icon

Těhotná na řasy. Vydržím hoďku na zádech?

zuzibuzi
3. srp 2020

Holky chci se zeptat jsem v 35tt a jdu v patek na rasy co myslite vydrzim tu hodku na zadech nestane se nic

mirecka.jaroscakova
3. srp 2020

Nemusíš ležet na zádech. Já jsem byla na boku, dvakrát jsem stala, nikdy jsem celou dobu náležela na zádech.

mmichaella
3. srp 2020

Ja spala na zadech cely tehotenstvi a maly se narodil zdravy a spokojeny 🙂

gruyerre
Autor odpověď smazal
jjasmina
3. srp 2020

Ono se nesmí na zádech? hmm, ale malá je v cajku a rosteme, měla 5,5 měsíce

palja
3. srp 2020

Někde jsem četla, že v třetím trimestru se nesmí spát na zádech, že to může zabránit přívodu kyslíku k miminku, jinde to zase vyvrací.
Já jsem v těhotenství při ležení na zádech omdlevala, bylo to, jako by mi někdo šlápl na krk a pak černo před očima. Jednou jsem se rychle zvedla a rozbila jsem si hlavu o radiátor.
Takže pokud to s tebou nic nedělá, tak by to tu chvíli vadit nemělo.

misicka1988
3. srp 2020

Tak já třeba ( jako plno ostatních) nemohla ležet na zádech už cca od začátku 7 měsíce těhotenství, jak mimčo tlačilo na dolní dutou žílu. Okamžitě se mi dělalo špatně až do omdlení. Monitor i cokoliv jiného jsem musela absolvovat na boku.

michaela1990xx
3. srp 2020

Muj gynekolog rikal, ze kdyz se leží na zádech a zabrání to přívodu kysliku, tak to drív poznam já, nez dítě.

zavodnice
4. srp 2020

Celé těhotenství nemůžu jinak než na zádech. Nejinak je tomu v 35tt, takže hodina tomu fakt neublíží.

krupka3
4. srp 2020

Lezeni na zadech muze utlacovat (myslim) dolni dutou zilu..? Kazdopadne jsem opakovane cetla i slysela, ze kdyz se to stane, zena na sobe pozna snizeny prisun kysliku do mozku, ze se ji zacne motat hlava nebo byt mdlo.. Ja jsem taky na zadech spala az do porodu, na bocich jsem mela bolesti. Ale zase jedna vec je lezet na mekke matraci a druha vec na nejakem luzku v salonu... Tak uvidis, no.

mariegroth
4. srp 2020

No presne tak. Ja jakmile lezela na zadech, tak jsem mela dusivy pocit a proste jsem se prevalila do jine polohy. To fakt poznas