icon

Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011

evcikevil
11. únor 2011

Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂

marketas1
20. čer 2011

@ami33 nene, my byli ve městě (nádraží město),u Fleka. mají nejlepší žebra v Olomouci a okolí!

lipetra
20. čer 2011

@marketas1 No ze jsem 😀 A ze vim, ze se chce vratit a ze ja se chci vratit taky 😀

marketas1
20. čer 2011

@ami33 a není to brzo to mít už vyprané? Já si říkám, že budu prát až tak měsíc před porodem, aby to bylo všechno voňavé

marketas1
20. čer 2011

@lipetra a co ti na to napsala?

lipetra
20. čer 2011

@ami33 Oblecky uz mam doma, jsou nadherne, jsou tam ruzne velikosti. Fakt velka spokojenost. Dnes nebo zitra by mi mela dorazit i zimni kombinezka. 🙂 Vcera jsem si objednala ohrivac lahvi a detske stravy 🙂

lipetra
20. čer 2011

@marketas1 Zatím nic, to ona ještě asi spí. Vrátila se včera z Řecka.

ami33
20. čer 2011

@marketas1 no já prala všechny ty věci co přišli v balíku, klidně je vyperu ještě jednou.

ami33
20. čer 2011

@lipetra ohřívač lahví? to se potřebuje?

lipetra
20. čer 2011

@ami33 No je to dobry. Kamoska to mela a doporucila mi to, ze pry ji to usetrilo dost prace, ono lepsi nez ohrivat treba prikrmy v mikrovlnce. To same mleko.

marketas1
20. čer 2011

@lipetra tak ohřívač mi taky půjčí kamarádka 🙂 No já je nemít....Fakt nevím,co bych bez těch holek dělala

lipetra
20. čer 2011

@marketas1 Mno ja si vse musim bohuzel koupit no, ale tak to budeme mit pro to dalsi, pokud to vyjde.

ami33
20. čer 2011

@lipetra aha jakože třeba od roka jo? já jen že jsem to ještě neviděla, musím to omrknout.

ami33
20. čer 2011

Holky já se ptala kámošky co má děti 10 a 6, jestli nemá něco po nich a ona, že to tenkrát dala všechno bráchovi a že nějaký vymoženosti jako je dýchací podložka a chůvička tenkrát neměla, že to sotva začínalo a prej po bytě je ta chůvička zbytečná, na barák prej jo ale do 3 pokojovýho bytu prej zbytečný, tak uvidím. Se musím zeptat u doktorky, páč jsem tam viděla hromadu nějakých krabiček a mě se zdá že to jsou ty dýchací podložky, jestli to nepůjčují.

marketas1
20. čer 2011

@ami33 no, mě říkala kamarádka, že třeba když dám dítě na balkón spinkat nebo budu v kuchyni a dítě bude spinkat v ložnici,že je ta chůvička fajn,tak jsme ráda, že to nemusím kupovat.

lipetra
20. čer 2011

@ami33 no muzes od zacatku, kdyby jsi treba odstrikala mleko a nekam jsi musela jit, tak se to natom ohreje na spravnou teplotu...

ami33
20. čer 2011

@marketas1 no já chůvičku chci taky, švagrová je v malým bytě a stejně to využila, třeba na dovolených a tak, bylo to super a fakt to máš celkem na dlouho, na té dovolené, to pak využiješ třeba i u tříletého dítěte, tu podložku uvidím po porodu, prej je to dobré u předčasně narozených dětí. Ona ji ale měla švagrová, jen jestli už ji třeba neprodala, musím se zeptat.

ami33
20. čer 2011

@lipetra no tak to u mě asi nehrozí někam jít, kdo by mi dítě pohlídal, naši bydlí daleko a stejně ten rok s tím kojením se to dá vydržet, si to tak plánujem a kámoška třeba sotva kojila 3 měsíce. Já tyhle věci sem si řekla si nakoupím až jak uznám že bych je využila po porodu.

lipetra
20. čer 2011

@marketas1 Tak uz mi psala, zacala mi davat rady, ze v pul roce je dite male a ze se mi od nej nebude chtit zpet do prace na castecny uvazek 🙂

ami33
20. čer 2011

Nic musím pracovat. V pátek jsem nafasovala hafol práce, jako mám co dělat, abych to stihla do porodu, šéf se ptal, prej kdy to mám mít, tak říkám v polovině října a on to je v pohodě, to do prosince vydržíte, tak to mě fakt pobavil 😀DDD

lipetra
20. čer 2011

@ami33 no ja mam skoro tchyni v baraku 🙂

ami33
20. čer 2011

@lipetra no to by tchýně taky nejradši kdyby jsme šli k nim, ale my chceme být sami, i když máme dobré vztahy, bydlení je něco jiného.

lipetra
20. čer 2011

@ami33 Ja mam s tchyni vyborny vztah, ona je skvela a do niceho nam nekeca 😉

kajka_37
20. čer 2011

brééé ráno ženy 🙂 já si užila dámskou na Macháči, bylo to faaaaaaajn 🙂 až na tu kosu...

@marketas1 jj ořvala.. na webu měla fotky krásné ale nám je zvrzala... sice bylo silné sluníčko pravda..ale od čeho je profík že... v ksichtě stíny že sme na některých fotkách ani poznat nebyli.... neměla odrazku... to sem v té době věděla i já... no ale co... na tom manželství nestojí že 😉

marketas1
20. čer 2011

tak já mám tchýni cca 20minut, ale jako by ani nebyla, takže na úplně všechno budu sama, maminka je 100km, tažke sama, ale zvládnu, zvládli to i jiní....
@ami33 já monitor dechu budu kupovat 100%, to je pro mě 1000x důležitější než chůvička!
@lipetra no, ona má asi trochu i pravdu ta tvoje kolegyňka, ale já bych taky šla do práce,i přes to všechno, že bych drobečka nechala pár hodin s manželem....
@ami33 tu ohřívačku lahviček využiješ,to je dobrá věc

marketas1
20. čer 2011

@kajka_37 no právě,památku máš a to je nejdůležitějšííííííííííííííííííí

lipetra
20. čer 2011

@marketas1 Pravdu ma, ale na druhou stranu proste tak funguje plno lidi kolem me a bez problemu to zvladaji. Proste to chce mit jen chlapa, pro ktereho to neni povinnost, ale radost se starat o dite 🙂

marketas1
20. čer 2011

@lipetra si vem,kolik je tatínků na mateřské a ženská vydělává...Prostě to jde, když se chce! 🙂

lipetra
20. čer 2011

@marketas1 no prave...kamoska chodi do prace od ctvrteho mesice male a v pohode to zvladaji, ona prestala kojit brzy, nemela mleko

mimys
20. čer 2011

Ahoj holky, teda... nebyla jsem tu asi dva tydny a vy jste snad 100 stránek dál 🙂

marketas1
20. čer 2011

@lipetra ☹ já teda doufám, že mlíko mít budu. Chtěla bych tak ten rok kojit určitě!
@mimys hojky

Strana