icon

Těhotenství XXL aneb těhotné baculky

tehulkaxxl
24. lis 2008

ahojky 🙂
chtela bych založit toto tema,pro maminy ktere maji nejake to kilo navic 😉
zajima me vaše tehotenstvi,porod,proste vše co k tomu patří...
myslim že mit nadvahu neni překažka,jen ji každý nechape a určite se budem lip citit mezi svyma 😉
takže pište,pište at nas je tu co nejvic

zuzanazuzana
22. únor 2011

@stardust tak ja neviem co spravit...urcite neublizuju tie cipky, ale uz aj tak dost liekov beriem

stardust
22. únor 2011

@zuzanazuzana treba sa poradit s lekarom... ja zase nepatrim medzi tie zeny, co rady trpia a lubuju si v placebach...ale na druhej strane, okrem nevolnosti mi nic vazne nebolo...

zuzanazuzana
22. únor 2011

@stardust tak ja sa troska len stazujem, ale ja zase vydrzim dost bolesti,uz nechcem ziadne lieky navyse....vyse 16 rokov trpim na migrenu, sialene stavy...neuveritelne bolesti hlavy, aj 8 x za mesiac migr.zachvat........na neurologii nevedeli pomoct, az som sa dostala k jednemu lekarovi a ten mi dal na to antiepileptika a o polovicu sa mi zlepsilo...ale musela som ich teraz vysadit....a ako som tehotna, ani raz som nemala migrenu...vzdy som verila, ze aspon pocas tehotnosti budem mat pokoj

stardust
22. únor 2011

@zuzanazuzana tak o chronickym bolestiach hlavy som prave vcera citala z tohoto linku: http://www.psychiatria-casopis.sk/files/psychia... .No vidis, aspon si odpocinies od bolesti hlavy 🙂 Tiez ma casto boli hlava, v nemocnici na neurologii mi na to predpisali este ako skolacke nejake kvapky, uz neviem, co obsahovali, ale radikalne mi znizili IQ, ze som sa az hanbila...tak som ich vysadila a v akutnych pripadoch si davam len ibuprofen, paracetamol s kavou a ked sa da, zalahnem do postele.. zatial mi to staci a tak mi to aj vyhovuje.

zuzanazuzana
22. únor 2011

@stardust no ja som ukazkovy pripad....neurolog mi strasne pomahal a asi aj moja dlhorocna neplodnost bola spojena s migrenou, lebo ini lekari mi predpisovali hrozne lieky,fuj...ale proste bez liekov som nemohla fungovat....a ja si tiez myslim, ze to ma celkovy vplyv na moju pamat, aj troska s vyjadrovanim,ako keby mi dlhsie trvalo najst vhodne slovo....na to ma aj upozornil ze mam vacsiu pravdepodobnost stracat skor pamat a tak...tak alzheimra mam isteho,hihi

zuzkaaaa
22. únor 2011

Baby neviete mi poradiť.... mám neuveriteľné bolesti zubov :( do steny by som sa hodila nech ma to už nebolí a zubárka má celý týždeň voľno trpne mi celá strana ani neviem ktorý zub bolí dávam si valatol oplachujem vodou z biliniek a nič nepomáha ja sa už fakt idem zblázniť ☹ ☹ ☹

gerdusha
22. únor 2011

@zuzkaaaa ,
treba ist k inemu lekarovi alebo na pohotovost...viem, ze sa to necita dobre, ja by som o strachu zo zubara mohla napisat knihu...ale ak je to tak neuveritelne boli, ako pises, nic ine ti nepomoze

nika1412
22. únor 2011

@stardust tak to si ma velmi potesila... ved to, clanky v casakoch len deptaju, tam maju vzdy len take idealne zenske..

zuzkaaaa
22. únor 2011

@gerdusha tak nakoniec sa konala zubná pohotovosť....
3x čistenie kanálikov vrtanie a dávanie liečivej blomby, inekcia a aj teraaaaz to strašne bolí!

gerdusha
23. únor 2011

@zuzkaaaa ,
no som rada, ze si isla! verim, ze dnes rano je ta bolest uz menej vyrazna...mne cistia kanaliky kazdu chvilu, poznam 🙂

drz sa!

