icon

Věříte v určování pohlaví prstýnkem podle babských rad?

viki3
5. črc 2022

Dobrý den, ahoj 🙂 Ráda bych znala váš názor na určování pohlaví prstýnkem.. jestli je to opravdu jen další z babských rad, nebo na tom opravdu něco je? Před lety mi to dělala kamarádka s mým snubním prstýnkem a vlasem. Vyšli dva kluci, nic a nakonec holka. Teď jsem to zkoušela jak sama, tak s kamarádkou a vyšlo mi to zase stejně. A když dám prstýnek nad bříško, tak se hned začne točit na holčičku. Někde jsem ale četla, že tohle všechno ovlivňuje spíš mysl a touha. Jste tu tedy některá, které vyšly všechny děti? Moc děkuji za odpovědi a mějte se krásně 🤗

Strana
z2
viki3
autor
6. črc 2022

@maxulekapcule 🙃 .. určitě zkuste ☺️, já zkoušela čtvrté a nic. Nehne se. A už ani nechceme 🙂

msgracia
6. črc 2022

@viki3 já na ní hleděla jak vyorana myš. A vždy to co řekla tak vyšlo. Bydlí v Olomouci a nestykame se. Takže nevěděla o těhotenství ani o potratu ale stejně se strefila se vším

viki3
autor
6. črc 2022

@dadavdadav jasný 🤗

viki3
autor
6. črc 2022

@msgracia to si myslím 🙉 Já na tu cizí paní co věděla že jsem těhotná asi dost podobně 😁😁😁 No je to mazec 🙉🙉

marselina
6. črc 2022

@viki3 mne vysla holcicka a utz ukázal chlapečka a pravda ze tu holcicku jsem si prala doma už dva chlapecky mame. Muže to někomu vyjít ale bude to spis nahoda.

viki3
autor
6. črc 2022

@marselina vidíte 🤔 A dělala jste jen sama nebo Vám to zkoušel i někdo jiný?

lcn162
6. črc 2022

Zkoušela jsem a vyšlo mi nic, holka, kluk. Pravda na 100 %, první zamlkle, pak holka, kluk

viki3
autor
6. črc 2022

@lcn162 🤗🤩

jankavranova
7. črc 2022

Prstýnek jsem nezkoušela, ale u nás funguje určení pohlaví podle stáří krve partnerů. Vyšlo nám to jak u předchozích dětí, tak podle uz by to mělo vyjít i teď.

monii19
7. črc 2022

Prstynek jsem si delala sobe a par lidem v okoli a da se rict, ze u vsech to vyslo. Prstynek umi predpovidat potraty a i ty mi to predpovedelo u lidi ktery si tim prosly.

nikol125
22. črc 2022

Me to vyslo na chlapecka a narodila se holcicka 🙂 takze to je fakt 50:50 urcite to neni nic cemu by clovek mel verit

lenatko91
22. črc 2022

U dcery mi vyšel prstýnek i podle krve a čínské tabulky. Teď mi podle krve a Číny vychází zas holka, ale prstýnek a kartářka předpovídají kluka. Tak uvidíme 😃

Strana
z2