Těhotenský podpůrný pás. Pomohl od bolesti zad?

nonfood
1. zář 2020

Dobrý den 🙂, chci se zeptat, zda vám pomohl těhotenský podpůrný pás na bolest zad. Chci si jo pořídit i na ledviny ať na podzim neochladnu, protože jsem už měla problémy s ledvinami. Je to dobrá věc? Začínám pátý měsíc, bříško pomalu roste. Díky za odpověďi

cherie24
1. zář 2020

@nonfood já nosila od chlapa pás na cvičení, když mě chytla bolest beder. Trpím na to když trošku ofouknu a taky jsem měla příšernou madraci a jak jsem v těhu přibrala, tak už se to pak nedalo na ni. Nosila jsem to třeba 3 dny v kuse i na noc. Za prvé mi to zahřívalo záda a pomáhalo od bolesti. Zapla jsem to pod bříškem a super. Taky se dá domluvit s nějakou PA nebo s někým zkušeným, kdo šátkuje a hodně žen si teď bříško váže nosícím šatkem a je to supr 😊 pokud bych to měla nosit častěji, tak bych šla do toho šátku.

malenka3
1. zář 2020

Já si ho koupila, ale nebyl mi příjemný, tak jsem ho přestala nosit. Byly to pro mě vyhozené peníze a to jsme neměla úplně nejlevnější.
Když už do toho půjdeš, kupuj ale ten, který je fakt pro bříško oporou, ne jen ten kus látky, co se nabalí na bříško.

vendes
1. zář 2020

Spíš bych se koukala po rebozo šátku.

lotosek
1. zář 2020

Vázala jsem si nosicí šátek, ten krásně břicho podepře, protože se váha rozprostře i na ramena. Fajn jsou pak masáže rebozem. A úplně nejlíp si najít už dopředu nějakou fyzioterapeutku, co kdyžtak poradí a pomůže od bolesti.

elesse
1. zář 2020

Mohl by pomoct. Ja mela jen takove ten latkovy, nebyly to uplne vyhozene penize, ale vetsi brisko se do nej uz neveslo. Tak jsem si jen vazala dlouhou salu. Priste mozne pujdu do satku, prijde mi to lepsi nez pas

fenive
20. říj 2020

@nonfood pokud byste mela zajem mam 3x noseny podpurny tehu pas Anita Babysherpa me pomohl a určitě bych ho nosila i dal moc mi ulevil, ale rodila jsem 32+4 z duvodu Hellpsyndromu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru