icon

Screening v I. trimestru - odmítli mne u Apolináře

michaelakubickova
24. srp 2016

Ahoj všem, poslední dva dny řeším, že mne odmítli u Apolináře z kapacitních důvodů udělat screening v I trimestru, jenže už jsem byla na odběru krve na Karlově náměstí a nevím co mám dělat? Opakovaně mne sestra z recepce zdvořile odmítla a že si musím najít jiné pracoviště, ale že sama neví kde akceptují krev z Karlova náměstí...prosím poraďte, neřešila jste některá stejný problém....??? Nejsem ani z Prahy takže se vůbec nevyznám a nevím co dělat... děkuji za rady

lenbela
24. srp 2016

Já sice nejsem z Prahy, tak nevím jak to u vás chodí, ale na Tvém místě bych zavolala gynekologovi, aby Tě někam objednal on. Nešlo by to?

smillingangell
24. srp 2016

Kolínská nebo Nymburská nemocnice?

kekulice
24. srp 2016

Jsem z Prahy a vždy jsem šla na screening v prvním trimestru do Gennetu, stačí si tam zavolat, stojí to cca tisíc korun a vždy vše v pohodě. Pokud vím, mají pracoviště i po Praze a ČR, krev nabírají přímo tam. Stačí tam zavolat a objednat se.

anadriewen
24. srp 2016

Ahojky,také jsem byla v Gennetu,stačí zavolat a objednat se,krev ti vezmou přímo tam,pak udělají i vysetreni a výsledky porovnaji dohromady.Jenom neotalej s objednanim,je tam natresk😉

anislova
24. srp 2016

Gennet ma taky plno... Volala jsem tam minuly tyden a uz me nevzali.

josefina79
24. srp 2016

Www.profema.cz

jackjacek
24. srp 2016

Tak gennet Liberec,sice trochu z ruky, taky sem se objednávala na poslední chvíli a vyšli mi vstříc 😉

michaelakubickova
autor
10. říj 2016

děkuji..nakonec jsem stejně u apolináře skončila...nedopadlo to dobře =(