Účinný přípravek proti striím, který byste doporučily?

tratatundra
26. zář 2014

Ahoj maminky a budoucí maminky. Chtěla bych Vás požádat o radu. Který přípravek proti striím by jste mi mohly doporučit z vlastní, podotýkám, dobré, zkušenosti? Je jich na trhu hrozná spousta , proto váhám, podle jakého klíče si vybrat TEN správný. Momentálně používám Bi Oil, nicméně, poměr cena - množství je u něj žalostný a jelikož se má používat dvakrát denně a jako těhulka mažu vše- prsa, bříško, zadeček, stehna, tak za chvíli budeme vydělávat jenom na olejíček 🙂 Účinný je, o tom žádná, ale ráda bych znala i jiné alternativy 🙂 Děkuji za všechny rady.

loocin
26. zář 2014

Ahoj, zatim pouzivam bio kokosovy olej a vse je v poradku, i kdyz jsem teprve na zacatku (13tt), ale cetla jsem na nej velmi dobre recenze, a az zacnu poradne pribirat, koupim si bud Bonnelu z lekarny nebo Elasti-q, dulezite je, aby ten krem obsahoval kyselinu hyaluronovou, to je ta ucinna slozka. Bi Oil se ma pouzivat spis po tehotenstvi, protoze dobre vyhlazuje...

soleilll
26. zář 2014

@tratatundra Sorry, že konkrétně neporadím. Tvorba strií je z větší části dána geneticky - pokud k nim máš dispozice, můžeš se mazat čím chceš a nijak zvlášť to nepomůže. Zvláčnění pokožky na zvětšujícím se břiše samozřejmě pomáhá aspoň minimalizovat nepříjemné pnutí, ale určitě na to nemusí padnout celá výplata. Můžeš zkusit třeba olejíčky od Saloosu. Každopádně mně se strie na břiše objevily až druhý den po porodu, takže ani teď nemusíš poznat, jak to budeš mít.

apacheee
AMBASADORKA
27. zář 2014

Vyzkoušela jsem Elastic Q, Baby love z DM a Mamavit - z těchto tří za mě nejlepší ten nejobyčejnější a nejlevnější. nejlíp se roztíral, hezky voněl a v těhotenství se mi neobjevila ani jedna strie🙂

sukiii
28. zář 2014

Zdravim, sice jsem nikdy nebyla tehotna zato jsem prosla velkymi vahovymi vykyvy. Strie mi pomaha vyhlazovat sipkovy olej🙂 je to vazne zazrak, pouziva se i na vrasky, nejlepsi ma nobilis tilia ceska firma 🙂 mel by byt syte oranzovy a vonet po sipcich.
Bi oil nepouzivat je to predrazene fuj z mineralniho oleje coz je z ropy... Jedna se o nejlevnejsi olej, ktery kosmeticke firmy mohou pouzit, bohuzel se vyskytuje iv mnoha drahych pripravcich.
Jinak moje babicka mela 7 porodu a mazala se vzdy olivovym panenskym
olejem a kokosovym (nebyla z ceskych krajin) a strie k udivu vsech nema...

pinoookijo
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
nonacek
30. říj 2014

Ahoj ženy,mě kosmetička poradila vepřový sádlo po koupeli. 😉

letadlo13
30. říj 2014

Já se byla ptát v lékárně, ale paní mi natvrdo řekla: mazat, mazat, masírovat kůži, mazat... čímkoli. Ať vymažu krémy na ruce a tělové mléka, co mám doma. Měla jsem i olejíček přímo pro těhotné, značku si nepamatuju, tělové mléko Mitia, krém na ruce a tělové mléko z DM, a nejlepší bylo tělové mléko, které jsem koupila v polském supermarketu, namazala jsem se opravdu hrubou vrstvou, hezky vonělo, hezky se vsáklo a cítila jsem tu vláčnou kůži ještě večer, když jsem se koupala. Ale když bych to sečetla, tak už jsem vymazala nejmíň litr krémů 😀
To vepřové sádlo je prý hodně dobré, ale mě odporně smrdí, takže ani omylem. Olivový olej taky super, ale chodím do práce v kostýmku, a ty halenky bych potom nedoprala 🙂 Strie nemám žádné, ani z puberty, jsem na konci 7 měsíce, tak jsem zvědavá. Nejvíc stejně sehraje genetika.

martina2706
30. říj 2014

Ja pouzivan krem Bonella.Doporucila mne ho kamaradka,mela dobre zkusenosti.Jsem v 6mesici,mazu se poctive 2xdenne a jsem spokojena.Krem je cenove dostupny......u drahych kremu platis posle me jen tu znacku.

jamia
30. říj 2014

Mazala jsem se Bepanthenem na strie 2x denně, a přesto se mi udělaly, nijak dramaticky, ale mám je, ačkoli jsem přibrala jen 7 kg a měla jsem relativně malé břicho. A pozor, objevily se až dva týdny před porodem, takže to, že někdo nemá strie v 6. měsíci, není vůbec vypovídající.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru