Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011
Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂
@cell jj já si o tom včera něco málo četla a fakt je to na hraně... ☹ dneska budu číst co smím a co ne... dopr..le
jíst jím, snad všecko, masi taky ale jen po málu.... no ale teď zas budu řešit co pít, džus už asi taky ne ☹ ovoce taky ne.... chcípnu ☹ sem nasraná a chce se mi brečet...
@cell nebulím, jen je mi z toho do breku....sere mě to.... chci si konečně začít užívat těhotenství a zatím z toho mám velký kulový ☹
@ami33 na ten test mě možná prý pošlou dřív
no uvidíme co v pondělí.... přeci jen ta hodnota byla taková před měsícem, kdy sem nepila... džusy asi taky nejsou výhra, ale aspoň něco...
@marketas1 Dobré ráno! Tak jsem včera zkusila skočit za lektorkou pilates a ta mi řekla, že není vhodné, abych v těhotenství s pilates začínala a že mám přijít po těhu ☹ Tak jsem byla lehce zklamaná...ale co mám dělat. Tak jsem si aspoň zacvičila doma 🙂
Jinak dneska ráno jsem byla na tripple testech, jsem si myslela, že mi udělá i ultrazvuk a nic 😒 Tak musím počkat až do 5.8. na velkej ultrazvuk.
@rradka hm, tak to mě mrzí, to je ale lektorkou, protože já jsme s pilates začala taky až v těhu, ve 4.měsíci... ☹ No, každá se k tomu staví jinak, ta moje právě cvičila až do porodu....A mě na trioplech taky brali jen krev
@ami33 no nevím, mě v té buchtě něco chybělo, ale jinka byla dobrá!
@kajka_37 jejda, to mě mrzí, holka,si to teda užíváš ☹
@cell papa, krásný víkend
mě títra přijede na oslavu kámoš s tím UTZ, prý má nějaký nová software a odzkouší ho na mě, heheee 🙂 aspoň něco pozitivního 🙂

@cell ty jedeš na svatbu že děláš koláčky? 🙂
jinak přeji dobré ráno... byla sem u dr s močí a ptala sem se jí zda mi chce teda vzít znova tu krev na tu glykemii, se zhrozila že si vůbec nevšimla a že určitě, tak mi v pondělí zavolá a kdyžtak pošle k Apolináři k nějaké dr a mezitím dieta 😢 😢 😢 nechciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ☹ nemůžu mít chvíli klid?