icon

Těhotenství nebo planý poplach. Mám mít obavy?

15. led 2020

Zdravím
mela bych otazku zda jsem v tehotesntvi nebo je to jen plany poplach. Styk jsem mela presne 4.1 a byla jsem mesic po vysazeni antikoncepce partner se ale do me neudelal. Kdyz jsem dosla domu zjistila jsem ze delozni cipek mam strasne dole a snadno nahmatatelny. Dnes 15.1 mam ten cipek o neco vys ale tvrdsi menstruaci jsem mela dostat vcera. Mam strasne obavy, ze budu v tom. Je to mozne nebo jen plany poplach.
Děkuji za odpovedi

fafetka
•
15. led 2020

Zkus test.

autor
•
15. led 2020

@fafetka ten si chci koupit zitra ale bojim se ze bude pozitivny

fafetka
•
15. led 2020

s tím ti tady ale těžko někdo poradí jestli bude, nebo nebude pozitivní

autor
•
15. led 2020

@fafetka to je mi jasne jen jsem chtela vedet jestli to muze byt mozne nebo spise ne

fafetka
•
15. led 2020

tak pokud byl nechráněný styk možné to je zhruba 50/50

jjasmina
•
15. led 2020

Pokud se do vás neudělal. šance budou minimální, ne-li mizivé. Léta jsem s ex partnerem měla přerušovaný sex bez antikoncepce a nic se nestalo, ale samozřejmě jsou i případy, kdy žena otěhotněla. Ale jestli byl styk 4.1. na test je opravdu strašně brzy

kacenka115
•
15. led 2020

Zkus test, když se neudělal je pravděpodobnost nižší, ale pořád tam je. Také je pravděpodobné, že se tělo ještě srovnává po vysazení HA.

autor
•
15. led 2020

@kacenka115 ano to mne taky napadlo ze je to opozdeni i vysazenim antikoncepce a driv nez jsem ji brala mela jsem menstruaci opozdenou i o 2 tydny...a jeste jestli to neni i stresem

kacenka115
•
15. led 2020

Stres hraje velkou roli, moje první zkouškové jsem měla mega zpoždění ;)

autor
•
15. led 2020

@jjasmina kdy byste mi ho doporucila si udelat?

jjasmina
•
15. led 2020

kolem očekávane menstruace

autor
•
15. led 2020

@jjasmina ta mela byt vcera

jjasmina
•
15. led 2020

No někdy test z moči odhalí těhotenství dva týdny po styku, ono to všechno chvíli trvá, něž doputuje spermie tam kam má, něž oplodní vajíčko, než se uhnízdí....

autor
•
16. led 2020

@jjasmina dnes mam delozni cipek strasne nizko. Je to znak menstruace v zivote jsem to takto nemela

jjasmina
•
16. led 2020

to netuším

fafetka
•
16. led 2020

Pokud jsi měla dostat ms predevcirem opravdu bych na tvém místě pocurala papírek a mas jasno 😉

vendelinka08
•
16. led 2020

Děložní čípek před menstruaci je většinou měkký a pootevreny