icon

V těhotenství k vodě, když jsou vedra. Jak to řešíte?

ajina10
3. črc 2015

Ahojky holky jsem ve 23tt a jsou strašný vedra.. Četla jsem ze by jsme vubec neměly chodit na sluníčko ze by se plod mohl přehrát a neni to dobré.. Ale kdyz chci jit k vodě nekam tak nevim jak to řešit .. Jak to mate vy? Dekuju

Strana
z2
karlajasmine
6. črc 2015

@petrastudio jo,moře je taky v pohodě 🙂 ostatně jak by to jinak dělaly jižní národy 🙂 ale veřejný venkovní koupaliště nejsou úplně ideální no, spíš i kvůli dávum lidi a riziku, že tě nějaký rozjareny dítě kopne do břicha. Úplně nejlepší jsou kryty bazény cisteny ozonem,a hned po nich klasický bazén s chlorem.

medakote
6. črc 2015

@karlajasmine. Někde jsem právě četla, že plavání je vhodné, ale právě mi nebylo jasné, jak plavat a nekoupat se. Možná myslel tím koupáním právě rybníky a koupaliště, protože varoval před infekcí, já hodně trpěla na kvasinky apod.

karlajasmine
6. črc 2015

@medakote jo, tak to nejspíš myslel rybníky a koupaliště,tam je právě to riziko infekce z toho, že se na slunku v ty vodě mnozí bakterie.

welunka
6. črc 2015

ahojky, mě dvě zdravotnice řekli, že pokud je mi dobře a snášim to ta na sluníčko normálně můžu, takže se vyvaluju i na balkoně - max. tak napůl hodinky a přes bříško si dávám namočenou plínku - uplně pohoda 😉 a u vody už jsem taky byla - dokonce jsem se i koupala

reketka
6. črc 2015

Holky co jste opalovaly brisko, me by zajimalo, kdyz si to bricho opalite, jak to pak vypada po porodu? Neni o dost tmavsi pak, kdyz tam je trochu vic te kuze?

Strana
z2