Rychle přibývám na váze, 10tt

zaza01
7. čer 2016

Ahoj holky,koukám že máte časté dotazy na rychlém přibírání na váze. Jsem na začátku 10.týdne a už mám 65kg. Měla jsem 58 před těhotenstvím. Je pravda,že jsem přestala cvičit i kouřit ale taky je pravda že se mi bříško začalo hodně rychle kulatit a prsa se mi hodně zvětšily. Není mi vůbec špatně,nezvracím,nejsem unavená.

lv
8. čer 2016

ze začátku je to trochu skok, tělo začne zadržovat vodu, zvětší se objem krve, prsa..i když ten mrňous ještě váží prd, už se to na něj připravuje..teď už to tak rychle nepůjde, nebo by to už teď nebylo úplně dobré..jez zdravě, hýbej se..
já vždy jako výchozí váhu měla napsánu tu, která byla až po první prohlídce doktora, příklad 60kg před těhotněním..63kg u první kontroly a od toho jsem to počítala../si vezmi, že jen u mensesu tělo zadrží 2-3kg vody, v těhotenství vlivem hormonů též./.

pandabox
8. čer 2016

@zaza01 a proc jsi prestala cvicit?? ja jsem na zacatku 11tt a cvicim vesela dal.
Taky jsem kvuki tehu prestala kourit a cviceni me myslim zachranilo, ze jsem nepribrala tolik..

bluekobylka
8. čer 2016

Holky každá rada drahá, chůze neuškodí a nejedlá bych sladké a moc na noc spíš zeleninu...Ale třeba já pribrala v tehu 12 kilo z 50 na 62..a teď 7 týdnů po porodu mám pořád 3 kila nahoře a nemůžu se jich zbavit... nekojim a moc nejim, pořád litam okolo malyho a dolu to teda moc nejde 😞

zaza01
autor
8. čer 2016

Taky to může být ze zácpy. Pořádně jím ale moc na záchod nejdu a pak mám zácpu. Teď to mám podruhé,pak zase příjde den,kdy ze vě jde všechno ven. 😠 ...pandabox No nechci moc cvičit,chodím každý den do školy a semtam do práce,vydávám hodně energie..

dzogobela
8. čer 2016

@zaza01 řešilo se už v mnoha diskuzích... většinou se nic nevyřešilo 🙂 já osobně si myslím, že kolikrát to člověk ani moc ovlivnit nemůžu, hodně podle mě dělají geny... Je to často i nespravedlivé, některé holky jedi, jak protržené a nepřibíraj, některé se hlídají a stejně přibíraj. Ale pokud jsi byla zvyklá hodně cvičit a teď jsi přestala, tak to může mít asi velký vliv. Upřímně 7 kg za tak krátkou dobu je podle mě hodně, já mám nahoře taky 7 kg a jsem 32. týden 😀 nezvracela jsem, nechutenstvím jsem taky netrpěla. Ale mám kamarádku, která na začátku taky rychle přibrala a pak se jí váha zastavila a přibrala už jen málo. Kdyby se to nechtělo zastavit, tak se i poraď s doktorkou

zaza01
autor
8. čer 2016

Taky nezvracím,málo chodím na záchod. Možná to bude tím 🙂) Ale zase máme štěstí... netrápíme se nevolnostmi 🙂) Jen na mě trošičku začíná doléhat únava a chutě :D :D 😅

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru