icon

TP červenec 2018 (jsem v tom? 😮 )

tynka07
11. lis 2017

Ahojky ,,snad,, těhulínky 🙂

zkládám tuto diskuzi, aby jsme se mohli společně kochat výsledkama, pomáhat si v potížích a i pro nejkrásnější spolutěhulkování 🙂

Vkládejte testy, grafy, fotky, příznaky, no prostě cokoliv, o čem se dá skvěle bavit.
Doufám, že se tu sejdeme a všechny dorazíme skvěle až do cíle.

PS.: gratuluji k //

katy48
23. lis 2017

@brokovich urcite to bude v pohodě já mela 23DPO hCG 3194 a 17DPO jsem mela jen hCG 250. Takze klid hlavne aby to rostlo 😉

Ještě mám dotaz chtela bych jít alespon do konce prosince marodit kvůli tomu ze delam v domove důchodců a je tam hodne breberek ktery by nebylo dobry chytit. Prvni kontrolu mi delali v CARu kam si mam jit pro neschopenku? K obvodakovi, ke gynekologovi nebo do CARU???

brokovich
23. lis 2017

@loupgarou Tak jsem hned klidnejsi. 😁
@katy48 To uvidim dneska, jak to roste. 😉

loupgarou
23. lis 2017

@katy48 Já dělám v nemocnici a taky jsem si už říkala, jestli ty breberky jsou OK. Ale holky teď byly těhotné dvě a neřešily to.

Já myslím,že je to jedno. Já teď mám neschopenku z gyndy, ale ptali se mě, jestli to nechci od obvoďáka - že je to jedno, jen bych měla ukončení blíž (bydlím od něj za rohem a gyndu mám na druhé straně města).

misak48
23. lis 2017

@elwe taky v Praze?

@loupgarou taky mam takovou zkusenost. Na zkousce se me ptal, jestli umim taky varit, kdyz mam tak pekne znamky. Hned semestr na to jsem ho chytla na cviko a na zacatku semestru mi rekl, ze se prece nevude sazet s holkou, kdyz se na neco ptal a ja byla jedina kdo vedel... a nez skoncil semestr tak pekne otocil a nabízel mi praci 😀 Obcas se nejaky takovy blbec najde, ale vetsinou uz jsou spis v pohode...

elwe
23. lis 2017

@misak48 nene, v Brně

ssandy
23. lis 2017

@brokovich
@katy48 holky, ja nevim, kolik mam hcg a ani kolik dni jsem DPO a vubec me to nestresuje.😂 Jeste to tak. Proste pujdu v utery na ultrazvuk, tam uvidim cernou tecku na ultrazvuku a budu happy. 🙂

loupgarou
23. lis 2017

Já to vim, protože jsem 2dny špekulovala kdy k tomuhle došlo 😂 A hodnotu mi říkal doktor na krvi, že fakt jsem v tom 😀

Já jdu na kontrolu až příští pátek, se do té doby doma zblázním! 😵

brokovich
23. lis 2017

@ssandy Dyk jo. Ja jdu na utz az za 3 tydny. 😁
@loupgarou hele, ja jdu az 11.12. 😂

andreaseda
23. lis 2017

Ahoj holky. Rada bych se k vám přidala. Miminko je o týden pozadu a doktorka mi sama řekla že to bude někde na přelomu. 😀 Pokud vam to nebude vadit. 🙂

Jsem těhotna poprvé. Nevolnosti zatím moc nemám. Spise převládá velká únava. Jinak máme vysoký krevní tlak takže jsme ted hodně hlídání. Ted v pondělí dokonce dostaneme holter. Mam celkem strach aby to neskončilo u preeklampsie. Držím všem palečky 🙂

sarka2009
23. lis 2017

@andreaseda Ahoj, ja se take lecila v prvnim tehotenstvi s tlakem, asi od 5 mesice jsem jezdila kazdych 14 dnu na kontrolu, brala jsem prasky a bylo to v poho 😉 akorat ten porod 🙄 meli mi udelat rovnou planovaneho cisare, ptotoze, tak to pak ve vetsine pripadu konci.

sarka2009
23. lis 2017

Jinak ja mam holky kazdy den kocovinu 😂😂😂

sarka2009
23. lis 2017

@tynka07 Tak dnes jsem si koupila tu mast Clotrimazol tak zkusim a uvidim.
Jinak Utrogestan se dava na udrzeni tehotenstvi, teda asi....🙂
Brala jsem ho vzdy po umelem...

brokovich
23. lis 2017

@sarka2009 no, me to ceka do tydne, v prvnim tehu mi bylo blbe od 6 tt, a to tak ze strasne a trvalo to az do 5 měsíce😕

sarka2009
23. lis 2017

@brokovich tak dlouho??? no to mi ani nerikej 😠
me u prvniho vubec nic nebylo.

