icon

Těhotná hned po šestinedělí 😱😐. Jde to?

natynalenfice
21. kvě 2020

Ahoj holky jsem tu nová.
Chtěla bych se zeptat zda je hned týden po šestinedělí otěhotnět? Zítra s přítelem a s malou dcerkou jdu na kontrolu ke své gynekoložce doufám že mi neřekne že jsem těhotná... Další mimčo si chceme naplánovat až bude malý dcerce tak kolem 5 roku. Dřív bych si to fakt neriskovala znovu... Kdo to měl stejně nebo podobně.
Předem děkuji za Vaše zprávy 😇😱

krupka3
21. kvě 2020

Samozrejme, ze to jde. I behem sestinedeli. I pri plnem kojeni, a i kdyz se jeste nedostavila MS. Zalezi i k tomu, jak jsi prisla na to, ze bys mohla byt tehotna? Vetsina nejakych priznaku apod. se muze shodovat s beznymi jevy sestinedeli. Spolehala bych az na pozitivni test a potvrzeni lekarem.

sayast
21. kvě 2020

Když nechci dítě,chráním se. Ochrana použita nebyla? Pokud ne,tak samozřejmě těhotná být muzes

natynalenfice
autor
21. kvě 2020

Aha dobře děkuji za Vaše odpovědi 😇
Jsem totiž poprvé mladá mamina a tak se radši zeptám zkušených 🙂

rnika
21. kvě 2020

@natynalenfice Jde to ... ( já otěhotněla s druhým, když měl první 4 měsíce...). Ale my chtěli děti celkem po sobě, takže jsme to úplně neřešili, i tak jsem teda tehdy nečekala, že to bude tak brzy 😀

natynalenfice
autor
21. kvě 2020

@rnika Děkuji za odpověď moje dcerka se narodila začátkem dubna a tak bych ještě nerada přišla znova do jiného stavu, kord když tohle je moje první a ještě se furt učím novým věcem 😇🙂

sudylichozrout
21. kvě 2020

@natynalenfice Nech si napsat antikoncepci pro kojici.

veruuu_kubesovic
21. kvě 2020

a co třeba používat antikoncepci? to tě nenapadlo, ono plánovat je na prd v případě, že máš nechráněný sex a spoléhat se na to? víš kolik dětí na světě je z toho, že si má dát chlap pozor?....spousta 😀

jjasmina
22. kvě 2020

@veruuu_kubesovic já si nechala napsat antikoncepci po šestinedělí 🙂