icon

Prvotrimestrální screening. Řekli vám už pohlaví?

marca22
9. lis 2011

Ahoj,jelikož čekám dvojčátka,mám podstoupit prvotrimestriální screening,který se prý skládá z ultrazvuku a odběrů krve. Zajímalo by mě jestli vám při tomto vyšetření sdělili pohlaví děťátka?

Strana
z3
lukza
14. lis 2011

mě u prvního neřekli a u druhého řekly že to bude kluk a je to kluk pokud to pujde vidět tak řeknou když si nebudou jistí neřeknou tak to bylo u mně🙂)

pavlanatlinka
14. lis 2011

mě řekli ve12tt, 21tt holku a na 3D UZ taky holku a ted ke konci mě doktorka potvrdila taky holku tak snad se trefily 🙂

marinka
14. lis 2011

Anička ležela blbě, že to poznat nešlo a u Leontýnky mi to doktor nechtěl říct, že to není stoprocentní, ale já jsem si byla jistá, jak jsem to mezi nožkama viděla na utz, že to bude holka 😀

anieanne
14. lis 2011

Jdu teď v pátek, taky bych se to už ráda dozvěděla, ale nedělám si velké naděje...

lucie777
14. lis 2011

Ve 12tt i 16tt doktor tipoval spíš kluka, ale nebylo nic moc vidět, holčičku nám řekli asi v 18tt z plodovky.. 🙂

alca99
18. říj 2012

HOlky já byla včera na prvotrimestrální screeningu ve 12tt a všechno je ok🙂 Ale pan doktor z nemocnice Olomouc – Hyjánek, mi omylem prokecl i pohlaví – pry si myslí, že to je holčička. Není to nějak brzo? Takhle brzo to přece nemůže vědět ne? Má někdo zkušenosti s tak brzkým určením? A doktorem panem Hyjánkem? Jako kdyby to co řekl byla pravda, tak jsme moooooooooooooc šťastni, ale nechceme to ještě zakřiknout.
Děkuji moc holky…

luckamb
18. říj 2012

Ano řekli mi chlapečka a za pár týdnů to byla holčička :D :D :D

vendullka
18. říj 2012

Ne, neřekli ani jednou, že by to bylo 50% na 50%.🙂

ivazapisovatelka
18. říj 2012

Já byla v u svého Dr. někdy 12+2 tak říkal, že to vypadá na holčičku, potom jsem byla ve 13+0 (dle UTZ 13+1) na screeningu a tam nám Dr. holčičku potvrdil. No a až do porodu to tak zůstalo 😉

ebsian
18. říj 2012

Tehdy měla šňůru mezi nožkama, v 17+0t potvrzena holčička, doktorka si byla jistá, dále v 21+0t to byla holčička v 25+0t na 3d jasně i vyfoceno pohlaví, potom v nemocnici, když jsem tam ležela, tak znovu asi čtyřikrát to byla holka, teď ve 30t taky na genetice. Prostě jasná holka 😀

kukina27
29. říj 2012

Ano, u obou těhotenství ( teď jsem ve 33+6) mi doktor prozradil pohlaví s 80% pravděpodobností.
U obou tvrdil chlapečka a je fakt, že to co jsme viděli už prostě upadnout nemohlo 🙂 První chlapeček opravdu je a druhý bude taky 🙂 Máme prý slušnou výbavičku

kikimaruska
29. říj 2012

Synka ve 12 tt (Screening v té době se ještě nedělal). Potbrzeno poté celkem ještě 3x. Nyní dalšího chlapečka mi na velkém NT též potvrdili už mezi 12-13tt 🙂 a od té doby už 3x další dr.potvrdili.

ludmilad
29. říj 2012

Mně ho řekl v 17tt.

lucinka8987
29. říj 2012

Ano, mám řekli ve 12.tt, že to vypadá na holku. gynekoložka nám ji v 17 tt potvrdila

linda262
30. lis 2012

Kdyz jsem se doktora na sreeningu v 13+2tt zeptala jestli nahodou nejde videt co to bude,tak mi odpovedel,ze to neni chobotnice,ale clovek...takze nic

andulka86
21. pro 2012

mně u dcery v gyncentru v Hloubětíně, řekl Mudr. ve 13tt, že pravděpodobnost na holku je tam velká, jeho kolega s tím pak dělal v 16 tt drahoty, že nechce říct s určitostí nic. (Je to o lidech, mužská ješitnost, nechtějí se seknout, někteří.) Holka to byla 🙂
Teď jsem byla ve 13 tt na screeningu v Kolíně ( stěhování) a tam se na mně Mudr. díval jako na ufo, co to chci. Myslím, že tam mi to stopro řeknou až ve 20tt 🙂

kristi
21. pro 2012

nerekli, sama jsem si zaplatila 4D UTZ v 18tt abych vedela

maminkazelvinka
21. pro 2012

Nám tam řekla doktorka 95% holka a máme kluka🙂

joslynka
21. pro 2012

Já jsem byla na tomto vyšetření ve středu a pohlaví mě ani nenapadlo chtít vědět, doktor jen tak mimo řečí prohodil, že to bude pěkná holka a dál nic, už to nekomentoval. Pro mě to byl docela šok, protože jsem si byla stopro jistá, že to bude kluk, protože to tak vnímám, tak uvidíme, co z toho bude🙂
Hlavně když bude zdravé... Nebo ne?

evulinkab
21. pro 2012

Ano, me to doktor rekl, byla jsem ve 12tt a rekl mi, že je to kluk.Nechtela jsem tomu verit, že to muže vedet tak brzy a tak jsem se ho zeptala, jestli si je jistý- a on mi rekl že ano, že na 100% je to kluk.A mel pravdu🙂
Ale taky mi rekl, že né každé to muže řict tak brzy, že záleží na tom, jak je miminko dobre natočené.

cernalu
21. pro 2012

ano řekli, a bylo to tak 🙂

blahova_andrea
21. pro 2012

mě byl sdělen ihned stoprocentní kluk, později mi to v těhu další dva lékaři postupně nezávisle na sobě potvrdili a hle...byl to kluk 😀

nicedaisy
21. pro 2012

nám ve 12tt na genetice řekli, že to bude holčička, na další genetice ve 20tt mi opět potvrdili holčičku, a moje Dr. mi holčičku potvrdila ve 33tt ... tak snad nás nečeká překvapení 😀

pajamo
16. únor 2013

Ve 12tt na 85% holka, ted v 17tt prý na 100% holka. Tak uvidíme 😎

misicka455
16. únor 2013

Ne ani u jednoho

jany_sek
16. únor 2013

Ano, 12+ 3 viděl mudr. kluka a na dalším screeningu ve 20 týdnu to byl na 100% taky kluk 🙂

tjupina
19. únor 2013

Ne, prý to je brzo, ale podle informací to záleží na lékaři jak se k tomu postaví🙂

pett21
20. únor 2013

ja myslim ze taky hodne zalezi na mimi jak je natocene zrovna pri UTZ , jelikoz u me to dr nerekl ani v 18 tt na 100 % , proste to nebylo dobre videt ( a to si myslim ze ma kvalitni UTZ )

aktaka
20. únor 2013

Řekl, prý na 50 % to bude holka 😀 nešlo poznat, ale možná proto, že to byla opravdu holka.

p.e.t.u.l.k.a
20. únor 2013

Nám ve 12+6 tt řekl pán Dr chlapečka a chlapečka nám už pokaždé potvrdili i ukázali 😉

Strana
z3