Těhotenský pás, mám si ho pořídit nebo je to zbytečnost?

kacule22
6. kvě 2012

Koukala jsem zase na věci okolo těhulek, a chci se zeptat na zkušenosti s tímhle poporodním pásem-> http://www.babygold.cz/detail.php?zbozi=3694197 buď přímo tenhle, nebo i jiný typ... Je to zbytečnost, nebo myslíte že je opravdu k něčemu? Recenze jsou celkem rozporuplné..
děkuji 🙂

beta.m
6. kvě 2012

já ho mám a jsem spokojená, cítím se bezpečněji ale těžko říct jestli je to zbytečnost nebo ne, asi jak pro koho 😉 jen tě opravím, není to poporodní pás jak píšeš v příspěvku 😉

aajda
6. kvě 2012

Měla jsem přímo tento a rozhodně to podle mého není zbytečnost. I když ti tu jistě spoustu maminek napíše, jak si ten pás přidržovaly pod bříškem rukou, že to je tahání peněz... No já nevím, já obě ruce používala k řízení. A ani jako spolujezdec bych nevěřila tomu, že při nehodě ho pod bříškem udržím.

jessika
6. kvě 2012

Já ho mám, využívám proto, že ho mám, ale znova bych si ho nekoipila. Považuji ho za zbytečnost.

reynocek
6. kvě 2012

Ahoj, přesně tenhle pás jsem používala do auta při obou těhotenstvích. A za sebe můžu jen a jen doporučit. Když jsem pak jela jednou z nutnosti bez něj, úplně mi ten pás od auta překážel a okamžitě jsem se ke "svému" pásu vrátila. A navíc jsem měla dobrý pocit, že jsem pro naše nenarozené děti udělala v bezpečnosti zase o trochu víc. Musím teda ještě říct, že jsem autem jezdila denně. Ale za mě tenhle pás určitě ano.

diviska
6. kvě 2012

kdybych na něj měla peníze, tak bych si ho koupila. Dá se to bez něj, ale zbytečnost to není. Je to určitě dobrá investice,dokonce jsem četla pár příběhů., kde to miminko zachránilo.

lucie...
6. kvě 2012

Ahoj, já ten pás mám, protože hodně jezdím a za mě určitě ano. Jednak jsem v osmém měsíci, takže mě pás tahá pod břichem a když si představím, že by mě pás sekl přesně v místě, kde je mimi.... 😕 . Kupovala jsem ho na netu az 950kč, použiju ho při druhém a pak se prodá, takže myslím, že investice se vyplatí.

svoba
18. kvě 2012

Mám a používám denně. Jsem spokojená. Pro sichr 🙂

schnek
18. kvě 2012

neměla jsem ho, pás jsem si dávala pod bříško, ale pokud máš pocit, že bys ho chtěla a cítila se s ním líp, tak není co řešit 😉 já ten dojem neměla. Asi bych taky hleděla na to, jak často jezdíš. I když náhoda je náhoda, můžeš jezdit denně a nic, sedneš tam jednou za uherák a ono se zrovna něco stane.

mirkson
19. kvě 2012

ridim denne, myslim si, ze je to zbytecnost. Normalni pas mam zapnuty nizko, pod brichem

majinka1981
19. kvě 2012

Já ho také používám při řízení. Rozhodně je bezpečnější. Mám ho ve svém autě. A když jedu v autě s manželem, tak mi ten normální na to břicho opravdu vadí. Tady o tom prostě nevím a je pohodlný. Nedovedu si představit, že by se mi ten normální zasekl do břicha. Tenhle je opravdu až pod břichem a krásně tam drží. 🙂

eicul82
19. kvě 2012

Já se inspirovala tady a super! Funkčnost stejná za minimální investici 😉

collette Ahojky,
pás je úžasná věc, ale vzhledem k ceně jsme s mojí mami vymyslely domácí variantu. Koupily jsme dva podprdelníky (sedáky, co se přivazují k židlím), sešily je a doprostřed přišily suchý zip. Náklady všeho všudy 150 korun. Když bude zájem, vyfotím.
1. bře 2010 v 16:38 • Odpověz • To se mi líbí • Pošli IP •
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/collette/alb...

mitote
19. kvě 2012

urcite je skvely, ja si na nej take brousim zuby a koupim hned jak porostem trosicku 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru