TP červen 2021
Ahoj dámy zakládám skupinu protože jsem hledala a hledala a nenašla skupinu pro ženy které to čeká v červnu 😊❤️ zde se můžete podělit o radosti počínající prvním testem, ultrazvukem. A zkušenější dámy můžou nám prvorodičkám poradit 😊 budu se na Vás těšit. Já jsem dnes 5+6 😊 potvrzené těhotenství v děloze tak snad do třetice se vše podaří už mám za sebou SP a ZT držme si navzájem palce ❤️❤️❤️
@kikimaruska Mě přijde že čárka sílí, já teda osobně sem teď měla nechápu jak a proč ale vždy silnější čárku až po druhém čuraní nechápu to dnes. Uvidíš po víkendu kdy mas jít na kontrolu ?
@kikimaruska vše dopadne dobře určitě ❤️
@rebekabebe ahooooj byla jsi na kontrole dnes ? ❤️
Tak já jsem už po prvním ultrazvuku jsem dle MS 6+3 srdíčko bylo tak aby ne přestalo jak posledně v 13 tt no každopádně vyhráno ještě není mám chromozonalni vrozenou genetickou vadu takže rizikové a plodovka mě nemine
@rebekabebe tak to je super gratulace to už nepřestane uvidíš ❤️
V pondělí si mám volat a doktor si mě pozve. Nevím kdy, možná bude mít noční, tak mě objedná až na večer, možná až na úterý. Každopádně to budu 5+1,tak snad už bude něco vidět.
Tak čárka už sílí. Musím doufat a věřit. 🍀❤️, tedy jako my všechny 🙂.
@rebekabebe gratuluji k srdíčku, teď jsem si teprve pořádně sedla a přečetla 😇🍀🍀🍀.
@kikimaruska tak to je super!!!🧡
@kikimaruska tak to je super někdo má pomalejší rozjezd. Já jsem to viděla i na těch předchozích ale proste hcg každému nestoupá jak raketa. Mnoho štěstí 🍀❤️
@kikimaruska
@andreasvo dámy děkuji vám snad to konečně do třetice už dotáhneme do konce ❤️
@rebekabebe určitě dotáhnete!❤️
@andreasvo děkuji a co ty kdy jdeš na gyndu? 🙂
@rebekabebe příští týden ve čtvrtek to už by prý mělo být něco vidět, máš fotečku ? ❤️
@andreasvo sice nic moc moje doktorka má starý ultrazvuk 🤣
@rebekabebe to je nádhera 😘 takový krásný ultrazvuk jak tam jde krásně vidět ❤️ Cítíš břicho ? Je každé těhotenství stejné ? Prosím vem v potaz i ty co nevyšli
@andreasvo každé jsem měla jiné 😊 u prvního těhotenství mě strašně nonstop palila žáha u druhého vůbec nic občas pocit na zvracení a teď cítím jen to jak mě bolí prsa jinak si těhotná nepřipadám samozřejmě druhé těhotenství jsem měla už od začátku nafoukle strašně břicho a díky tomu mi popraskala kůže dám sem fotku bříška v 11 tt u druhého těhotenství a teď mám taky už nafoukle břicho ale ne tolika necítím že by strašně tahalo 🤣😊
@rebekabebe tak to je krása takový pupiček. Ale já si myslím že ti to brzo doroste 😀 mě právě minule těhu strašně bolelo břicho a teď právě vůbec nic. Tak stále přemýšlím jestli to těhotenství je vždy stejné nebo pokaždé jiné.
@andreasvo pokaždé jiné 😀 hlavně se nestresovat že to není stejné setkala jsem se se zenama které se plašil že nemají nevolnosti sem jim řekla že můžou být rádi 🤦♀️🤣
@rebekabebe přiznám se že mě to trošku znepokojuje 😀ale hodila jsi mě do klidu ❤️Co mate na víkend v plánu ? Budeš doufám odpočívat 🍀
@andreasvo jen odpočívat uehrajem si karty budeme lenosit koukat na filmy 😀
@rebekabebe jooo takže tak jak u nás 😀
@andreasvo musíme se šetřit 🤷♀️🤣
@rebekabebe jak jinak 😀už jste to někomu řekli ?
@rebekabebe tak teď jsem se zasmála,protože včera jsem otevřela skříň a začaly na mě padat sklenice s kafem a stavy....dost to bolelo,hlavně jsem se strašně lekla!😨