Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011
Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂
tak já mám teď vlasy krátký takže já je snad nikdy hustší neměla..ale padaj asi stejně...
tak já se zeptám mamči co radí ona na ty dásně...
@kajka_37 no teď jsem něco našla na googlu...mělo by to prej být v normálu, ty vlasy co ti v těhu jako přestanou vypadávat a houstnou, tak ti pak vypadají při tom kojení,ale nemělo by to být tím stylem, že budeš mít míň vlasů než před těhu, to už je pak asi hormonální záležitost a nebo chybí nějaký vitamín.
Já třeba viděla kámošku po nějaký době...po porodu pohoda, pak najednou došla s brýlema a prej , že se jí začal zhoršovat rychle zrak po porodu a prej už blbě viděla při řízení v autě, tak si musela nechat jít udělat brýle, jsem třeba taky slyšela poprvé. Mazec co nás ještě čeká.

@marketas1 tak když budu počítat polívku, kafe i mlíko co ráno leju do cereálií , tak vypiju dost.