icon

Těhotenství XXL aneb těhotné baculky

tehulkaxxl
24. lis 2008

ahojky 🙂
chtela bych založit toto tema,pro maminy ktere maji nejake to kilo navic 😉
zajima me vaše tehotenstvi,porod,proste vše co k tomu patří...
myslim že mit nadvahu neni překažka,jen ji každý nechape a určite se budem lip citit mezi svyma 😉
takže pište,pište at nas je tu co nejvic

zuzkaaaa
24. únor 2011

@martinex téda krásne fotky a ako sa na seba pozerajú, boha ako by som aj ja chcela ďalšie ale prašule nepustia... však dúfam že vás konečne raz aj na živo uvidím :D

adinkag
24. únor 2011

@zuzanazuzana veru romantika to bola jak vysita🙂

zuzanazuzana
24. únor 2011

@flagicka ahoj....my mame podobny termin

vierka0
24. únor 2011

@martinex ty uz mas dietatko? blahozelam 🙂 to bola rychlovka 🙂

zuzanazuzana
24. únor 2011

@adinkag a v ktorom tyzdni si sa dozvedela, ze budes mat dievcatko?

adinkag
24. únor 2011

@zuzanazuzana V 21TT ale dufam ze sa nesekli,lebo kamoske tvrdili ze bude mat dievcatko a v 28 jej povedali ze to bude chlapec

zuzanazuzana
24. únor 2011

@adinkag no mne pri synovi povedali v 6.mesiaci, ze to bude dievcatko a az v 8.,ze to bude chlapec!!!!!!!!! a ja som mala doma vsetko ruzove, moja mama strikovala vo velkom ruzove vecicky a vidis!!!!!! ale teraz je ina doba, lepsie ultrazvuky atd

adinkag
24. únor 2011

@zuzanazuzana no ja dufam ze sa nesekol,ja uz mam tiez riesiene vecicky skor pre dievcatko 😵

zuzanazuzana
24. únor 2011

@adinkag juj, uz aj ja by som isla nakupovat, kebyze viem co to bude.....ale myslim si, ze dievcatko

adinkag
24. únor 2011

@zuzanazuzana takdrzim palce aby ti ten tip vysiel 🙂)) nakupovanie je super aj mam stale dilemu ked idem do nejakeho obchodu vedela by som si toho tolko vybrat 😠 ale musim uvazovat realneee 😵 😵 inak by som mohla vyhlasit bankrot

zuzanazuzana
24. únor 2011

@adinkag tak uvidime, 2x mi to aj doktor jonas vyratal, ze moje druhe dieta bude dievca......tak aj ja sa budem musiet krotit pri nakupovani

flagicka
25. únor 2011

@zuzanazuzana ahojky jj máme 🙂 to je fajn.....

flagicka
25. únor 2011

kdy jsem tak holky chodíte???já jsem totiž doma mám neschopenku a ještě mě od neděle bolí v krku,ale ted mě spíš trápí rýma(zadní) a už nevím jak se toho zbavit!!!! 🙂

zuzanazuzana
25. únor 2011

@flagicka no ja som tu skoro stale, ja som uz 4.tyzden na marodke....aj mna asi obchadzala nejaka viroza, cele telo ma bolela, ja som len v posteli lezala je to uz fajn

martinex
25. únor 2011

@zuzanazuzana hej,to bol ten monitor aby vedeli ako maly zvlada kontrakcie v bruchu a ci je ok
@zuzkaaaa ale jasne ze uvidime,sak ked sa otepli tak pojdeme von
@vierka0 ano ano,sme tomu s manzelom pomohli 😅

wirflik
25. únor 2011

Ahojky,já se k vám také přidávám ať je nás víc 😉
Při prvnim těhotenství jsem přibrala 27 kg a bohužel mi přes 20 kg zůstalo nahoře.Nyní ve druhém těhu jsem měla startovní váhu 94 kg a jsem ve 21 tt váha mi ukazuje 99,2 kg.....takže už jen pár rohlíků stačí a bude tam 100 kg 😀 Ale musím říct že se i tak cítím skvěle a mimčo taky..... a to je důležité,kila budu řešit až po porodu 🙂

petra7788
25. únor 2011

@wirflik
Ahoj.Než jsem otěhotněla měla jsem kolem 98,a ted mám 111.:(

zuzanazuzana
25. únor 2011

@wirflik tak ja mam teraz taku ahu na zaciatku 93-94 kil.....takze v polovicke urcite prekrocim stovecku...len mne je teraz stale zle, ci sa najem, ci sa nenajem

flagicka
25. únor 2011

@zuzanazuzana ted to řádí všeude!!!!

flagicka
25. únor 2011

Mě je také občas zle....nebo se mi motá hlava,dost odpočívám,spím i odpoledne občas.....no já mám cca 90kg takže určitě naberu dost.......pak se to bude muset schodit,hlavně,že bude miminko 🙂

zuzanazuzana
25. únor 2011

no baby kde ste, uz sem nikto nechodi?

adinkag
25. únor 2011

@zuzanazuzana tak to hej inak s tym ze ti je stale zle mne bolo zle do 16tt furt blbo dokonca som zhodila 6kil,a teraz to naberam naspat 🤐

zuzanazuzana
25. únor 2011

@adinkag aj si na to nieco brala alebo si to vydrzala....lebo ja uz tohodost beriem, tak nechcem

adinkag
25. únor 2011

@zuzanazuzana nebrala som nato nic,vydrzala som to🙂) 😖

zuzanazuzana
25. únor 2011

@adinkag juj, ty uz to mas za par....ved to zrovna budu MS v hokeji

adinkag
25. únor 2011

@zuzanazuzana no veru uz aby bola vonku,lebo zachvilku sa budem gulat 😵 😵

zuzanazuzana
25. únor 2011

@adinkag ja si robim srandu, ze mi potom zeriav budu musiet objednat, lebo byvame na 10.poschodi a nemame nakladny vytah...hihi...no troska srandy....stale hovorim,aby babatko bolo zdrave......a ja som si myslela, ze budeme mat dceru, ale asi to bude nakoniec syn

adinkag
25. únor 2011

@zuzanazuzana no pekne>) ja byvam na 6tom my mame vytha celkom velky tak snad sa donho vojdem pokial ju vynosim🙂 mala futbalistka hehe 😵

zuzanazuzana
25. únor 2011

@adinkag no celkovo to bude zaujimave....cez leto....horucavy...tak som cakala syna, narodil sa v auguste a nic moc!!!

lagoonka
25. únor 2011

Ahojte kočky. Smiem sa pridať? Ja som sa pri prvom tehotenstve 30kilovým pribraním vyštverala na obrváhu 99 kg. Našťastie som to časom krásne zhodila a do práce sa po rodičáku vrátila dokonca s menšou konfekčnou veľkosťou 😎 Druhé tehotenstvo sa na mňa nalepilo opäť 30kg (viď fotos), no teraz už sa mi zmenšovanie nejako nedarí... ☹ Moje brušisko by ešte aj teraz po takmer 9 mesiacoch od pôrodu, mohlo vpohode poskytnúť domov ďalšiemu deťátku 😀

Strana