icon

Screeningové centrum Praha (ProfiG2)

allinka_k
22. dub 2015

Ahoj,
byla jste některá na screeningu v tomto centru? Mám gynekologa, který je z Apolináře, tak jsem automaticky předpokládala, že mě pošle tam. Dal mi ale vizitku MUDr. Břešťáka, který je prý obrovská kapacita. Chtěla jsem se zeptat, jestli se u něj platí (v ceníku je to takové zmatečné - vypadá to, že se žádankou by nemuselo)...
V Apolináři to bylo v r. 2013 zdarma, jak je to teď nevím...
Díky

Strana
z3
allinka_k
autor
5. kvě 2015

Holky, koukám, že se mnou hormony mávají a jsem pěkně protivná, když to tak čtu... tímto se omlouvám 🙂 Ale je teda fakt, že tím, že jsem se snažila několik dní dovolat do zavřeného centra (a mezitím byl zrovna prodloužený víkend), mě dost zdrželi, a teď budu ráda, když ten screening vůbec někde stihnu ☹

gepe
5. kvě 2015

@allinka_k hormony jsou previt 😉 😅 co si pamatuju, byla jsem s malou nejak 13+ na NT a v pohode. Zkus zavolat k Apolinari do screening centra a objednat se k Brestakovi pokud tam jeste stale byva.

evcann
5. kvě 2015

@gepe jj taky si rikam, kdyz maji spatny vysledky a neco se resi, tak sedim a i cekam a je mi to tak nejak jedno, vim jak jim v tu chvili musi byt :(

gepe
5. kvě 2015

@evcann prave.. nam jich bylo s muzem lito :( a doufali, o to vic, ze u nas vysledky dopadnou dobre. Pani uz mela pupik, vypadala spis uz na ten 20tt, o to horsi to muselo pro ne byt..

terezapetrova
5. kvě 2015

@gepe :(

terezapetrova
5. kvě 2015

@allinka_k jj hormony jsou hroznéj previt, kdyby jsi viděla jak mávají se mnou :( taky se omlouvám:( přeju ať se každopádně někde objednás a at je vše ok 🙂

allinka_k
autor
5. kvě 2015

Tak nakonec jsem se rozhodla nečekat a objednala jsem se raději k Apolináři. Ještě že tak, můj doktor se dnes pěkně vybarvil - vypadlo z nich, že celkem po mě budou chtít v těhotenství 4000 Kč poplatek. Takže jednu starost mám z krku a je tu nová - hledání nového doktora :(

gepe
5. kvě 2015

@allinka_k jakoze musis zaplatit? 😲 ja u sveho platim rocni 1000kc poplatek - nehrazena zrcadla pojistovnou aj. Kdyz jsem byla tehotna, na zacatku nam rekl, ze pokud bychom chteli, je moznost zaplatit si nadstandard balicek tehotensky, 2500 do 20tt, 1500 do porodu, obsahujici flash, na kazde ko uzv vcetne fotek i videi v 3/4D prave na tu flash, NT screening a i rovnou ten rocni poplatek, mobil na mudr, odbery a vse. Dve castky proto, ze nekdo ma zajem bud o prvni pulku, nekdo o druhou.
A blahopreju k objednani u apolinare 🙂

allinka_k
autor
5. kvě 2015

@gepe No, je to prý "těhotenský balíček", ale v podstatě neobsahuje nic, co by můj bávalý doktor nedělal zadarmo, kromě fotek z UZ teda, ale ta mě stála vždycky 50 Kč, takže za dva litry by mi jich musel udělat 40. NT screening nic, 3D/4D nic. Jo a prý jim můžu kdykoliv zavolat nebo napsat...to je teda div v tomhle století :(

gepe
5. kvě 2015

@allinka_k takze vlastne za par obyc uzv a ze jim muzes napsat a zavolat jako tehotna 4000? To je mazec. Jak se dr jmenuje? A to chteji zaplatit nebo platit nemusis?

allinka_k
autor
5. kvě 2015

@gepe To chtějí zaplatit každopádně. Plus teda dělají prý dva nějaké nadstandardní testy, o které ale nestojím. Na tom je nejhorší, že mi to sestra řekla až po tom, co mi udělala odběry. Při objednání ani slovo, při první prohlídce od doktora tak nic... Je to Gynia na Smíchově..