brokovich
23. lis 2017

@sarka2009 Jo, bylo mi strasne. V tom nejhorsim obdobi jsem furt jezdila na nejaky sluzebky, bylo to docela nárocný.

sarka2009
23. lis 2017

@katy48 ja bych si neschopenku nechala od sveho gynekologa, jsi po umelem? ze pises v Caru?

arevb
23. lis 2017

@brokovich mně bylo blbě u prvního těhotenství, teď mám stejný TP, tak jsem nakoupila homeopatika, na den přesně čekala nevolnosti a nic, nepřišly

sarka2009
23. lis 2017

@brokovich na jednu stranu si rikam, ze to neni spatny, aspon tolik nejim 😀

katy48
23. lis 2017

@sarka2009 nn po umělém nejsem. Ale do CARu nas poslal muj gynekolog kdyz mi dal clostil a po dvou mesicich nenasel ovulaci tak me expedoval do CARu ale povedlo se nam to prirozenou cestou

sarka2009
23. lis 2017

@katy48 tak super 🙂 ze se to povedlo a nemusela si nic podstupovat.

andreaseda
23. lis 2017

@sarka2009
A ten tlak si mela nízký nebo vysoký? Mé totiž doktorka strašila s nemocnicí. Ze by to bylo na hospitalizaci. Nevím jestli třeba nepřehání tlak sem mela 160/100. Vysoký to je to vím. Ale az takhle?

sarka2009
23. lis 2017

@andreaseda tlak jsem mela vysoky, ale uz nevim kolik, je to 9 let 🙂

tynka07
autor
23. lis 2017

@ssandy neni nad tenhle klid z nevedomosti 😂😂👌
@katy48 si myslim ze asi na gyndu ne? :/ ale asi ti ji daj i u obvodaka. Nvm jak Car
@loupgarou joooo, to cejani je hrozne. Jeste ze je ta prace a utika to 😂😂 a stejne tak s holkou. Dnes celej den spolu, furt neco delame a uz je 5 🙂 a ten odber krve delaji sami od sebe?? :O
@brokovich ale zase budes mit jistotu co abjak je ;) ale chapu, taky bych byla schopna chodit 2* do tydne 😂😂
@sarka2009 snad ne jen z toho chlastu ale z tehunevolnosti 😂😂 a jinak nevolnosti taky u prvniho trhu neznam. Ted uz se daji snaset. Ale i tak nic co bych musela mit 😂. A urcite masticku zkus, je to pak neprijemny, kdyz se to fakt rozjede.

brokovich
23. lis 2017

Tak děvčata 19 DPO Hcg 1821. 😀

@sarka2009 Jojo, já v prvních 3 měsících zhubla asi 4 kila, pak jsem to teda dohnala, takže celkem od startovní čáry 13 nahoře, no dávala jsem to ovšem dolu 2 roky. 😀
@tynka07 Hele, teď mám spíš nejistotu, jetsli tam ty prďolinky nejsou dvě 😀

brokovich
23. lis 2017

Oprava: 18 DPO hcg 1821 🙂

sarka2009
23. lis 2017

@brokovich 18 Dpo je prosim co ? Od posledni ms nebo ovulace ? 🙂

sarka2009
23. lis 2017

@brokovich ja byla taky minuly tyden na krvi, tak to chci spocitat. Mela jsem pres 1000.

brokovich
23. lis 2017

@sarka2009 18 DPO = "18 dnů po ovulaci" , na dny po menstruaci se používá zkratka DC = den cyklu

katy48
23. lis 2017

@tynka07 nj a to je právě ten kámen úrazu nevim jestli mám jit do CARu a nebo ke svemu gynekologovi, kdyz na dalsi kontrolu jdu zase do CARu ☹

@sarka2009 jj jsem ráda, ale teď kam pro neschopenku. ☹

Tu bohužel řeším jen proto ze me v praci chteji dat na uplne jine patro kde nikoho neznam a urcite tam maji i na vse jiny system. Zustat u me na oddeleni tak to neresim

adelajda89
23. lis 2017

@arevb Ahoj, jaká homeopatika máš? Mně jse blbě od neděle celý den nonstop, zlepší se to maximálně na pár minut po pár soustech rohlíku nebo piškotech, tak bych byla vděčná za cokoliv, co pomůže.... možná jsem jen přehnaně histerická a brzo to přejde, ale třeba taky ne... 🙄 nevím, co by udělaly ty zázvorové bonbóny nebo lizatka, asi budu muset zkusit všechno 😅

Strana