistrovat i na netu a tuším, že i napsat, když jsi těhulka a kufřík nedostaneš. Součástí té registrace by mělo být následně nějaké zasílání vzorků a tak. Mně tenhle týden příšla v obálce 1 pamperska bez jakéhokoliv dopisu, tak myslím, že to bylo od nich, asi dárek pro Vojtu ke čtvrt ročku🙂

mirorad
22. led 2012

@pelenka děkuju no těhu ještě asi nejsem ale pak se doktorky zeptám nebo spíš setřičky, to je super plenka se hodí

salomee
22. led 2012

@pelenka 😀 To zní vtipně, tož snad to fakt bylo od nich.

pelenka
22. led 2012

@salomee No uvědomuju si, že v těch registracích dárky slibovaly a plína byla zabalená stejně jako v kufříku, tak jsem si to tak dodedukovala, odesilatel byla nějaká nesmyslná zásilková služba🙂

anieanne
22. led 2012

U prvního jsem dostala ve 12tt u Dr., pak v porodce, na VZP a u pediatra. Teď s druhým jsem zatím u toho ve 12tt 🙂

fidac
2. únor 2012

@valonika my jsme dostali až někdy ve 32 tt, při nástupu na mateřskou....

valonika
2. únor 2012

@fidac díky, tak uvidíme, zda se dočkám nebo ne, zase tak o nic nejde, ale víš jak? 🙂

fidac
2. únor 2012

@valonika jsem si taky říkala, že kdyby jsem ho nedostala, tak bych ani o nic nepřišla.... 😉

zvalentova
2. únor 2012

ahoj, jsem v 27tt a nic. Kolegyně také dostala až při opuštění porodnice (Pha Apolinář).

valonika
8. bře 2012

Tak jsem ve 24. týdnu a zatím stále nic, jsem zvědavá, zda se dočkám 🙂

vojtisek2007
8. bře 2012

holky ségra je těhule - podruhé a dostala box při vystavení průkajdy 🙂 takže kolem 10tt (teď je 14tt), u prvního přesně tak, pak ještě dostává od své pojišťovny a v porodce....já dostala taky od dr při vystavení průkajdy a v porodce - moje pojišťovna asi nic nedává

janca32
8. bře 2012

Ahojky, já ho dostala hned v prvním trimestru od doktorky a v porodnici taky další balíček se spoustou věcí a byla jsem za to ráda.

petraprostejov
8. bře 2012

Juuu, tak skoro závidím... Já jsem v zahraničí, za porod zaplatím 3000 E a budu se snažit z pojišťovny dostat aspoň 800 E zpět a dostanu tak pendrek a ne nějakej balíček... :-/Jsou to blbiny, ale tak člověka to potěší, že...

prinzesz
9. bře 2012

ja chodim k sukromnemu gynovi v cr, som v 30tt a tiez mi nic nedal 🙂 a obavam sa ze ani nic okrem starostlivosti nedostanem 🙂

handm
9. bře 2012

Ahoj, já u své MuDr normálně dostala - ale stejně tam bylo velké prd 😀😀 takže jako by nic😉

aemmi
9. bře 2012

Já dostala dva u gynekologa a třetí v porodnici a jak píše nade mnou handm, bylo tam velký prd 😀 hlavně spousta letáků a nějaké starší časopisy 😉

beatta
9. bře 2012

Můj gynekolog prenatal box nedává.Jenom sem dostala v porodnici jakejsi ten box ale většinou tam nebylo nic zajímavýho 🙂

camelinka
9. bře 2012

ja dostala jeden po porodu, na gynde ne e

ivkaj
9. bře 2012

tak v prvním těhu jsem dostala až nějakou tašku porodce. Při druhém těhu jsem nedosala zatím nic, i když u sester v poradně byly krabice vyskládané až do stropu 😅

valonika
12. bře 2012

@ivkaj Podle mě když si o to člověk neřekne, tak ti to nedají, šetří kde můžou 😀

salomee
13. bře 2012

...já jsem dneska Prenatal box dostala😀 Fakt jsem valila oči, to by mě nenapadlo, už jsem to nečekala...a můj dr. vypadá spíš tak, že ho nějaké boxy ani neberou..a ono jo😀

mitote
18. kvě 2012

tak to me byl nabidnut hned s prukazkou od sestricky, ale rikala jsem, ze je brzo ze to nechci zakriknout, tak me rekla, at se pak o nej prihlasim 🙂

speedygon
29. led 2013

Já dostala kufřík zároveň s průkazkou na gyndě. Byl to takový malý kufřík a ze vzorků tam byla 1 Pampers Premium care, olejíček proti striím HIPP, malý Sudocreme a potom od Hippu 2 vzorečky tuším tělového mlíčka pro mimi. Krom vzorečků ještě deník pro mimi, jinak nic podstatného, jen reklamy a 2 staré časopisy. V minulém těhu byl kufřík bohatší(např. šidítko NUK-krásné)...tehdy jsem potom dostala další 2 boxíky při propuštění z porodnice a 1 kufřík od VZP- tam byly mimo jiné 2 látkové pleny a dostaly jsme i plyšového medvěda. Tak jsem zvědavá, co to bude teď...co jsem koukala, tak VZP už snad dává jen slevové poukazy....holky na Slovenském koníkovi psaly, že v poporodních boxících měly lahvičky Avent, Chicco a jiné dobré věci ☹

kamino
29. led 2013

Tak ja dostala pouze ten co popisujes a vic nic. V porodnici jsem take dostala tasku s reklamnimi letaky a jednim vzorkem plenky.

haniplanetka
29. led 2013

na gyn jsem nic nedostala, uvidím v porodnici, ale nedělám si moc iluze, že by to bylo kdovíjak přínosné

kamivan
11. říj 2014

Ahoj, koukám, že už se téma neřeší, ale třeba by mi mohla některá maminka pomoci. V roce 2012 jsem dostala v těhotenství Prenatal Box, kde byl dudlík, ten dudlík jsem nepoužila, teď se mi narodilo druhé dítě a když jsme zkoušeli dudlík, který by přijala, tak tohle byl jediný. Jenže teď už je opravdu čas na výměnu, dudlík je už fakt hnusný. Jenže je z kaučuku a já ho v několika krámech neviděla a na internetu dudlíky od MAM v 90 % ukazují foto jen ze shora a design není momentálně teď to jediný, co potřebuju vědět. Ten dudlík se mi zdá poměrně veliký, asi jsem si nepřečetla krabičku, ikdyž je mi to divné, a tak možná že je pro větší dítě než od 0M. Prostě bych potřebovala vědět, jestli jste některá měla dudlík od MAM v Prenatal Boxu, kaučukový (nebo latexový, je prostě žlutý a ne průhledný) se srdíčky a od kolika byl měsíců? Předem děkuju, pokud někdo pomůže emoticon

Strana
z2