icon

Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011

evcikevil
11. únor 2011

Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂

kajka_37
2. čer 2011

jdu se připravit na návštěvu, jede mi kámoška s dvojčátky.. 🙂

marketas1
2. čer 2011

@kajka_37 tak já ty vedra snáším celkem dobře
@lipetra já beru každej den vlákninu, aby ta zácpa nepřišla, se jí bojím. Ale ta ýžáha mě trochu trápí. Co na to?

marketas1
2. čer 2011

@kajka_37 tak si to užijte 🙂

lipetra
2. čer 2011

@kajka_37 To se mate, tak si to uzijte 🙂

lipetra
2. čer 2011

@marketas1 A jakou beres?

lipetra
2. čer 2011

@marketas1 V lekarne ti poradi Renie, ale me to nepomaha. Ja mam primo prasky od gastroentrolozky Helicid, ty se muzou v tehotenstvi brat.

marketas1
2. čer 2011

@lipetra koupila jsem si nerozpustnou - klasické psylium, je nejlepší. Chuť jako ńic moc, ale řekla bych, že pomáhá. Ráno si rozpustím lžičku ve vodě, vypiju a zapiju ještě trochu vodou. A rennie mám, tak zkusím....

lipetra
2. čer 2011

@marketas1 Zkus, me po nem bylo jeste hur, ale ostatnim zabira, ja jsem proste exot 😀

kajka_37
2. čer 2011

tak návštěva se odkládá na odpoledne, už sem zas tu 🙂

marketas1
2. čer 2011

@lipetra tak mě rennie pomáhalo, když mi bylo těžko od žaludku, tak třeba pomůže i teď 🙂
@kajka_37 😀

lipetra
2. čer 2011

@kajka_37 to byla rychlovka 😀

lipetra
2. čer 2011

@marketas1 no me prave ne, ale ja s tim mela problemy uz predtim a brala nato leky

cell
2. čer 2011

já měla úděsnou zácpu do 10. tt, už se to fakt nedalo, tak jsem vyrazila do lékárny a tam dostala sirup Lactulózu (dobře ho znám, jsem zdravotník a na interně jsme ho lidem dávali často, je to čistá vláknina - jenže ti stařečci to kolikrát nestihli doběhnout, takže z lactulózy já mám strach 😀 ) a je to výborná věc. Ani jsem ji nestačila užít a všechno se srovnalo, takže pouhá přítomnost doma léčivě zabrala 😀 😀

koupila jsem si u vietnamců báječná cherry rajčata, ta voňavá, to je dobrotaaaaaaaaa

marketas1
2. čer 2011

@cell tak přeju dobrou chuť 😉

monulkab
2. čer 2011

@marketas1 neboj na velkým UTZ se mimčo určo ukáže, páč ten UTZ trvá skoro hodinu, za tu dobu se určitě natočí a když ne, tak ho trochu pošťouchnete.

marketas1
2. čer 2011

@monulkab hodinu? To jako fakt? Co tambudu tak dlouho dělat? Já jsem myslela, že 15-20 minut max...

cell
2. čer 2011

fíha, to jsem taky překvapená, že tak dlouho .... ten rpvotrimestrální trval tak 15 min., jestli si dobře vzpomínám

marketas1
2. čer 2011

@cell i u mě trval 15 minut!

lipetra
2. čer 2011

@marketas1 @cell u me taky

marketas1
2. čer 2011

@lipetra i ten druhej,že jo?

lipetra
2. čer 2011

@marketas1 Ten trval cca 15-30 minut

cell
2. čer 2011

@lipetra : u Apolíka? tam já půjdu taky 🙂

lipetra
2. čer 2011

@cell jj u Apolika🙂 a pristi patek jdu na 3D ultrazvuk 🙂

cell
2. čer 2011

@lipetra : a nemají to v jednom? já jdu příští týden do těhu poradny, ani nevím, co se mnou budou provádět a tam dostanu asi termín na UZ .... se těším, protože Šimonek ještě vůbec být klučina nemusí 🙂

marketas1
2. čer 2011

@lipetra já myslela, že druhá genetika a 3D ultrazvuk jsou jedno a to samý....

lipetra
2. čer 2011

@cell me rikala kamaradka, ze 3D ultrazvuk tam nedelaji komercne jako treba v Podoli, za ten se plati kolem cca 1200 Kc, ale nas si tam vybrali jako modelovy pripad, pac tam maji nejaky seminar... 🙂 Jirik uz je model od briska 😀

lipetra
2. čer 2011

@marketas1 Ne prosim te. Ten 3D ultrazvuk delaji komercne, plati se za nej kolem 1200 Kc 🙂

cell
2. čer 2011

@lipetra : jojojo, to si pamatuju z fakulty, že jsme měli takový video přenosy 🙂

ami33
2. čer 2011

Hojte ženský, dneska nějako nestíhám, jak válčíte. Jojo neboj na velkým utz se ukáže, dá nohy do praku a stejně to bude kluk uvidíš, mě přijde že letos je hodně kluků.

marketas1
2. čer 2011

@lipetra tak a co ti jako na té druhé genetice dělali?

Strana