icon

Spala jsem s dvěma muži a nejsem si jistá, čí je mimi

ajausata
15. zář 2016

Jsem tehotna 9tydnu z jednim jsem spala 9cervence a zdruhym 24cervence ale mesicky mi zkoncily 16cervence a tet si nejsem uplne jista kterej me oplodnil a nechci to rikat a posilat je na testy oba dva a chci ze zeptAT zda se to da nejak spocitAT aby nemuselo dojit k testum dekuji za odpoved 😒 😒 😒 😒 😒 😒 ☹ ☹ ☹

Strana
z5
astyna
16. zář 2016

@upuska

souhlasím 🙂 není na tom nic špatného, když žena použije ovulační test, to netvrdím, ale to urputné snažení se stylem - pojd, mám plodné dny - to už je za čárou a nedivím se, že to pak nevychází.

caverina
16. zář 2016

@astyna tady ani tak nejde o to ze by me to pobavilo...spis o to ze probiraji vylozene lekarske veci,kterym vice mene nerozumi a tady na foru cekaji ze jim na to nekdo da odpoved...da ale kolikrat kazdy jinou....

alkuska
16. zář 2016

@astyna A co má být? Na diagnózách vůbec nezáleží, důležitá je funkčnost. Jak jsem psala dřív, vy problém zjevně nemáte, tak si toho važte a nehaňte jiné, kteří ten problém mají větší, nejste v jejich situaci.
Vám to vyšlo po třech měsících, co by za to mnohé jiné ženy daly. Žádná, kterou znám nezačíná tím "pojd, mám plodné dny", tohle se většinou dostaví až po několika letech kdy to nejde a nejde a už vám ani nic jiného nezbývá, než té náhodě pomáhat cíleně. Až si tím sama projdete, pojďte nám o tom povyprávět 🙂

astyna
16. zář 2016

@alkuska

Ok tady nemá debata smysl a není to tématu 😀

tahejhula
16. zář 2016

No, tak kdyz vidim, kolik zen je schopno po dvou cyklech silet, ze to urcite nepujde. Vyhazuji stovky korun za vsemozne testy, testuji nekolikrat denne a samy sebe akorat stresuji...
To uz skutecne normalni neni. Nejspis je to dnesni dobou, prilis jsme si zvykli, ze mame vsechno hned a bez cekani.

upuska
16. zář 2016

@maximaty já? já jsem právě psala, že nikoho nesoudim za to, že používá dostupné možnosti..a rozhodně kvůli tomu nikoho nenazývám zoufalcem..

tery_s
16. zář 2016

@alkuska a to je ale právě ten problém, čtěte tu bolest jen z vašeho příspěvku, že kdo nezažil nepochopí, že jste trpěla a měla problémy s otěhotněním a kojením, že to bylo tak těžké a náročné ano bylo, stejně jako u vás i u tisíce dalších žen a proč... proč se s tím trochu nesmířit a přestat se za tím cílem - mít dítě teď a s tímto mužem - honit. Nevěřila by jste kolik žen to nakonec pochopilo, než se z nich stala další zoufalá snažilka, která si do sebe píchá injekce, nechá do sebe pod narkózou štourat, vyšetřuje sebe i partnera co měsíc kontroluje, doufá, hledá, pláče.. já se skutečně omlouvám všem co mají tyto problémy, ale ne každý na světě může mít děti a když to nejde teď, třeba to půjde za 2 roky i bez té mašinérie, třeba i se stejným mužem, třeba s jiným a třeba nikdy... Ale jsme lidé, ne reprodukční věc, musíme žít a užívat si života, pokud si žena usmyslí, že jediným životním cílem a naplněním je mít dítě, pak je to konec, osobnost upadá, psychický nátlak na sebe samou, na partnera, neštěstí, trápení. Pro mě bylo také štěstím v životě přivést na svět milované dítě a jsem za to vděčná a chápu, že si to přeje každá žena....

