Rozštěp rtu podle 3D ultrazvuku?
ahoj holky dnes jsem byla na 3D ultrazvuku a dost som sa vydesila s pohladu na rtiky malyho,mam pocit ze neco neni v poradku.. doktorka byla neprijemna nechtela mi na nic odpovedet a tak jsem si jen vzada foto a sla :,( muzete mi prosim rict jestli je to podle fotek normalní nebo se jedna o nejaku vrozenou vadu? prosim bez blbych komentov opravdu jsem z toho spatna! dekuji moc
Podle fotek z 3D utz nelze soudit že jde o rozštěp rtu. Ale pro tvůj klid až půjdeš na kontrolu vezmi sebou foto a zeptej se na to gynekologa. Nevím jestli ta lékařka je i tvoje ošetřující gynekoložka nebo zda jsi u ní byla jen na 3D utz.
Nic to nebude,taky jsem na 3D furt viděla nějaké čárky na rtu a děsila se. Ale jsme laici a i když technologie jsou vyspělé tak to není jako obraz v zrcadle, může to být stín, různě mázlé, záleží na úhlu záběru. Buď v klidu, doktor by ti to určitě řekl.
Řekni svému gynekologovi, ať se na to provtvůj klid podívá ještě na normálním utz, tam by to mělo být vidět. Máme rozštěp v rodině, tak mě taky hlídal a z normálního utz vyloučil. Podle fotek bych řekla, že tam rozštěp není, ony ty 3D utz jsou takové celé rozvlněné, krabaté.
Tak můj manžel (MUDr) ti vzkazuje 😀 , že 3D UZ nejsou absolutně k diagnostice, že tohle je evidentně chyba toho ultrazvuku a rozhodně to neznačí rozštěp rtu. Prý jsou 3D ultrazvuky pro maminy, aby se chlubily 😀 (nedopřál mi ho.. 😀)
Holky dekuji moc jste mne uklidnili 🙂 v pondeli jedu k svoji doktorce tak snad bude vsechno v poradku
@veruncca ahojky dopadlo to dobre malej jeb moc kroutil s pusinkou a tak se to spatne vyobrazilo na ultrazvuku. Držím palce at je vše v poradku ❤️

Kdyby to byl rozštěp rtu, tak by ti to dr. musela říct.