icon

Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011

evcikevil
11. únor 2011

Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂

ami33
8. čer 2011

Holky ale dobře se mažte, na sluníčku se můžou v těhu udělat ty fleky, kámoška říkala, že jí to v těhu dělalo jen sluníčko, chce to holt dobrej faktor, asi hlavně na obličej.

ami33
8. čer 2011

@mannadela hele já pracovala včera až snad do šesti, takže mám nadděláno, dneska mám day off hehe. Nemáš furt číst, máš nám raději něco napsat hehe.

lipetra
8. čer 2011

@ami33 Tak to bylo to same, ja tam vic pila vodu nez cvicila 😀

ami33
8. čer 2011

@lipetra jo a furt sem honila ten jejich molitanovej ocas,ale jako za tu srandu to stálo.

lipetra
8. čer 2011

@ami33 No nas ta cvicitelka rozsadila 😀 😀 😀

mannadela
8. čer 2011

@ami33 Nojo, jenže já musím nejdřív nastudovat vaše téma a pak můžu něco psát 😀 .

cell
8. čer 2011

já se do bazénů v Praze taky bojím, ale příští týden touhle dobou už se budu ráchat v moři 😵

ami33
8. čer 2011

@lipetra se ji nedivím 😀DDD
@mannadela no to věřím, že ti dá zabrat, páč jsme báby ukacané 😀
@cell jé to se někdo má, a kam vyrážíte?

ami33
8. čer 2011

holky budete pořizovat zimní zavinovačku do sedačky? nebo to budete řešit jen dekou?

mannadela
8. čer 2011

Koukala jsem, že u nás je taky aquaaerobik pro těhotný. A taky jsem o tom uvažovala. Jenže mi není vrchní díl plavek a nové si kupovat nechci - na tu chvilku. Takže jsem si říkala, že budu chodit jen na to normální cvíčo pro těhotné. Jenže tam mě celkem vypekli. Na poslední hodině nám oznámili, že v létě budou mít dva měsíce prázdniny... hahaha. Takže až to zas v září vypukne, zajdu tam tak dvakrát a budu rodit... a to mi teda fakt hodně pomůže ☹.

mannadela
8. čer 2011

@ami33 No, čéče, o tom přemýšlím poslední týden jak divá. Nerada bych kupovala zbytečnosti. Ptala jsem se sestřenky, jak to řešila ona, a ona si pořídila takovou tu zavinovačkodeku. Je to zavinovačka a dá se rozložit i do deky, takže se pak dá použít i v kočárku nebo na zem na ležení. Já koukala včera na stránky Malvíka a úplně jsem se do jedné zavinovačky zamilovala. Tak o ní dost uvažuju.

cell
8. čer 2011

@ami33 : Andalusie
zavinovačku dosedačky asi nee, spíš tu deku, včera jsem viděla náádherné 😵

lipetra
8. čer 2011

@cell Jeee ty se mas a kam frcite?

ami33
8. čer 2011

@mannadela jo zavinovačky klasické budu mít od švagrové,ale já myslela zavinovačku do autosedačky a nebo fusak, dají se koupi levně na bazaru.

lipetra
8. čer 2011

@ami33 Tak si predstav ze vcera ta pani, jak jsem od ni koupila ty oblecky doma jeste nasla dalsi, tak celkem 40 ks budu mit za 1100 Kc 🙂

ami33
8. čer 2011

@cell jako že mimčo třeba v kombinézce a přes něj deku, to sem taky myslela.
@mannadela přesně tuhle mám na mysli, viděla jsem ji na bazaru asi za 200 Kč. Ale ani ta nová není drahá.

ami33
8. čer 2011

@lipetra nuž se těšíš až do dojde domů co? mě se paní ještě neozvala. Ukazovala jsem oblečky manželovi a moc se mu líbili a pochválil mě že neutrácím, že nemusím mít všechno nové, tak sem ho hned vrátila do reality se slovy, my si to s malým vyberem jinak neboj hehe 😀 No snad se paní ozve, jsem stále jediná, která o to má zájem, už bych to chtěla mít doma.

ami33
8. čer 2011

Ty jooooooooo, to je hodin, já valím k Dr. si zase nechat napsat tu neschopenku a ještě na VZP jestli teda jsem nahlášená od novýho zaměstanavatele, snad to bude v pohodě.

ami33
8. čer 2011

Tak pápá, ukážu se později.

lipetra
8. čer 2011

@ami33 no tahle pani je fakt moc ochotna, rikala, ze na necem jsou flicky,tak to zkusi vyprat a pripadne to vyradi z prodeje...takovych lidi kdyby bylo vic, pritelovi se to obleceni taky libilo...no ze se bude ten muj chlap rozplyvat nad oblecky pro miminko, tak to jsem netusila 😀

mannadela
8. čer 2011

@ami33 Tyjo, aby se Ti pak to mimčo neuvařilo - když bude v autě v zimní kombinéze a ještě pod dekou... Někde jsem četla, že stačí jen ty kombinézy.

1petule1
8. čer 2011

Ahoj holky, můžu se k vám přidat 🙂 I když tedy nejsem si zcela jistá, jestli jsem schopná ten váš potlach přelouskat 😀

kajka_37
8. čer 2011

ahooooj 🙂
tak sem zase v kanclu… nevím stli sem neměla zůstat doma :-P
jinak cvrček je v pořádku, pěkně sebou mlel, takže bylo umění něco vyfotit, ale mám, a hned dvě… z profilu i ze předu a uklidnila mě že projasnění je dobrý, že můžu na screening s klidným srdcem… jo a divila sem že chci do práce… 🙂))

lipetra
8. čer 2011

@kajka_37 Ahojky no a uz je ti dobre? Tak gratulace, ze je vse v poradku 🙂

kajka_37
8. čer 2011

@lipetra je to lepší, nebo to už prostě snáším líp 🙂 uvidíme jak t opůjde... domů se můžu vrátit dycky 🙂

lipetra
8. čer 2011

@kajka_37 No to ja kdybych odesla domu, tak se tady lidi zblazni, pac nikdo jiny ty mzdy udelat tady neumi, tak by nedostali penizky 😀 😀 😀 Staci ze je ted marod nase ucetni 😉

kajka_37
8. čer 2011

@lipetra nápodobně... dělám fakturace, personální... manažuju kancl... včera už mi šef do tel brečel kde seeeeeem 😀

lipetra
8. čer 2011

@kajka_37 No to verim, to tady uz od pondeli se vsichni tresou, kdy podepisou sefove mzdy a kdy to zpracuji 😀 😀 😀 A uz za me hledaji nahradu 😉 Kdo to bude delat za tebe?

kajka_37
8. čer 2011

@lipetra no za mě se bude hledat náhrada.... studentka tady není denně a někdo tu musí být.... teď je blbý že má zkouškové a za ty tři týdny tu vůbec nebyla....

Strana