Vyšlo to - I. trimestr 🙂 Rodíme podzim, zima 2011
Ahojky holky,pokud máte stejnou radost jako já a máte taky tak krásný pocit,že čekáte stvořeníčko s milovanou osobou,honem sem 🙂Já jsem to zjistila dnes ráno a před chvilkou jsem to oznámila příteli 🙂Jsme nadšení.Pravděpodobné početí je u nás 15 dní,takže termín porodu kolem října,listopadu.
Máte už nějaké příznaky?
Mě akorát popichuje v podbříšku,jinak nic 🙂
@ami33 já ještě přemýšlím, včera mi kamarádka vychválila red castle. Mě přijde, že má malou korbičku, ale zajdu se podívat ještě http://www.kocarky-matyas.cz/shop-n-jogg-ii-spo...
dobré poledne 🙂
já to mám opačně, ráno je mi nejlép z celého dne, ale večer jsem schopná usnout už u zpráv a spát celou noc 🙂
jinak sobota byl superden - vdávala se moje kolegyně, která je stejně těhotná jako já. Kamarádce se narodila holčička a můj táta se dozvěděl, že přijde na světě jeho první vnoučátko - rekace byla skvělá, brečel, smál se a pak to s mužíkem celé odpo a večer zapíjeli 😀
@mannadela Já nevim já na tom byla asi půl hodiny protože jsem měla nějakou odchylku. Teda já jí mám furt, ale dostala jsem domu monitor na 24 hodin a zjišťovali jestli to vadí nebo ne. Tak nevadí no, tak dobrý. Nemusím na to brát léky a to že se občas stane, že mi srdíčko vynechá je taky ok. U porodu to nevadilo ani u narkozy.
Holky a jak s ostatníma věcičkama, už nakupujete? Myslím třeba věci do porodnice, kosmetiku, prací prášek dětskej a tak, já si furt říkám, že je čas.
Já jsem nekoupila teda ještě vůbec nic. Je fakt, že mám času dost. Ještě celé prázdniny.

Ahoj já jsem nějaká po víkendu hotová. Potřebovala bych asi na chvíli úplně vypadnout. nějak mě to všechno zmáhá.