zuzkaaaa
23. únor 2011

Tak noc som prežila a klop klop klop nebolí ma už vôbec 🙂 ale baby jedno pozitívum bolesti zubov 3kg dole :D

adinkag
23. únor 2011

@vierka0 no to aj bola som pekna gulata nevesta🙂)

adinkag
23. únor 2011

@zuzkaaaa nalgeson je dost silny len ma dost zle vedlejsie ucinky ked to prezenies,radsej prekonat strach,a ist si to dat poriesit

zuzkaaaa
23. únor 2011

@adinkag ja som urobila preklep :D mal to byť valetol :D

zuzanazuzana
23. únor 2011

@adinkag co gulata, hlavne stastna nevesta, no nie?

adinkag
24. únor 2011

@zuzanazuzana veru bol to nedherny den 🙂)skoda ze ta rychlo presiel,pamatam jak som celu noc predtym nespala 😵 a ranoo som nebola schopna okrem kavy do seba nic dostat,nohy sa mi podlomili ked si dosiel po mna v obleku s kyticou 😵 😵 a ked sme si povedali anoo vsetko zo mna opadloo🙂

flagicka
24. únor 2011

Ahoj děvčata,taky se přidávám,termín mám 25září a mám to nějaké kg na víc 🙂 Je tu někdo s okolí Hradce Králové?pokud ne nevadí ráda si sváma budu psát 🙂

martinex
24. únor 2011

ahojte kocky,
tak som sa tyzden neozvala, ale dnes som dosla z porodnice aj s malym Adamkom 😀
narodil sa v sobotu 10.45, 2950g a 49cm 😵

stardust
24. únor 2011

@martinex to som si aj myslela, ze asi tlacis v nemocke, ked si bola tak dlho prec 🙂 Srdecne gratulujem!

martinex
24. únor 2011

@stardust dakujem...no tlacila som jak blazon,ti poviem.... 😠 😎 ale uz je to za mnou,no zopakovat by som si to uz nechcela 😅

zuzkaaaa
24. únor 2011

@martinex GRATULUJEM!!!
Aký bol pôrod? 🙂

martinex
24. únor 2011

@zuzkaaaa diky...
no a porod bol "planovany"... stavila som opat na ricinovy koktejl,ktory krasne zabral,o 3tej rano zacali kontrakcie,o 6tej sme sadli do auta a isli do nemocky, cca okolo 8mej som bola na 5cm otvorena, kontrakcie kazde 3-4 minuty ale voda stale neodtiekla,tak mi ju dr.potom pustila, ja herecka som sa rozhodla rodit bez epi,lebo dr. ze uz mam 2/3 za sebou...a poslednu 1,5 hodinu som trpela jak blazon-ukrutna bolest,myslela som ze ich tam pozabijam zato ze mi dovolili rodit bez epi 😅 ale nakoniec som maleho vytlacila,bez nastrihu cize paradicka.... aa potom uz len 5 dni nuda v nemocke 😎

zuzkaaaa
24. únor 2011

@martinex tak aj ja som rodila bez epidurálky a rodila som 12 hodín takže viem čo si zažívala a preto som sa rozhodla že sakra si rozmyslím či porodím druhé...

martinex
24. únor 2011

@zuzkaaaa ja som prve rodila s epi...a dalsie teda isto neplanujem..ale aspon ze to trvalo relativne kratko ten porod...kokos 12hodin si neviem ani predstavit 😠

zuzkaaaa
24. únor 2011

@martinex a aký je Adamko? a Davidko? čo povedal na bratčeka?

martinex
24. únor 2011

@zuzkaaaa Adamko je uuuzasny....je to taky drobcek este...a dado ten je z neho hotovy,len by ho hladkal a pusinkoval...cumliky mu dava do pusinky..no super proste...
kuk par foto

zuzanazuzana
24. únor 2011

@martinex jeeej...gratulujem!!!!

martinex
24. únor 2011

@zuzanazuzana vdaka 🙂

zuzanazuzana
24. únor 2011

@adinkag tak si zazila romantiku, to je pekne.....no ja som sa musela vydavat a aj tak to dopadlo

zuzanazuzana
24. únor 2011

@martinex a pekne fotky...a co to mas za pasy na tom bruchu, to na monitorovanie? ved ja budem ako prvorodicka a to je uz davno

Strana