icon

Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011

evcikevil
11. únor 2011

Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂

monulkab
28. kvě 2011

Ahoj holčiny, tak vidím že už jsou tu mezi kočárky jasní favorité, až budu v nějaké prodejně tak je musím taky omrknout, narozdíl od vás se tím ještě moc netrápím, beru to tak, že prostě příjdu do obchodu a kterej mi padne do ruky i do oka (a vejde se nám do kufru) tak toho beru. V pondělí jdu na screening tak doufám že se taky dozvíme jestli to bude chlapeček nebo holčička 🙂)) Jinak mě dneska hrozně tlačí na boku - jako by slepák a namožený svaly dohromady, nevím z čeho to je a doufám že to přejde...zase mě to znervózňuje, trvá to totiž celej den...

lipetra
29. kvě 2011

@cell Byla jsem ve Sluneti, v Baby Parku, chystam se do AAA kocarku a do Spuntika. 🙂

kajka_37
29. kvě 2011

@cell já taky koukám na tu teutonii... vychválilo mi ji hodně holek, se mi i líbí designově... setkala sem se i s historkama, kdy si koupili levnější (zrovna ty dorjany) a za tři měsíce si šli koupit pořádný kočár.... v pátek mi přijde návštěva a zrovna jedna z teutonářek, tak to omrknu 🙂

cell
29. kvě 2011

@kajka_37 : tak dej pk echo. Mně se zatím nejvíc líbí, ale zatím jsem ji neviděla naživo ...

jajinka.p
29. kvě 2011

Ahoj, taky jsem tady ted dlouho nebyla, tak všem gratuluju k dobrým výsledkům testů.... 😎 U nás zatím vše OK, pomalinku začínáme kupovat výbavičku. Monulkab: doufám, že bude všechno OK a že dáš hnedka vědět... 🙂

Jo a prosím o radu - jestli už budete mít někdo druhé, nebo máte od někoho zkušenosti - jak zvládáte ten glukozový test? Já se bojím, že mě bude hrozně špatně když ráno nebudu snídat.... ☹

marketas1
30. kvě 2011

Ahojky a krásné ráno 🙂

@lipetra tak my jdeme do peréga do toho béžového. je rozhodnuto 🙂
@jajinka.p já moc neporadím,ale co říkaly kamarádky, tak se to dá vydržet, i když nesnídáš. Já jsem taky zvyklá se nasnídat, ale myslím, že to zvládnu. A pak si koupíš něco dobrýho 😉

lipetra
30. kvě 2011

@marketas1 Ahojky dneska ti poslu ty dziny🙂
My pujdeme asi do toho hnedostribrneho, barva java myslim. Pani to Perego opravdu vychvalovala a pry na nej a na Xladner je nejmene reklamaci. A pry je dobry jak do mesta tak do terenu. 🙂

marketas1
30. kvě 2011

@lipetra já jsem byla v sobotu taky zase drandit, byla jsme ve dvou obchodech a prostě perégo nejlepší 🙂 Jo a pošli, pak dej vědět tu cenu 🙂

marketas1
30. kvě 2011

Holky, poraďte, prosím. Mám už 3.den bolest hlavy. V sobotu jsem měla příšernou migrénu a i v sobotu i dnes jsem si musela vzít paralena teď jsme na nervy, jestli to nevadí...Nevím, čím jiným si pomoct.....

lipetra
30. kvě 2011

@marketas1 Paralen je v poradku, ten mi doporucila i dr i v lekarne.
No prave my tam koukali na CAM, Jané a Perego a prostě z toho co nám paní řekla, tak Perego zvítězilo. Říkala, že Jané jsou taky dobré, že jsou lehké, ale pro nás bude lepší Perego, když máme pesana 🙂

ami33
30. kvě 2011

čaute baby 😀
paralen v těhu nevadí, ale jak budeš u dr, tak jí to řekni, uvidíš co ti doporučí, hele a piješ dost?

marketas1
30. kvě 2011

@lipetra díky, já vím, že paralen můžu, ale i tak jsem z toho na nervy... ☹A Teutonii jsi nezkoušela? Jsi ji chtěla, ne?
@ami33 no, ve čtvrtek to prokonzultuju s gynekologem. Je fakt, že v tu sobotu jsem málo pila a byla celý den na nohách a strašně unavená, tak to bylo asi z toho... ☹

ami33
30. kvě 2011

@marketas1 no já pila celej víkend málo, odpo trochu se hlásila hlava,ale nic strašnýho tak jsem usnula a pak večer i ten můj vaječník jak byl na laparce, jo chce to víc pít, sem si včera nadávala, že si za to můžu sama a manžel mi nakázal se víc šetřit, že mi nějak otrnulo a furt něco dělám.