ydnevendy
16. zář 2016

Po přečtení dalších komentářů přidávám další komentář i já. Chápu že touha po dítěti může být velká. Ze cesta k němu je kolikrát finančně i psychicky narocna. Každopádně nedokázala bych žít s vědomím že můj manžel neví o mém odskoceni jinam,ze ho taham za nos a dítě není jeho. Nedokázala bych se mu podívat do očí. Nejsem žádná putka domácí jen bych na to neměla zaludek.Někteří chlapi jsou hajzli žena otěhotní tak ji opustí ,někteří zase dítě nechtějí , někteří jsou alkoholici , devkari ale ne všichni jsou zase takoví. Žena by ale neměla využívat a zneužívat toho že má tu moc otěhotnět aniž by ten druhý tušil zda je to jeho nebo ne. Měli by to spolu lidí konzultovat pokud je to normální vztah . Pokud ale žena nechce zustat sama a tohle bere jako řešení pak si musí uvědomit že na vše se jednou přijde . A nejen to má to i svá jiná úskali. Tohle řešení jen pro silné povahy.

astyna
16. zář 2016

@tery_s

přesně má slova 🙂 víte, nám taky řekli: Existuje malé procento, že se Vám to podaří. Po roce budeme řešit vaši situaci jinak. Ale snad se už neuvidíme.

Mohla jsem se objednat na hormonální léčbu, mohla jsem se rovnou zapsat do CARU, mohla jsem si kupovat ovulační testy, jako spousta jiných žen v mé situaci. Já jsem na to prostě hodila bobek a odmítla jsem o tom takto přemýšlet.

To, že se nám to rychle podařilo, nic nemění na faktu, že chápu pocity žen, kterým řeknou, nepůjde to. Jen my jsme měli to štěstí (2x), že svým myšlením a postojem jsme to obrátili a máme 2 úžasné děti.

charaka
16. zář 2016

@ajausata jasne, ze ten druhy je otec. Sama to dobre vies aj bez tohto fora. A nechapem tie, co pisu, ze je mimi pocate zo sexu z 9. 7., ked o par dni prisla menstruacia. Drzim palce, nech je to ten spravny tatino 🙂

upuska
16. zář 2016

@tery_s já si ale myslim, že nechápeš to jejich trápení a urputnost, když jsi to sama nezažila..myslím, že si to málo kdo umí v plném rozsahu představit, a že člověk musí být hodně silný, aby se s tím dokázal vyrovnat a popasovat, tak jak radíš ty...jako rady jsou to hezký a snadno se to všechno píše a říká, ale jak to mají udělat, aby jim to přeplo v hlavě a mohly podle toho fungovat?!

ydnevendy
16. zář 2016

@tery_s přesně tak a čím víc to chceme tím víc to nejde.

tery_s
16. zář 2016

@upuska já to neradím, já to úplně chápu, že to nejde přepnout, že moje situace nevyžadovala podstupovat nic umělého, ale znám tuto problematiku a jsem v denním kontaktu s těmito ženami a skutečně ta nadlehčenost problému, kdy si žena dokáže říct bud to půjde samo nebo vůbec, nebo zkusím souseda nebo prostě kohokoliv a budu svobodná matka, jen abych měla dítě nebo nechám vyšetřit partnera i sebe ze všech stran a nakonec to k ničemu nebude. A na začátku řekne dost, třeba nejsem žena, která má mít děti... nevadí, jdu žít... a takové ženy jsem poznala a přišly za půl roku těhotné - většina. Nikdo vám to pořádně neodkývá, protože ten velký byznys, který se z toho stal si nepřeje pravdu ani vhodnou cestu... Mějte se všichni krásně, slečno zakladatelko tvé téma se rozrostlo do nečekané linie, ale alespoň vidíš, jaký je to ve finále zázrak, že jsi ty nohy roztáhla tomu pravému muži oplodňovateli se správnou spermií.

ydnevendy
16. zář 2016

@upuska ano urputnost a trápení je ve většině případů fakt že to nejde.stres a neustále testy nic neřeší. Čím víc to řeší a stresující i okolí a manžela který pak zjistí že je jen na to aby oplodnil ženu vytratí se pohoda a normální sex pak to ani ten chlap nemá jednoduché a nejde to .vše souvisí se vším.

ydnevendy
16. zář 2016

@tery_s myslím ale že slečna zakladatelka neměla problém s otěhotněním když neví kdo je otec . Manžel asi neměl problém. Spíš to byl náhodný sex. Ať už je to jakkoliv dítě by tímto nemělo být ovlivňováno .

upuska
16. zář 2016

@ydnevendy
@tery_s ale jo, já tohle přesně chápu a v podstatě s tím souhlasím, že psychika je mocná o tom nepochybuji a sama bych nerada, aby se to i v mém vztahu zvrhlo k honbě za dítětem na úkor všeho ostatního..nehledě na to, že jsem si vědoma toho, jak to chlapi špatně snáší... jen bych prostě nebyla tak tvrdá v hodnocení těch, u kterých se to zvrhlo..

