icon

Půjdu v den odběru krve na HCG rovnou na ultrazvuk?

marca22
9. říj 2011

Ahoj,podstopila jsem IVF v Genetu a ráda bych věděla jak to tam chodí. Několik domácích těhotenských testů mi vyšlo pozitivně. Do Gennetu jedu na odběr až ve středu a měla bych být 4+3 tt,budou mi dělat rovnou i ultrazvuk nebo ne? Jak to dělali u vás?

ladybugie
9. říj 2011

ahojky, já teda mám obě těhu přírodní 🙂 Ale byla jsem na krvi a UTZ ve 4+5 a dr mě v obou případech poslala domů, protože nebylo na utz vidět vůbec nic, ani dutinka. Oni dělají utz radši až o týden, dva později. To už je vidět i srdíčko. Ale gennet to má třeba jinak 🙂 Držím palečky

mufinka26
9. říj 2011

většinou to je v CARech, že jdeš na krev a pak teprve podle výsledku tě objednávají na UZ 😉 aby tam něco viděly 🙂

micanek
9. říj 2011

já měla také přírodní těhu .....a na první utz se chodí až ve 12tt. ..... Já byla sice dřív, ale kuli tomu že jsem krvácela. Ale k HCG mi utz nikdo nedělal.

dona01
9. říj 2011

Ja 14 po ET na kontrolu,kde mi udelali teh.test z moči,ktery byl pozitivni,udelali utz,kde uz byl videt gestacni vacek a nabrali krev na hcg.Ale nechodim do Genetu.. 😉

crca
9. říj 2011

Po Ketu(nebo i ETu) mě jen vzali krev a taky podle výsledků krve jsem šla na utz až za týden dříve nedělali.

petaloudi
9. říj 2011

V Gennetu se chodí na krev a když si voláš na výsledek, tak tě objednají na utz.

adenka84
10. říj 2011

No, myslím, že určitě ne..já byla poprvé na UTZ 5+5tt to byla jen dutinka... srdíčko jsme měli až 7+4tt...jsem také po IVF..

zvalentova
10. říj 2011

v Gennetu si zavoláš na výsledek z krve. Potom se objednáš na kontrolní UTZ a pak možná ještě jeden. Mě k normální MUDře předávali až 7+1tt, až bylo na 100% potvrzena srdeční činnost. 😉

giraffe8
10. říj 2011

ahoj me UZV udelal hned a ani krev mi nebral...byla jsem u dr 22DNI po ovulaci a už to bylo videt v deloze ... ale jen malililinkatý začátek gest.váčku.. 35DPO jsem sla znova a to uz bylo i srdíčko 🙂 hodně štesti..

lukza
11. říj 2011

v Caru ale v brně to dělali tak že nabrali krev a pokud byla pozitivní tak pak objednali na UTZ dělali utz až jak by mělo být srdíčko takže tak v 7-8týdnu aby měly jistotu.ale pokud ti neudělají UTZ mužeš si zajít ke svmu gyndařovi at ti ho udělá abys měla jistotu.