lipetra
30. kvě 2011

@marketas1 to verim, ja jsem si musela takhle vzit ascorutin, pac mi tekla krev z nosu asi 2x a taky jsem z toho mela nervy, i kdyz mi dr rekla, ze ascorutin se brat muze.
No my jeste chceme omrknout ten Perego, barva java, tak se jukneme i na Teutonii. A jeste chci s mamkou juknout jinam, ona nam bude kocarek kupovat, tak aby vedela s cim pak bude drandit 🙂

marketas1
30. kvě 2011

@ami33 no, já jsem celou sobotu chodila po obchodech, skoro si nesedla ( jen na oběd) a moc toho nevypila... ☹

marketas1
30. kvě 2011

@lipetra ascorutin se může, ten mi doktor taky psal. Píšou ho i při špinění.....

lipetra
30. kvě 2011

@marketas1 Jj. Me se obcas stava, ze mi tece krev z nosu, jako mala jsem nato trpela hodne a ted jak jsem tehu, tak posledni mesic uz 2x

ami33
30. kvě 2011

@marketas1 to pití dělá hodně, vždycky si řeknu, že musím prckovi poslat čerstvou vodičku.

marketas1
30. kvě 2011

@lipetra někomu to dělá,no ☹ mě snad tekla krev z nosu jenou nebo 2x když jsme byla malá, jinak vůbec....
@ami33
@ami33 já normálně piju dost, ale teď jsme to fakt hodně podcenila... ☹

ami33
30. kvě 2011

@marketas1 jako sranda...o víkendu u nás byli naši a mamka mi umyla okna všechny a stěhovala se ložnic a tak, a u oběda jako nastávající dědeček mě začal nalívat Plzeň, jsme se s mamkou pobavili. Jako vím , že třeba sklenička neuškodí ani piva nebo vína,ale mě to za problémy nestojí...ale dědeček nezklamal. 😀

lipetra
30. kvě 2011

@marketas1 Já teď začala pít vodu s citrónem, ta nám chutná 🙂 Ale taky když piji málo, tak hned jsem unavená a bolí mě hlava. Jsem zvyklá vypít 3 litry denně.
No prý někdo nato v těhotenství trpí. Tak až půjdu příští pátek k dr, tak ji to řeknu. Já teď beru ten hořčík jen jednou denně, úplně mi to stačí a k tomu mám prášky na žaludek bez kterých bych neexistovala a ještě beru kyselinu listovou 🙂

marketas1
30. kvě 2011

@ami33 tak to jseš dobrá, to já onehdá vypila celý Frisco a strašně mi chutnalo 😀 A včera jsem si cucla piva, ale to mi nějak nelezlo....
@lipetra já piju pořád čaje, ovocné a bylinkové, které můžu a bílý čaj. Já beru ten hořčík a listovku

lipetra
30. kvě 2011

@marketas1 @ami33 Tak Frisco jsem taky uz mela a i malou plznicku. Ja normalne pivo nepiji, ale na slehnuti dobry.

marketas1
30. kvě 2011

@lipetra tak na slehnutí jsme měla pivo už asi 3x, jinak mi pivo moc nechutná, ale frisco mám ráda a byli jsme u známých na grilovačce, tak to jsem neodolala...

lipetra
30. kvě 2011

@marketas1 Ja jsem dlouho patrala co pit a nakonec jsem zustala u vody s citronem a to mi chutna nejvic. 🙂

kajka_37
30. kvě 2011

bré ránko 🙂

@marketas1 tak už máš jasno? halelujaa 🙂)

lipetra
30. kvě 2011

@marketas1 Jednou za čas, proč ne. Kamarádka celé těhotenství pila pivo jako ne každý den, ale občas a má zdravou holčičku. Prostě jednou za čas proč ne, taky mám radši frisco.

lipetra
30. kvě 2011

@kajka_37 dobre ranko, uz vzhuru?

kajka_37
30. kvě 2011

@lipetra koukáš co? dneska ranní ptáče... taky koukám 🙂))

marketas1
30. kvě 2011

@lipetra voda s citronem je dobrá, taky ji mám ráda! A frisco taky 😀
@kajka_37 ahojky 🙂 jj, mám jasno, spadl mi kámen ze srdce. Ale víš co? Jména pro dítko nemáme,s e nemůžeme na ničem shodnout!

Strana