Těhotenský pás, mám si ho pořídit nebo je to zbytečnost?
Koukala jsem zase na věci okolo těhulek, a chci se zeptat na zkušenosti s tímhle poporodním pásem-> http://www.babygold.cz/detail.php?zbozi=3694197 buď přímo tenhle, nebo i jiný typ... Je to zbytečnost, nebo myslíte že je opravdu k něčemu? Recenze jsou celkem rozporuplné..
děkuji 🙂
děkuji 🙂

•
6. kvě 2012já ho mám a jsem spokojená, cítím se bezpečněji ale těžko říct jestli je to zbytečnost nebo ne, asi jak pro koho 😉 jen tě opravím, není to poporodní pás jak píšeš v příspěvku 😉
1
Měla jsem přímo tento a rozhodně to podle mého není zbytečnost. I když ti tu jistě spoustu maminek napíše, jak si ten pás přidržovaly pod bříškem rukou, že to je tahání peněz... No já nevím, já obě ruce používala k řízení. A ani jako spolujezdec bych nevěřila tomu, že při nehodě ho pod bříškem udržím.
Ahoj, přesně tenhle pás jsem používala do auta při obou těhotenstvích. A za sebe můžu jen a jen doporučit. Když jsem pak jela jednou z nutnosti bez něj, úplně mi ten pás od auta překážel a okamžitě jsem se ke "svému" pásu vrátila. A navíc jsem měla dobrý pocit, že jsem pro naše nenarozené děti udělala v bezpečnosti zase o trochu víc. Musím teda ještě říct, že jsem autem jezdila denně. Ale za mě tenhle pás určitě ano.
Ahoj, já ten pás mám, protože hodně jezdím a za mě určitě ano. Jednak jsem v osmém měsíci, takže mě pás tahá pod břichem a když si představím, že by mě pás sekl přesně v místě, kde je mimi.... =-) . Kupovala jsem ho na netu az 950kč, použiju ho při druhém a pak se prodá, takže myslím, že investice se vyplatí.
neměla jsem ho, pás jsem si dávala pod bříško, ale pokud máš pocit, že bys ho chtěla a cítila se s ním líp, tak není co řešit 😉 já ten dojem neměla. Asi bych taky hleděla na to, jak často jezdíš. I když náhoda je náhoda, můžeš jezdit denně a nic, sedneš tam jednou za uherák a ono se zrovna něco stane.
Já ho také používám při řízení. Rozhodně je bezpečnější. Mám ho ve svém autě. A když jedu v autě s manželem, tak mi ten normální na to břicho opravdu vadí. Tady o tom prostě nevím a je pohodlný. Nedovedu si představit, že by se mi ten normální zasekl do břicha. Tenhle je opravdu až pod břichem a krásně tam drží. 🙂
Já se inspirovala tady a super! Funkčnost stejná za minimální investici 😉
collette Ahojky,
pás je úžasná věc, ale vzhledem k ceně jsme s mojí mami vymyslely domácí variantu. Koupily jsme dva podprdelníky (sedáky, co se přivazují k židlím), sešily je a doprostřed přišily suchý zip. Náklady všeho všudy 150 korun. Když bude zájem, vyfotím.
1. bře 2010 v 16:38 • Odpověz • To se mi líbí • Pošli IP •
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/collette/albu...
collette Ahojky,
pás je úžasná věc, ale vzhledem k ceně jsme s mojí mami vymyslely domácí variantu. Koupily jsme dva podprdelníky (sedáky, co se přivazují k židlím), sešily je a doprostřed přišily suchý zip. Náklady všeho všudy 150 korun. Když bude zájem, vyfotím.
1. bře 2010 v 16:38 • Odpověz • To se mi líbí • Pošli IP •
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/collette/albu...
Začni psát odpověď...

Odešli