icon

Těhotenství XXL aneb těhotné baculky

tehulkaxxl
24. lis 2008

ahojky 🙂
chtela bych založit toto tema,pro maminy ktere maji nejake to kilo navic 😉
zajima me vaše tehotenstvi,porod,proste vše co k tomu patří...
myslim že mit nadvahu neni překažka,jen ji každý nechape a určite se budem lip citit mezi svyma 😉
takže pište,pište at nas je tu co nejvic

inngrid
9. pro 2013

@monik13 super vdaka 🙂

mukinka
9. pro 2013

ahojte, chcem sa spýtať či niektorá otehotnela keď mala 100kg nejako sa nám nedarí, a ako prebiehalo tehotenstvo a pôrod neboli ťažkosti pri takej váhe

janulina.k
9. pro 2013

@mukinka nam sa podarilo otehotniet hned, aj priebeh bol super, ziadne komplikacie, nov 34tt mi zacal rapidne stupat tlak a tak mi museli robit akutnu sekciu, bolo to o5 min.12, keby tam este chvilu zostal, bolo by zle. aj tak ho uz museli kriesit. myslim,ze to suviselo s mojou vysokou vahou a myslim, ze uz by som sa pri tej vahe nato 2.krat nedala :/ jedine po schudnuti. drzim palce 🙂

monik13
9. pro 2013

@janulina.k a kolik jsi vážila před otěhotněním a pak v tom 34tt

inngrid
9. pro 2013

@janulina.k ano ano aj mna to zaujíma, a mala si aj s tlakom problem pred tym či az počas tehu sa ti začali zvyšovat hodnoty, lieky ti nezaberali?

janulina.k
9. pro 2013

@inngrid, monik13 pocas tehu som vela nepribrala, akurat posledny mesiac, lebo sa vo mne zacala zdrziavat voda, pri konci tehu som mala cca 114kg,celkovo som pribrala cca 9kg. problemy s tlakom som nikdy nemala, ani predtym, ani pocas tehu. dali mi lieky, ale tie vobec nezaberali, aj infuzie v ten den, snazili tlak znizit, ale uz to nijako neslo, stale len stupal a stupal. :/

janulina.k
9. pro 2013

@mukinka ale viem, ze niekedy staci schudnut aj 5kg a pomoze to pri otehotneni, tak drzim palce 🙂

maaky
9. pro 2013

ono s tim zhubnutim je to takove podivne , protoze hubnutim hlavne tim neuvazenym kdy telo vylozene trapis hlady a pohybem na ktery neni zvykle dostavas do stresu , a pak jeste kdyz mas v hlave to ze nemuzes otehotnet tak je to na jednoho trochu moc

mozna by stalo spis zato dojit s manzelem za gynekologem a zjistit jestli neni problem jeste nekde jinde , a pokud bude vse v poradku tak si nechat predepsat prasky na silnejsi a delsi ovulaci , a dodrzovat to kdy mas mit sex a kdy ne -- pak uz to neni zabava

a nebo se vykaslat na otehotneni a zhubnout a pak to zkouset znova

nevim jenom muj nazor

mukinka
9. pro 2013

no ja by som aj chudla ale keď sa snažíme tak nechcem cvičiť

inngrid
9. pro 2013

@janulina.k takze si mala poč. vahu 105 a pribrala si iba 9kg inak celkom fajn prírastok aj si mala tehu bruško ? v ktorom mesiaci sa ti asi urobilo?

kettm
9. pro 2013

@mukinka já měla ještě víc a otěhotněla jsem, sice po roce, přesně 12 cyklus, ale u mě to bylo v hlavě, potřebovala jsem otěhotnět co nejdřív kvůli práci a jako na potvoru to nešlo, pak jsem si poslední měsíc řekla že na vše kašlu a že další měsíc nás už dr někam pošle a na kontrolu jsem přišla těhotná. Psychika je mocná čarodějka, už tomu věřím.

maaky
10. pro 2013

🙂

kozinka3
11. pro 2013

Cau kocky 🙂 Jak se vede? Ja vcera byla na kontrole ve 30.tt... ultrazuk v poradku.. mala js stale tabulkova.. ma 140g 🙂 a pres 40cm 🙂 vysledky z krve budou behem tydne tak snad taky v poho 🙂 jinak vahovy prirustek 0.9kg 🙂 byla jsem pochvalena 🙂 tak snad uz moc nepriberu 🙂

kozinka3
11. pro 2013

1470g

inngrid
11. pro 2013

@kozinka3 0.9 kg za celé tehu či od poslednej návštevy ? 🙂

maaky
11. pro 2013

@kozinka3 nas malej ma 1990 gramu 😠

ratatooy
11. pro 2013

ahoj holky takmi už nastoupily do porodky a rano nas čeká císař.už aby to bylo,malej bude asi macek

l.u.c.i.e
11. pro 2013

@ratatooy, držíme palečřky a ať je vše v pořádku 🙂

maaky
11. pro 2013

@ratatooy drzim palecky aby to vsechno dobre dopadlo

kozinka3
11. pro 2013

@inngrid za celé těhu 😅 😀 ale tak já jsem velká holka 😀 má z čeho brát 😀

kozinka3
11. pro 2013

@maaky pěkně 😀 no ono to je prej docela nepřesné.. tak třeba se sekli 🙂

kozinka3
11. pro 2013

@ratatooy tak tfuj tfuj !!! Vše bude určitě super!

maaky
11. pro 2013

@kozinka3 obavam se ze nesekli kluk uz je hodne dlouho 14 dni predemnou - hold cukrovka je cukrovka 🙂 🙂 🙂 ale uz ho dohanim

ratatooy
11. pro 2013

@maaky heleto je ješte dobry mi mely ve 30tydnu na poslednim screningu 2740g

inngrid
11. pro 2013

@kozinka3 wau krása závidim 🙂

kozinka3
11. pro 2013

@maaky jo takhle... no tak to budeš mít macíka 😀

kozinka3
11. pro 2013

@ratatooy Oooo 😀 a teď má kolik :-O

kozinka3
11. pro 2013

@inngrid no snad teď nebudu moc prasit a tak nějak se budu držet.. chci přibrat max 5 kg tak snad se mi to splní 😀

ratatooy
11. pro 2013

@kozinka3 podle utz 4230

ratatooy
11. pro 2013

@kozinka3 a to nemám tehu cukrovku u prvniho sme ji mela a malej mel 3450g

Strana