icon

Ve 4tt na ultrazvuku jen 2mm černá tečka

sarikslezak
8. srp 2016

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na utz - zatim jsme videli jen 2 mm cernou tecku :D ale jsem objednala za dva týdny, zda uz bude srdíčko. Je tu někdo takový? Jsem z toho nervozni a bojim se, aby vse dopadlo dobře.. 🙂

Strana
z2
sarikslezak
autor
12. srp 2016

@hanynkah to mě akorat bolí prsa, občas se mi zvedne žaludek ale naštěstí nezvracím a pak to bříško - občas píchá občas tlaky, občas citím jako ms bolest.. Už se těším na další utz. Snad uvidím srdíčko :-*

veeeraf
12. srp 2016

to jste měli štěstí, že jste tu tečku ještě viděli :D
ke doktorovi se vyplatí až tak v 8 týdnu

hanynkah
12. srp 2016

@sarikslezak prsa mě taky bolí už 14 dní, nemůžu spát ani na boku ☹ a nevolnost se mi střídá s velkym hladem 😀 Taky se těším až ho uslyším 🙂

katkasturm
12. srp 2016

Ahoj holky přidávám se do party, jsme 4.- 5.týden a na první návštěvu gynekolgie jdeme až 17.8. Ach jo.... máte některá bolesti zad a bříška jako kdyby vám měla vybouchnout menstruace?

hanynkah
12. srp 2016

@katkasturm měla jsem ten týden co jsem to měla dostat občasný bolesti jako před ms. Koukala jsem, že všude holky psali, že je to normální 😉

sarikslezak
autor
12. srp 2016

Přišla na něm depka- hrozný ! Doufám, že tenhle stav brzy přejde, jinak se zblázním ☹ A ještě ke všemu motání hlavy, chce se mi jen brečet a furt přemýšlím, jestli miminko zvládnu, jesi sem připravena.. nějake obavy ☹

diva_ziva
12. srp 2016

@sarikslezak Hehe, minuly tyzden som mala presne to same!! Depka, motanie hlavy, obavy ... Preslo to 🙂

renul1
18. srp 2016

@anetadr ahoj, prosim te, vytvořila jsi tu skupinu??

anetadr
18. srp 2016

@renul1 ano, chceš pozvat pozvánku?

renul1
18. srp 2016

@anetadr ano, byla bych rada 😊

kykyryska
11. říj 2016

@sarikslezak Ahoj, teď jsem četla Tvůj příspěvek. Nevím, jak jsi na tom teď momentálně s kouřením, ale za sebe doporučuji www.exkuraci.cz Taky jsem byla hodně silný kuřák, vykouřila jsem úplně v pohodě krabičku denně a o víkendech i víc. Díky exkuřákům to byl teď v září rok, co jsem měla poslední cigáro a úplně v pohodě. ;)

kykyryska
11. říj 2016

Jinak dnes jsem byla na ultrazvuku a paní doktorka říkala, že tam je 4mm "domeček", tedy pokud jsem jí správně rozuměla a pochopila. Vůbec tedy nevím, kolikátý týden mám, jestli to tak má být a co to vůbec je. 🙂 Měla jsem pozitivní test v pátek. Každopádně mi vzali krev a zítra mám volat, tak uvidím. Zatím držím tajemství i před manželem, chci to mít potvrzené, než mu to povím.

Strana
z2