gepe
5. kvě 2015

@allinka_k tak to je spatny :( gynii neznam

beruskaev
5. kvě 2015

@allinka_k můj doktor nabízí těhotenský balíček za 2000,-Kč, můžeš si ho vzít, ale nemusíš. Je v tom utz při každé kontrole s fotkami, které ti přehraje na USB, 1xzáznam utz na dvd, hlídaní dítěte sestřičkou, je v tom ještě něco dalšího, ale už si to nepamatuji, protože asi nevyužiju, pro mě jsou zásadní ty UTZ a eventuální hlídání..
Tenhle přístup co popisuješ mi příjde šílený a co maminky co na to nemají, ty jako mají jít kam... šla bych pryč ☹

jjaanca
7. kvě 2015

Ahoj, objednáváte se některá momentálně k Dr. Břešťákovi. Telefon jsem zkusila (ale vím že se tam dovolat nedá). Ale psala jsem tam předevčírem mail a neodpověděli mi.

evcann
7. kvě 2015

@jjaanca vydrz, me taky jednou odpovedeli asi za 4 dny, ono totiz se stava, ze kdyz MUDr. Brestakove vypadne sestra tak tam jde jedna odtud a pak je to vic znat.

allinka_k
autor
7. kvě 2015

@jjaanca Asi mají pořád zavřeno...vydrž, kdyžtak pošli mail znovu..

jjaanca
7. kvě 2015

@allinka_k kdy jdeš k tomu Apolináři?

allinka_k
autor
7. kvě 2015

@jjaanca 25.5. Sice to není o moc dřív než by to bylo asi u Břešťáka, ale beru to tak, že každý den dobrý, už to mám fakt tip ťop... Na krvi jsem byla včera.

jjaanca
7. kvě 2015

@allinka_k No právě, seš o týden dřív než já. Mě sestra řekla ať se objednám po 24.5. - nevím proč tak pozdě, mohla bych dřív, ale možná kvůli tomu aby byla hotová krev. Jdu na ní 13.5.

allinka_k
autor
7. kvě 2015

@jjaanca Jj, myslím, že i u prvního těhotenství jsem měla mezi krví a UZ takovýhle rozestup...

allinka_k
autor
7. kvě 2015

@jjaanca Právě mi poslali mail s nabídkou termínu - pro mě už zbytečné, ale je vidět, že fungují 🙂

jjaanca
7. kvě 2015

@allinka_k Po jaké době?

allinka_k
autor
7. kvě 2015

@jjaanca Na první mail mi odpověděli ten samý den - že mají zavřeno a budou mě kontaktovat koncem týdne. Dodrželi slovo 🙂

jjaanca
7. kvě 2015

Tak fajn, snad se k mému mailu taky dostanou.

jjaanca
10. kvě 2015

Tak mi v pátek odpověděli, že mají volno až od 1.6. ať se objednám jinam - nechápu. Psala jsem že chci objednat OD 24.5. Tak jsem napsala, že 1.6. by mi vyhovovalo, že chci objednat. Chjo. 🙄

anna159
10. kvě 2015

Ja tam byla, js8u to 2-3 mesice, dovolat se tam je zazrak, ale povedlo se. Nic jsem se zadankou neplatila, pan doktor je moc mily.

allinka_k
autor
26. čer 2015

Teda, já na to nemám nervy ☹ Přišel čas na UZ ve 20tt, můj doktor mi opět dal letáček Břešťáka a já se tam opět nemůžu dovolat. Nevíte někdo, co se zase děje? Telefon je vypnutý...

evcann
26. čer 2015

@allinka_k mají ted 14 dovolenou, budou az 6.7.

allinka_k
autor
26. čer 2015

@evcann Aha, díky. A nevíš, jestli fungují aspoň na mailu?

evcann
26. čer 2015

@allinka_k to nevim, ale prave vim, ze moje gynekolozka (jeho zena) jsou ted na dovoleny a rikala, ze maji kompletni volno 14 dni i tam, ale je mozne, ze sestry odpovidaji na maily a nebo maji opravdu narizenou vsichni. Nic za to nedas kdyz zkusis napsat mail, ja bych ho napsala urcite 🙂

Strana
z3