Prvotrimestrální screening a cfDNA test
Ahojte holky, rada bych se podelila o zkusenosti s vysledky z prvotrimestralniho screeningu a s vysledky z krevniho testu cfDNA z Gennetu. Screening vysel 1:312 DS (vek 41), NT 2,7mm, bHCG 1,6MoM a PAPP-A 1,8MoM. Jak to mate vy? Byla jste nektera na genetice nebo na plodovce po prvotrimestralnim screeningu?
Jen dobře, že dlabe. A jestli měl táta takovou váhu... A možná i jeho rodiče... Tak je to celkem jasné 🙂 Je tvoje první?
Jj je to první nás obou tak to dost prozivame. Já měla necelý tri kila tak pořád doufám že tk velká nebude 😃
Ahoj, tak mi dnes volali z Gennetu. Údajně se jim rozbil přístroj v laborce, takže to trvalo tři týdny místo dvou 😖 No ale hlavně, výsledek je negativní, takže čekáme (chromozomálně) zdravého chlapečka!!!! Huráááááá!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Co ty, už jsi něco přibrala?

Právě že ne. Ale malá je nenazrana po mamince. Ona si bere co potřebuje a me toho moc nenechává😂 naopak je větší než by měla být je tak o týden a půl napřed tak čekám jestli mi neppsunou termín porodu, ale dřív jsem otěhotnět nemohla, bylo to hned po vysazení antikoncepce. Trochu se bojím aby nebyla po tatínkovi, ten když se narodil tak měl přes 5 kilo