lajla
16. zář 2016

@ajausata určité ten druhý, beru to i podle sebe ms začátek 10.7 a jsem 9+3 dle utz

ydnevendy
16. zář 2016

Nejsem tvrdá ale tak to je a není to jen u otěhotnění. Žena v honbě za dítětem přehlíží své okolí a hlavně chlapa. Maji pocit že je nikdo nechápe jsou přecitlivělé a zralé tak na psychiatra. hledají vinu ve všech a myslí si je jim to nikdo nechce dopřát a u sebe vinu nevidi.Některé jsou až fanatické. Ten tlak na chlapi je pak obrovský a když má na něco dojít už myslí na to že selže a že to nepůjde. A třeba jinde by nebyl problém jelikož všichni potřebujeme psychickou pohodu. Na děti na práci na vsechno. Chodit kolem horké kaše nemá cenu jsem člověk co to píše narovinu. Chápu že někoho to může urážet a nebo se cítí špatně každopádně je důležité co píšu. Já přeji všem aby měli děti a hlavně zdravé děti a byly šťastné jako jsem já. Moje dcera je to nejlepší v mém životě a přeji to všem ale na to musí mít člověk trpělivost a pozitivní mysl.

upuska
16. zář 2016

@ydnevendy jak dlouho ti trvalo než jsi otěhotněla?

ydnevendy
16. zář 2016

No asi půl roku? Ale já to právě moc neřešila .

upuska
16. zář 2016

@ydnevendy 🙂 by mě zajímalo, kolik trpělivosti bys měla, kdyby to trvalo rok, dva a víc 😉

tahejhula
16. zář 2016

@upuska To mi tedy vysvetli to hysterceni po dvou mesicich. A ze je takovych cim dal vic. 😉
Fakt si nemyslim, ze vetsina lidi nechape zoufalstvi tech, co se snazi tri nebo pet let.

lajla
16. zář 2016

@tahejhula chápat nemůžou,protoze nejsou v jejich kůži

tahejhula
16. zář 2016

@lajla Ale muzou. Pokud nemaji zrovna nulovy EQ, pak asi ne. Nicmene kazdy (nebo vetsina), kdo ma dite, vi, jak velky je to dar. A pokud s timto neumi pracovat ve smyslu vciteni se, pak je u nej neco hodne spatne.

ydnevendy
16. zář 2016

To nedokážu říct ale pro mě bylo taky hodně důležité že mám fajn chlapa. Do té doby jsem mela i svou vlastní chybou samé blbce ktere jsem si v roli otce nedokázala představit. Když jsem otěhotněla bylo mi 31. A řekla jsem si že pokud neotehotnim do 35 tak to Kašlu. Mít dítě později bych už nechtěla. Každý jsme jiný někomu to jde hned někomu vůbec. Každopádně nevím ale pokud jste si toho všimla většinou mají děti ty co to neřeší. A je jich hodně v TV smůla je ta že která si neuvědomí že je to i přesto dar děti končí špatně. Nevím ale Poku by mi to nešlo ani po 3 letech tak se na to vyprdnu. Kdybych neměla na umělé oplodnění peníze a na celý ten kolotoč co by mi zbývalo. Lidí co se snaží déle to už v sobě mají zakódované . A život si pořádně neužívají. Jen se trápí. Ja nevím můžeme o tom diskutovat hodiny ale pokud se lidí snaží jen o dítě a začne to být středobodem jejich života tak trati. Můžu jim popřát jen hodně štěstí .

lajla
16. zář 2016

@tahejhula chápu co tím myslíte,ale nesouhlasím
Soucítit můžou,podporit...ale ne pochopit a vcítit se, ale ok, s inteligencí to dle mě nemá nic společného...spíš s empatii

tahejhula
16. zář 2016

@lajla No prave s EQ to ma hodne co delat. 😉

lajla
16. zář 2016

@tahejhula kde to najdu😉

upuska
16. zář 2016

@lajla přesně empatie, to je to slovo, co mi tu křičí v hlavě a vidím, že některým fakt chybí...ale s IQ, to fakt nesouvisí

helabella
16. zář 2016

EQ je emoční kvocient, který hodnotí emoce, čili i tu empatii 🙂 Nijak to nesouvisí s IQ, čili inteligencí.

Strana
z5