Rh faktor dítěte: Je možné, že otcové jsou Rh pozitivní?
Ahoj, chci se zeptat, je možné toto? Manžel je ze 4 dětí, matka Rh negativ, otec Rh pozitiv, všechny 4 děti jsou prý Rh negativ po otci.....my máme s manželem dceru, ta je pozitiv po mně....teď jsem těhotná a v pondělí mám jít na očkování (imunizaci), nikto mi ale nebral žádné protilátky a nejraději bych si očkování nenechala jen tak preventivné dávat, u dceri jem dostala a zbytečně....zaráží mě, že by ani jedno dítě od tchánů nemělo Rh negativ po matce a naše hnedka první ji má...není možné že by muj manžel byl také pozitiv? na ktev jít nestíhá, očko mám už v pondělí
@klokanka31 A Ty máš krev Rh negativní?
Já jsem rodila rodila v roce 2007 dvojčata...dcera Rh - ,syn Rh +,dostala jsem injekci po porodu a po pul roce jsem šla na kontrolní odběry. V roce 2016 další těhu,očkování ,i přes to po porodu zjišťovali Rh miminka- dcera Rh - ,v roce 2018 v dalším těhu opět očkování a opět u syna zjišťovali ,měl Rh +.
@sisa158 Jj
Ahoj, já mám RH negativní, manžel pozitivní a obě děti mají také pozitivní. Protilátky mi v obou těhotenstvích dávali v průběhu těhotenství preventivně a po porodu a zjištění RH miminka ještě jednou.

Já jsem negativní, manžel negativní, přinesl potvrzení z tranfuzního oddělení a nikdy jsme žádný problém ani u jednoho těhotenství neměli, že by mi očkování nutili, měla jsem to výrazně vepsáno v průkazce, že očkování není třeba a nikdo se nad tim nikdy nepozastavil.