icon

Višně a černé třešně v těhotenství. Mohu je jíst?

1. črc 2025

Ahojte, může se to, je to bezpečné? Normální třešně asi jo, ale tohle nevím.. Mám doma jogurt s touhle příchutí, mohu to sníst?Díky

gruyerre
1. črc 2025

Prosimtě to snad nemyslíš vážně? To jsi ty, ta, co se tu nedávno ptala, jestli vadí, když snědla tři dny starý chleba?

miryp
1. črc 2025

Jsou jenom dvě možnosti - buď se snažíš trollit a jsi v tom fakt hodně špatná, nebo ti těhotenství rozjelo psychiatrickou diagnózu a měla by ses jít léčit...

jaja01k
1. črc 2025

Ano, můžeš sníst jogurt s višňovou příchutí.

lencaa11
1. črc 2025

Jako vážně takový dotaz 🤔🤔🫣🫣🤣🤣

jana5382
1. črc 2025

Radši si to nedávej. Aby se něco nestalo, jogurt to je peklo.

ai30
1. črc 2025

Neodpovidejte na to, to je jenom nejaky blb, ktery to tu kazdy den spamuje.

ceramidy
1. črc 2025

Tak tohle ale uz nemyslis vazne vid? Jako nic ve zlem,ale tyhle lidi maji mit deti?

ai30
1. črc 2025
@ceramidy

Tak tohle ale uz nemyslis vazne vid? Jako nic ve zlem,ale tyhle lidi maji mit deti?

@ceramidy Prosimte precti si co pisu vys. Je to tu kazdy den - sampony, blbosti, pokazde anonymni diskuse na tema 'skodi ponozky v tehotenstvi'.

diaxi
2. črc 2025

Proč si myslíš, že bys ho nemohla sníst?

ceramidy
2. črc 2025
@ai30

@ceramidy Prosimte precti si co pisu vys. Je to tu kazdy den - sampony, blbosti, pokazde anonymni diskuse na tema 'skodi ponozky v tehotenstvi'.

@ai30 amen 😀

orangutan123
2. črc 2025

😂😂😂😂

drep
2. črc 2025
@ai30

@ai30 a jak je to teda s těma ponožkama? To mi fakt nedá spát…

ai30
2. črc 2025
@drep

@ai30 a jak je to teda s těma ponožkama? To mi fakt nedá spát…

@drep Skodi! Ponozkam jsem se pro jistotu cele tehotenstvi striktne vyhybala.

ninive211
3. črc 2025

A ještě anonymní dotaz...ach jo, troll jako poleno. Nebo jestli je ten dotaz myšleno vážně, tak buď psychická porucha anebo IQ houpacího koně...stačí trochu zapojit zdravý selský rozum přece. Čemu by měl vadit třešňový JOGURT??? Vždyť to kolem třešní ani nešlo. V těhotenství vadí maximálně tak syrové maso a ryby (sushi a tatarák bych radši oželela) a mléčné výrobky z nepasterizovaného mléka kvůli listerii (riziko minimální), mluví se furt o těch hermelínek, jak se nesmí, protože plísně, ale pokud to není nějaký francouzský sýtr nejasného původu, tak všechny české sýry typu hermelín jsou vyrobeny z bezpečného, pasterizovaného mléka. Možná ještě nemusí být bezpečné některé bylinkové čaje (např. šalvěj či nějaké směci z třezalky, mohou podpořit krvácení). O třešních se ani bavit nebudeme. Pokud nejsou nahnilé či plesnivé, jsou naprosto bezpečné.